Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל אני חדש פה הבאתי רכב חדש ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי....

אז ככה הבאתי סיאט איביזה fr 2005 הפורק שם לא טוב הוא לא מוציא פריקה לא מרעיש ולפי מה שהבנתי ממישהו שמבין אז הפורק גמור...עכשיו הבנתי שהמצהרת חשמלית ברכב....אז השאלה שלי היא כזאת אם צריך פורק מיוחד בגלל שהמצהרת חשמלית או שזה לא משנה?ודר"א המליצו לי על הפורק של פורג'. המטרה שלי היא לשמוע את הפריקה וכמה שיותר חזק זה משהו שתמיד אהבתי לשמוע....אז תודה לכל מי שעזר לי

פורסם

קודם כל תתחדש!

פורק גמור זה מסוכן לטורבו, אני ממליץ לך לבדוק את זה מהר...

בכל מקרה, לרכבים האלה עדיף פורק פנימי, אני אישית עם פורג' 007 פנימי, ממליץ בחום.

אם אתה אוהב את רעש הפריקה תחליף לאינלט סיליקון ופילטר פתוח ותשמע את הפריקות טוב גם עם פנימי.

בגדול יש אפשרות להתקין פורק חיצוני אבל יש שיגידו שהרכב יהיה פחות חזק.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

-CUPRA- מאיזה סיבה עדיף פנימי???אם זה פנימי לא ישמעו את הרעש כמו חיצוני...נכון??

ולגביי הטורבו אני חושב שגם הוא מזייף אחי אני כנראה מזמין את ה k03s.

mintho הפורק שם פורג' מאוד מדובר שמעתי עליו רק דברים טובים השאלה אם במצהרת אלקטרונית הוא יעשה רעש בפריקה?

פורסם

אין שום קשר בין רעש הפריקה למצערת. אלקטרונית או מכנית.

ברור שפורק פנימי לא עושה רעש כמו חיצוני אבל עם אינלט ופילטר שומעים אותו טוב מאד,

גם בתוך האוטו וגם בחוץ. לדעתי הסאונד של החיצוני מגניב בהתחלה אבל אחרי כמה זמן הוא מתחיל להמאס

ולהיות מוגזם מידי.

בגדול עדיף פנימי בגלל סוג המצערת, הבנתי שאלקטרונית פחות מסתדרת עם חיצוני מאשר מכאנית.

לא יודע במדוייק לענות לך על זה אבל יש שיטה להתקין פורק חיצוני עם מצערת אלקטרונית.

לדעתי זה מיותר. מניסיון של חברים שהיו עם חיצוני והחזירו לפנימי.

ולגבי הטורבו, לדעתי יש לך כבר K03S. ב-FR של 2006-2008 יש K03S.

לגבי ה-2005, אני לא בטוח אבל יש מצב שכן.

פורסם
ושהפתח אוורור זה לא קולר

אני זוכר את זה... איך איגור השאיר אותך עם זנב בין הרגליים... :lol:

בכל מקרה, אני די בטוח שבדגמים של 2008 יש K03S וגם אתה לא ידעת את זה.

פורסם

אההה... הבנתי אותך עידן.

בכל מקרה, לפותח השרשור,

אם כבר אתה נכנס לפרוייקט של החלפת טורבו, למה לא להחליף לאחד יותר גדול מהמקורי?

פורסם

קודם כל תודה לכל אלה שעוזרים לי אתם ממש אנשים סבבה ואני אשמח לשתף אותכם בדברים שלי בשביל לקבל עזרה...

כמו שאמרתם פה עד 2006 זה k03 אחרי זה גם בfr בא k03s....

CUPRA- לגביי החלפה של הטורבו אני עדיין לא נכנס לזה חזק אחי לאט לאט אני עדיין חדש בעייני הטורבו אז אני עולה לאט...אבל לפני מה שהבנתי גם יש שוני בין ה-k03 ל-k03s לא???

פורסם

לא יודע בדיוק מה ההבדל בין K03 ל-K03S,

אבל אם כבר אתה מפרק טורבו ונכנס לכל הסלט הזה,

למה שלא תשים K04? מצריך שינויים קלים בלבד ויושב בול במקום ה-K03.

יש גם K03 Hybrid שנותן תוצאות מעולות!

• תוכן חדש...