Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חמישה ימים (ביום שבת) הייתי בצפון באזור צפת (כל הדרך מנתניה).

היינו שם בהרים ובירידות החדות האלה למטה ולא כלכך שמתי לב למהירות, עד ששוטר עשה לי אורות גבוהים מאחורה וסימן לי לעצור בצד. הכביש הוא כביש מפותל מאוד עם זוית חדה למטה, כל הירידה הייתי על הילוך שלישי.

הוא דיבר איתי קצת ואז אמר לי לבוא לניידת, שם הוא הראה לי את הראדר הזה שהראה 114 ואמר לי שזה כביש של 80 (ידעתי את זה, לצערי לא חשבתי שזה כזה משנה) הוא אמר שהוא מפחית מזה 5% ז"א 109 קמ"ש. ומיד רשם את הדוח (כל הבקשות שלי לא עזרו... השוטרים של היום....).

אני בן 20, עתודאי אלקטרוניקה מתגייס עוד חצי שנה (עשיתי יג יד) ויש לי כבר שנתיים וחצי רישיון בלי שום דוח או משהו בסגנון, השוטר אמר שאי אפשר לתת לי אזהרה כי אין לי רישיון עדיין 5 שנים והוא חייב לתת דוח.

הוא רשם לי דוח של 750 (!@#$!#@$%^##) ש"ח.

שאלות:

1. וואטאפאק, מה הקטע עם ה750 שקל? זה נשמע לי כמו ממש הרבה, ציפיתי ל250 שקל גג. זה באמת גובה הדוח שאני אמור לקבל?

2. אני מתכוון לערער ולגשת למשפט - על מה אני יכול לבכות שם כדי שיוותרו/יורידו את סכום הדוח? חשבתי על הדברים הבאים:

א. מכשיר לא אמין (אבקש את הטפסים, אחקור קצת את הנושא ואנסה להעביר עליו ביקורת)

ב. היינו באזור הררי עם עיקולים חדים, לא ייתכן שהוא הצליח לעקוב אחריי, אולי מדובר ברכב אחר שעבר את המהירות?

ג. האזור עם ירידה חדה, לאורך כל הדרך האטתי והאצתי, קשה לשלוט שם על המהירות.

3. יש סיכוי שיוותרו לי עליו אם ייראו שאני מתנדב במד"א ויגיע עם מדים למשפט (דבר שאני מתכוון לעשות גם ככה)? או שכדאי ללכת על ניסיון להנמיך את הדוח?

4. האם אתם מכירים דרכים שבהן אני אוכל לדחות את המשפט כמה שיותר?

תודה מראש חברים, אני קצת מבואס כי כל המטרה של הטיול הייתה לעשות טוב לחבר ולבקר אותו בבסיס שלו (הוא קיבל ריתוק וסגר 21) ובסוף חטפתי על הראש :/

תודה עוד פעם, מחכה לתגובות (:

פורסם

1. כן. זהו גובה הקנס למהירות נסיעה 26-40 קמ"ש מעל למותר בדרך של 80 קמ"ש = 750 ש"ח + 8 נק'.

2. בכי ותחנונים אינם עילה להפחתת הקנס.

3. אין הפחתות בעונש למתנדבים בעם(גם לא בע"מ :wink: ).

ללא יצוג משפטי הולם תתקשה לייצג את עצמך כיאות מאחר ואינך מכיר את הפסיקה הקיימת.

לא יתכן שהוא הצליח לעקוב אחריך?!

הרי הנך מודה שעד לרגע שבו השוטר הבהב לך עם אורות הרכב, כלל לא הבחנת בו, כך שלא תעמוד לזכותך טענה זו.

סתם לזרוק פתיונות למים ולנסות לדוג תעלה בחכתך אצות ולא דגים.

1. ע"י איזה מכשיר נתפסת? וואסקאר? דבורה?

2. העלה סריקה של הדו"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

1. הוא לא אמר כלום על נקודות.... יש סיכוי שקיבלתי אותן בכל זאת?

