Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לכמה ת'רדים בנושא פה, אני עדיין לא מצאתי פתרון ללוח השעונים ברכבי - שאותו רציתי לשדרג.

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר שנת 96 ידני.

בהתחלה רציתי להחליף ללוח שעונים של GLXi, אך הוא עולה כ600 ש"ח (רכבי הוא GLI בלבד - אינו כולל בלוח השעונים מד טורים).

חיפשתי באתרים בחו"ל כגון אי ביי ועוד כמה, ושם אין זכר לקיום בדגם הזה של מיצובישי בשנים 96..

אבל דבר אחד שמתי לב, שישנו דגם של מיצובישי ששמו הוא מיראז' - שלוח השעונים שלו הוא זהה לזה שיש לי באוטו

השאלה שלי היא כזו - האם לדגם שיש לי קראו בחו"ל אחרת, אם כן מה השם והאם הוא מיראז'?

והשאלה השניה היא האם אני יכול לשים באוטו כל לוח שעונים שהוא לא שייך לדגם - מהלוחות שמוכרים כלוחות סטנדרטיים לרכבי ספורט בעיקר..

אם למישהו יש לינק לאתר שמוכר לוחות סטנדרטיים אני ישמח לקבל - מה גם אני ישמח אם יש מישהו שיכול לשפוך אור קצת על הנושא הזה כי אמרו לי כבר ללכת לחניות שמתמחות בנושא, אבל שן רוצות 3000 ש"ח על לוח כזה כולל עבודה, ואין לי את זה - מה גם אחותי חוזרת מארצות הברית עוד שבועיים ואני ישמח אם היא תביא לי אחד כזה במחיר של אמריקה.

תודה לכל העוזרים - אלון.

פורסם

ועוד ושאלה אני מוסיף:

האם המיצובישי איבו 3, היא האחות התאומה של הסופר לאנסר הישראלית בשנת 96?

יענו כמו הלאנסר החדשה שמביאים לארץ והאיבו 8..?

פורסם

הרבה יותר זול ופשוט יהיה להתקין מד טורים נפרד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המיראז הוא אמריקני אני יודע, אבל הוא האח התאום של הסופר לאנסר שיש בארץ..?

והאם ניתן למצוא לוח שעונים שלו?

פורסם

או יותר נכון, אנחנו הארץ היחידה בעולם שבה האוטו הזה נמכר תחת השם "סופר לאנסר"

מתוך כוונות היבואן ליצור מעין רצף בין הלאנסר המאוד מצליחה למחליפה שלה....

(בדיוק כמו של323 קוראים בארה"ב בשם אחר, ורק פה לא הסכימו להחליף לה את השם...)

אגב, אתה יכולת להבין את זה גם ממשחק בGrand Tourismo, שבתחילתו (למי שעוד זוכר...) אתה צריך להתחיל עם איזה אוטו, והנחמדה ביותר להתחיל איתה היא המיצו. מיראז'...

רון.

-אגב, גם סובארו שקראו פה בארץ לאמפרזה "גראנד ליאונה" למי שזוכר, עשו את אותו הדבר..-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הרבה יותר זול ופשוט יהיה להתקין מד טורים נפרד...

מצטרף להמלצה !!!

אני כרגע מייבא 2 דשבורדים (בנפרד), עלויות משלוח (בלי תשלום על החלק)נעות בין 100 ל-200 יורו (תלוי בחברה, ים/אוויר וכו') ...

לשים מד סל"ד חיצוני יעלה 250-300 ש"ח ...

פורסם

לוח המוונים של המיראז' יורד מהפרק,מאחר והמהירות בספידומטר היא במיילים...האופצייה הטובה ו הזולה ביותר היא להרכיב לוח מחוונים של GLXI מפירוק,ולהילחם על המחיר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...