Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על לרכוש רכב יד שניה באיזור ה25-30 אלף.

מדובר ברכב ראשון שלי ואני מצפה להשתמש בו ב4-5 שנים הקרובות.

נסיעות של קילומטרים בודדים בתוך העיר ומדי פעם בין 40-60 ק"מ.

לאור התעוררות שוק המיני לאחרונה (אלטו/C1/פנדה במחיר המחודש)

חשבתי שאולי כדאי לקנות רכב מיני חדש ב65 אלף

ולהשתמש ב30 אלף כמקדמה ואת השאר בתשלומים חודשיים.

האם דבר כזה אפשרי?

האם זה אפשרי דרך סוכנות הרכב עצמה או שצריך לפנות לבנק?

מבחינת תקציב, אין משהו קבוע, את הכסף יש, במידה ואעבוד אפילו חודשיים-שלוש בשנה אוכל לעמוד בתשלומים.

זה יהיה קצת, צפוף, אבל אסתדר.

השאלה אם זה ממש שווה את הטירחה?

מה הייתם עושים במצבי?

כרגע הרכב שהכי משך אותי מבחינת עיצוב ומבחינת רשמים מפורומים בחו"ל הוא הסיטרואן C1.

פורסם

ההחלטה נגזרת מצרכיך וממצב חשבון הבנק שלך. אם רכב זעיר יתאים לך (1-2 נוסעים ובעיקר מרחקים קצרים) רכב כזה בהחלט יכול להתאים לך.

לגבי מימון - אל תשכח שהלוואות יש להחזיר. אל תקח הלואה אם אין לך הכנסה סדירה מתאימה, אשר תכסה לא רק את ההלואה אלא, קודם כל, את הוצאות המחיה שלך, כולל אחזקה שוטפת של הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם רכב חדש הוא אופציה, פנדה זו אפשרות מצוינת לתקציב, הרבה יותר אוטו במחיר של אלטו ושות׳.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כלכלית, יש כאלה שיטענו שכדאי לך לקנות רכב בן שנה/שנתיים כי ככה מישהו אחר ספג את ירידת הערך הגדולה.

אני ממליץ (אם אתה יכול...) לרכוש רכב חדש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

האם דבר כזה אפשרי?

האם זה אפשרי דרך סוכנות הרכב עצמה או שצריך לפנות לבנק?

אפשרי, גם דרך הבנק, גם דרך הסוכנות עצמה וגם דרך חברות מימון חיצוניות. תצטרך לעשות סקר מחירים קטן כדי להבין מי מהם נותן לך את התנאים הטובים ביותר.

מבחינת תקציב, אין משהו קבוע, את הכסף יש, במידה ואעבוד אפילו חודשיים-שלוש בשנה אוכל לעמוד בתשלומים.

זה יהיה קצת, צפוף, אבל אסתדר.

השאלה אם זה ממש שווה את הטירחה?

אני לא הייתי נכנס להתחייבות כלכלית גדולה כל כך בלי עבודה מסודרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם רכב חדש הוא אופציה, פנדה זו אפשרות מצוינת לתקציב, הרבה יותר אוטו במחיר של אלטו ושות׳.

החיסרון הגדול שבפנדה הוא בפן הבטיחותי - רק 2 כריות אויר (לעומת 6 בC1, 4 באלטו) ו3 כוכבי בטיחות (3 גם לאלטו, 4 לC1)

פורסם

יש גם אופציה של ALTO יד שנייה, יש כבר כאלה ב-YAD2 ואני מניח שאתה יכול לגלח בסביבות 6-7 אלף ש"ח ממחיר של אחת חדשה, ולנסוע באלטו עם 10 אלף ק"מ, נניח.

זה לא רע, אם אתה שואל אותי.

פורסם

מה שמטריד זה למה כבר עכשיו רואים כל כך הרבה מהרכבים האלה למכירה ביד 2

חסכון אדיר בדלק

רכבים יפים למראה (לדעתי)

רכבים אמינים

אז למה רואים כל כך הרבה מהם למכירה? - נראה לי שאו שמשפחות קנו אותן ופשוט גילו שהן קטנות מידי בכדי להסתדר איתן

או שפוחדים מאיבוד ערך מהיר מידי ומתחדשים כל שנה?

לא ברור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce, אולי בגלל שאנשים שקיבלו אותם במבצע של מקדונלדס והם מעדיפים כסף? :-)

ויש מצב גם שקנו אותם לפני נסיעת מבחן וציפו שהיא תהיה כמו סופרמיני של 100K.

פורסם

הרכבים האלה חלשים למדי.

אנשים התרגלו לקבל את העוצמה של מאזדה 3 ומצפים למשהו דומה ברכב של 60K עם מנוע 1000.

ברור לך שאף אחד לא מוכר את הרכב בגלל בעיית אמינות, הרי גם לאדה לא הייתה מתקלקלת ב-10 אלף ק"מ הראשונים :wink:

למשל בשבילי - בוגר ליאונה 1300, קסארה דיזל בלי טורבו - רכב כמו פיאט פונטו עם 60 כ"ס הוא ממש מטוס :twisted:

אבל אני מניח שמי שנוסע בד"כ ברכבים מסוג 1600 אוטומט, די יתקשה לנסוע באלטו שאין לה ממש כוח זמין בכמויות.

פורסם

זה קצת בעייתי בשבילי לקנות רכב יד שניה אפילו דגם 2009 מאחר ואצטרך לשלם את מלוא הסכום באותו רגע למוכר.

בכל אופן אלטו לא מדברת אליי בכלל, גם פנדה לא ממש. עד כה התחברתי הכי הרבה לC1, גם ה107 והאייגו אבל האחת נמכרת במחיר מוגזם והשניה לא הגיעה לארץ בכלל. (כן אני יודע שזה אותו רכב בדיוק).

מבחינת תשלום, שוב, את הכסף יש, פשוט יהיה קשה לשלם את כל הסכום במכה כי יש לי התחייבויות אחרות.

אם זה יפרס על פני 36 חודשים זה בהחלט יכול להסתדר.

הסיבה העיקרית שאני רוצה רכב חדש זה בעיקר האחריות ל4 שנים (הרחבה). זה בדיוק הראש השקט שאני צריך בתור סטודנט לשנים הקרובות.

פורסם

1. האם ביקרת כבר בסוכנות וישבת ברכב? האם נראה לך שאתה מתאים למכונית ושהמכונית מתאימה לך?

2. אם יש לך התחייבויות אחרות וההכנסה הפנויה שלך גבולית הזהר מלקיחת הלוואות. הפיגור הקטן ביותר בהחזר עלול להכניס אותך ללא מעט צרות, עם כל מיני תשלומים נפוחים שיגזלו את המעט שיש לך. בכל זאת - גש בשבוע הבא לסניף הבנק שלך, שם מכירים את מצבך הכלכלי, ונסה לראות מה האפשרויות שהם מציעים לך. אם תקבל הצעה שאינה זולה סביר שחברות חיצוניות יהיו עוד יותר נוקשות מבחינת תנאי ההלוואה, אבל אתה יכול לנסות, לכל היותר כיתתת רגליך לשוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא תמיד. לפעמים יש הצעות בליסינג של 60 תשלומים ללא ריבית וללא הצמדה, רק תיקח את הרכב.

עכשיו נתנו הצעה כזו בקלאוטו.

אגב - ראיתי שם פנדה עם ק"מ גבוה יחסית, ידנית. בטח ימכרו לך אותה בגרושים. אולי זה יותר מתאים לך מבחינת התקציב.

• תוכן חדש...