2. ראיתי אותו כשעברתי אותו, והוא נעלם מהמראות לזמן קצר עד שהאיץ בחזרה אליי ואמר לי לעצור. היה פרק זמן קצר שבוא לא היינו בקשר עין בכלל.

3. אין לי מושג ע"י איזה מכשיר נתפסתי, איך אני מברר את זה?

4. הדו"ח עצמו איכשהו נעלם לי (גם ככה לא היה אפשר להבין כלום ממה שכתוב שם), אבל יש לי עדיין את טופס הערעור, איך אני משיג את הדוח שוב?

פורסם

תנסה ליצור קשר עם מרכז פניות נהגים בטלפון הבא:

*9666

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
1. הוא לא אמר כלום על נקודות.... יש סיכוי שקיבלתי אותן בכל זאת?

2. ראיתי אותו כשעברתי אותו, והוא נעלם מהמראות לזמן קצר עד שהאיץ בחזרה אליי ואמר לי לעצור. היה פרק זמן קצר שבוא לא היינו בקשר עין בכלל.

3. אין לי מושג ע"י איזה מכשיר נתפסתי, איך אני מברר את זה?

4. הדו"ח עצמו איכשהו נעלם לי (גם ככה לא היה אפשר להבין כלום ממה שכתוב שם), אבל יש לי עדיין את טופס הערעור, איך אני משיג את הדוח שוב?

קיבלת נקודות 8 במספר

סביר שנעקצת עם דבורה

הדו"ח לא צמוד לטופס העירעור??

אתה מומחה למכשירי מדידה?

לא?

אז אל תנסה אפילו!!!

עצתי

מצא את הדו"ח תעלה לפה אולי יש סדקים שאפשר שיסייעו בעדך.

מה אמרת לשוטר דרך אגב כשהוא עצר אותך?.

כנראה שתצטרך לשלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
...ולא כלכך שמתי לב למהירות...

... כל הירידה הייתי על הילוך שלישי...

...הוא הראה לי את הראדר הזה שהראה 114 ...

אני לא יודע על מה אתה נוהג, אבל 114 בהילוך 3?! זה לא איזה 6000 סל"ד ורעש של אוטו מתפרק? לא נשמע הגיוני...

פורסם

כנראה שאתה באמת צעיר מידיי.

אתה טוען שעברת את השוטר ולאחר מכן המשכת במהירות גבוהה.

עד שאתה לא נעלם בכלל אין מצב שאתה לא נוסע כחוק.

רק בשביל קלות הראש מגיע לך הדו"ח אני לא מאמין שתצליח לערער.

פורסם

אוקיי לתשובות:

1. האוטו הוא אוטומט (רק ארבעה הילוכים קדימה) אז הורדתי הילוך אחד, זה מעמיד אותי אם אני לא טועה על 4500-5000 סל"ד, זאת המטרה הרי, להאט בעזרת המנוע.

2. הדוח כן צמוד לטופס הערעור, רק שתלשתי אותו לפני ושמתי אותו (את טופס הערעור) במקום שאני אוכל למצוא אותו תמיד. מצד שני הדוח עצמו נשאר למטה עם ההורים שלי ואיכשהו הוא נעלם (יש לי הרגשה שהכלב אשם אבל מי אני שיאשים)

3. אני אולי לא מומחה למכשירי מדידה, אבל למדתי קצת אלקטרוניקה. חוץ מזה, אם יביאו לי את נתוני המפרט של מד המהירות אני אבין מה כתוב שם ואבין מה החסרונות של המכשיר, ועל זה אני חייב לשחק. איך לעזאזל אני משיג את הנתונים של המכשיר??

4. זה לא שהמשכתי במהירות הגבוהה, הירידות שם הן ירידות תלולות (מאוד) כל עוד אתה לא עם הרגל על הברקס לאורך כל הדרך (כל הדרך, בלי יוצא מן הכלל) אתה תעבור את המהירות המותרת מדי פעם, בגלל זה גם שילבתי הילוך נמוך ונתתי למנוע לצעוק קצת כדי שיעזור להאט (לחמם את הברקסים, ממש לא יעזור).

