Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*כותרת*

אף פעם לא הייתי ואני מאוד מעוניין לבוא ולהתרשם מהמערכות של חברי הפורום, אני לקראת קנייה ואני מעוניין לשמוע כמה וכמה רכיבים.

פורסם

שאלה טובה, נקווה שבקרוב.

צריך גם לשבת על תאריכים למפגשים שיארכו ב-2011 ולתת לאיתמר, אחרת לא יהיו לנו מפגשים יותר.

אני מקווה שאני הצליך לעשות זאת.

פורסם

מפגשי צפון הם בגדר עסקאות סמים לא מפורסם מתי ואיפה ומי שיודע יודע ומי שלא יודע כנראה לא צריך לדעת.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מפגשי צפון הם בגדר עסקאות סמים לא מפורסם מתי ואיפה ומי שיודע יודע ומי שלא יודע כנראה לא צריך לדעת.

לפחות העסקאות עוברות בהצלחה?:-D

בשיפוצים...

פורסם

אם כבר הנושא הועלה וכבר הרבה זמן לא ההיתי במפגש אז אפשר עוד שובעיים

כדי שלא התנגש אם מפגש דרום (אני כן מתחשב) .

ואז אולי הם גם יבואו למפגשים שלנו.

8)
פורסם

יופי, ואז אני לא יוכל להגיע כי אני סוגר שבת .:cry:

אני מציעה עוד 3 שבועות .:wink:

צריך לעשות מפגש אחד גם ביום שבת לדעתי יהיה הרבה יותר אנשים ותיהיה אפשרות להגיע מוקדם.

פורסם

לא, דברתי בכללי שצריך איזה יום לעשות מפגש בשבת.

לגבי תאריכי מפגשי הצפון 2011 עברתי לאיתמר תאריכים, והמפגשים יארכו בהפרשים של חודש.

המפגש הראשון יהיה 14.1.2011 מקווה לראות את כולם.:mm_wink:

פורסם

הגיע הזמן שבאמת נשקיע קצת על מפגשים.

אני מקווה שזה יצליח באמת ושאנשים יבואו.

בהצלחה!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

• תוכן חדש...