Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סטייה מהנושא - אבל עדין באותו העניין.

יש לי שתי תיבות רמקולים ישנים שהאלמנטים בהם במצב גריאטרי והחזירו נשמתם לבורא. (16 סמ' + טוויטר) - אני וחבר רוצים להשמיש אותם לשימוש ביתי. (למעשה למשרד ) אשר יוגברו מרסיבר ישן ונחמד.

התקציב לא גבוה - בערך 500 ש"ח

השאלה: האם לדעת חכמי הפורום, התקנה של זוג טמפו בתיבות האלו (חשבתי גם על בניה של תיבה קטנה לטוויטר אם צריך מעל ) תתן תוצאה משביעת רצון?

או לחילופין : ראיתי שבחנות המפעל של מורל בנס-ציונה מוכרים אלמנטים - יש לכם איזה המלצה (או שאני בכלל לא בכיוון) - או איזה שילוב מנצח של טוויטרים / מידוופרים מפארט-אקספרס שאתם יודעים עליהם?

בתודה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תעשה לעצמך טובה גדולה , ואל תנסה להתקין אלמנטים של רכב בתיבות בבית.

תוכנות כמו WINISD לא מספרות את כל הסיפור.

זה לא ישמע טוב אלה אם כן אתה שופט איכות ע"פ כמות הבאס.

ניסיתי את זה , חפרתי על זה , זה לא זה.

רמקולים ביתיים של מורל נכשלים שוב ושוב בכל מבחן ומדידה שקיים בקשר לטיב האיכות ביחס למחיר השערורתי שאתה משלם על סאונד מאוד לא שטוח ומאוד לא נאמן למקור , אל תלך על מורל.

לך על קיטים מוכנים ממאדיסאונד , הכל תלוי בתקציב וכמה אתה מוכן להשקיע , וגודל הרמקולים.

הפשרה הכי טובה עדיין היא ה SR71 של גו'ן , נשמע מצויין וטוב יותר מרמקולים שעולים פי 5 , ב 400 דולר.

יעלה לך כ 600 דולר משלוח + מכס.

https://www.madisound.com/store/product_info.php?products_id=8649

זה גם מצויין.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איפה 500 שקל ואיפה 600 דולר?

עופר, בתקציב שלך כדאי שתחפש רכיבים משומשים כסט שמגיע עם קרוס.

קח בחשבון שתצטרך למצוא מיד שנפח התיבה שקיימת אצלך מתאים לו, ומקסימום צריך נפח קטן יותר (תמיד אפשר להקטין נפח).

מתחדשת*

פורסם

$500 ? זה כמעט פי 4 ממה שאני מתכוון להוציא (ב2000 ש"ח אפשר למצוא זוג רמקולים איכותי וסביר)

לא בתכנון להוציא כ"כ הרבה כסף..

חשבתי לפי שיטת המה-יותר-זול-עם-ביקורות-טובות.

ומצאתי משהו כזה

שתי יחידות טוויטר

ושתי יחידות וופר

קרוס אני אבנה לבד ...

יש סיכוי שהדבר הזה יוציא משהו נורמלי?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ניראה נחמד אך עדיין מעבר לתקציב (יוצא יותר מ 192 $ לפני משלוחה)

כניראה שנלך על יד שניה - או למרות המלצתו הגורפת של diforce בכל זאת ננסה להתקין אלמנטים מקופוננט של רכב (כי הם כבר במיילא קיימים , מקסימום התבזבז זמן אך לא כסף )

פורסם

כן , זה בכלל לא בעיה

פורסם

יכול להיות שזה ישמע טוב אם כי המידבאסים האלו מתוכננים דווקא לעבוד בנפח של דלת (20 ליטר דהיינו) עד כמה שזכור לי.

אילייט או הייבריד אוביישן היו יותר מתאימים למשימה הזו אם כבר.

אתה לא מעדיף להזמין רכיבים זולים וטובים ממדיסאונד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...