5. במספר הזה *9666 ייתנו לי את הדוח מחדש או משהו כזה? בכל מקרה אני אתקשר לשם מחר ואראה מה הם אומרים. אם הם ייתנו לי את הדוח אני אעלה אותו לפה, אני מקווה שנצליח למצוא משהו ביחד :/

6. כשהשוטר עצר אותי לא הודיתי בכלום.

7. אני ממש לא מתכנן לשלם את הדוח הזה, אני אתרץ ואכחיש עד שיורידו לי את הדוח לפחות לסכום שאני אוכל לשלם, אתם לא מבינים, אין לי מאיפה להביא 750 שקל!!!!!

אין סיכוי שאם אני אגיע למשפט במדים (אין לחיילים שום עזרה מול הממשלה?!) ואבקש מהשופטת שתוריד את הסכום לסכום נורמלי בהתחשב בזה שאני עם רקורד נקי לא יעזור?

יש סיכוי לדחות את המשפט בכמה שנים? ככה שאני יוכל להגיע למצב שיש לי רישיון 5 שנים?

תודה על התשובות, אני מקווה שאני אצליח לצאת מהברוך הזה איכשהו.

פורסם

7. אני ממש לא מתכנן לשלם את הדוח הזה, אני אתרץ ואכחיש עד שיורידו לי את הדוח לפחות לסכום שאני אוכל לשלם, אתם לא מבינים, אין לי מאיפה להביא 750 שקל!!!!!

אין סיכוי שאם אני אגיע למשפט במדים (אין לחיילים שום עזרה מול הממשלה?!) ואבקש מהשופטת שתוריד את הסכום לסכום נורמלי בהתחשב בזה שאני עם רקורד נקי לא יעזור?

יש סיכוי לדחות את המשפט בכמה שנים? ככה שאני יוכל להגיע למצב שיש לי רישיון 5 שנים?

תודה על התשובות, אני מקווה שאני אצליח לצאת מהברוך הזה איכשהו.

אם אין לך מאין להוציא 750 ש"ח של דו"ח מהירות, דע לך כי ניהול משפט הוכחות יעלה לך X מונים יותר.

אין לך את הידע והכלים המשפטיים להתמודד בביהמ"ש עם תיק זה.

כל בקשותיך ותחינותיך יפלו על אזן ערלה או להפך, הסכום יצמח לו.

לדחות במס' שנים?! :shock:

5 שנים ר.נ., במה זה יועיל לך?

בכדי לקבל דו"ח אזהרה הנך זקוק ל-10 שנות ותק + 5 שנים נקיות!!!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

א. מכשיר לא אמין (אבקש את הטפסים, אחקור קצת את הנושא ואנסה להעביר עליו ביקורת)

לפי נסיבות המקרה מדובר בדבורה, מדובר במכשיר כנראה הפחות שנוי במחלוקת מבין המצויים בשימוש היום, ניסיון לערער עליו ללא סימוכין הולם עלול מ-א-ו-ד לעצבן את השופט.

ב. היינו באזור הררי עם עיקולים חדים, לא ייתכן שהוא הצליח לעקוב אחריי, אולי מדובר ברכב אחר שעבר את המהירות?

איך תוכל להוכיח את הטענה הזאת ? הריי הוא יטען שהוא היה ממש צמוד אליך בזמן ביצוע העבירה, מדובר בטענת סרק שאין לך יכולת לאמת.

ג. האזור עם ירידה חדה, לאורך כל הדרך האטתי והאצתי, קשה לשלוט שם על המהירות.

לא מצליח לשלוט במהירות ? אל תנהג !, זה כנראה גם מה שיעבור לשופט בראש, תזהר שהוא לא יוריד אותך מההגה לאיזה שנה...

לבוא ולהציג את עצמך כמתנדב מתנא במשפט זה הדבר הגרוע ביקום, אם יש גרוע יותר מאזרח שעובר על החוק, זה איש חוק שעובר על החוק.

אל תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר ! שלם את הקנס ותמשיך בחיים

• תוכן חדש...