Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברצוני לשאול האם מישהו התנסה עם שמן הגיר של יונדאי 75W85 ויכול להמליץ/ לא להמליץ עליו?

http://www.hyundaishop.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=169&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=53

השמן הוא gl-4 כמו שאני מחפש והמחיר לא יקר בכלל.

תודה מראש לעונים :)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
ערב טוב,

ברצוני לשאול האם מישהו התנסה עם שמן הגיר של יונדאי 75W85 ויכול להמליץ/ לא להמליץ עליו?

http://www.hyundaishop.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=169&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=53

השמן הוא gl-4 כמו שאני מחפש והמחיר לא יקר בכלל.

תודה מראש לעונים :)

שלום רב

השמן כמו שרשום הוא שמן גיר רגיל מקורי איכותי של יונדאי .

אני לא הבנתי איזה רכב יש לך אך אם רשום לך שיש למלא ברכבך שמן בדרגת צמיגות ודרגת תקן זהה אז אתה יכול להשתמש בשמן הנ"ל

( כן . זהו שמן איכותי )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אכן זה בדיוק השמן שמומלץ לפי הספר.

הרכב הוא דייהטסו שרייד קלאסיק 1997,

תודה רבה על המענה !

אם יש עוד דעות אשמח לשמוע (לקרא)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

באתר לא מופיעים שום פרטים על המוצר.

באלו תקנים עומד השמן, האם הוא מנראלי או סנטטי.

ידוע לך מה המחיר לליטר, והיכן ניתן לרכוש אותו?

פורסם

השמן הוא סינטטי, בעבר הרחוק השמן עלה בסביבות ה75 שח לליטר, לא יודע כמה כיום.

אפשר לקנות בכל מחסן חלפים של יונדאי (מוסכים מורשים וכדומה), אני בעברי עוד כשעבדתי במוסך של יונדאי, היתי משתמש

רק בשמן הנ"ל, לפיג'ו 106 שהיתה לי, ואני היתי מרוצה מאיכות השמן.

• תוכן חדש...