Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתרכב ספורט ב100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה אני מעוניין לקנות רב אם זיקה לטיפה ספורטיביות ב 100 אלף ש"ח

חשבתי אולי על ההאודי A3 2 ליטר טורבו

מה אתם מציעים עוד ?

פורסם

אתה יכול לקנות בסכום הזה MX5 דור שני (NB) שנת 2005. ואם תוסיף עוד 15 אלף גם דור שלישי (NC) שנת 2006. אם כי אישית אני מעדיף את NB מבחינת מראה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ההגדרה של רכב "ספורט" היא רחבה מדי.

מקד את דרישותיך.

בתקציב שלך נכנסות אופציות רבות למדי:

גולף GTI/ אימפרזה WRX 2006

לאון טורבו/FR 07

A3 טורבו

ועוד אפשרויות נוספות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא מעוניין בקבריולט

אז תסע עם גג סגור...

גם אני לא מת על זה שכל העולם ואחותו יכולים לראות לתוך הרכב, אבל זה הדבר היחיד שיש בארץ שקרוב לרכב ספורט בתקציב שלך, אלא אם תחפש איזה BMW ישנה או איפרזה. כל השאר, קליאו ספורט וכדומה, זה מה שנקרא hot hatches.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ממקד אני מעוניין ברכב קופה

כרגע אני נוהג על איביזה רגילה

ומעוניים לקבל משהו רכב שאני יהנה איתו גם הקו ישר וגם בפניות

פורסם

BMW 330 קופה משנת 99-01 (E46) נכנס בתקציב. כמובן שהתחזוקה יקרה ותמיד יש סיכון למטען חבלה מתחת לרכב. ובו לא נשכח שזה רכב בן 10, למרות שמבחינת עיצוב הוא נראה משמעותית יותר טוב מהחדשים לדעתי...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה זה מועד לפורענות? אחת מחפש רכב ספורט שמור? זה בערך כמו לחפש שרלילה בתולה. ככה זה, מי שקונה רכב ספורט ולא בגלל משבר אמצע החיים, כנראה יסע בו בצורה ספורטיבית. אם כבר עם ה-BMW יש לך את הסיכוי הכי טוב כנראה למצוא אחד שמור.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מדבר פורענות על גניבות וכאלה

אני רוצה רכב שיראה כאילו אין בו שום דבר מיוחד כמו גולף GTI שנראה בדיוק כמו הגולף הרגילה

פורסם

הבנתי אותך. אז אתה מחפש קופה או הצבאק? כי הגולף היא הצבאק. יש איפרזה WRX בתקציב ואם תוריד את הכנף, הסמלים ותרכיב טסות זה יראה כמו עוד רכב ליסינג.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה לגבי איביזה קופרה? שנתון 07-08 נכנס בתקציב שלך

ולאנשים "רגילים" היא נראית כמו איביזה רגילה... :wink:

בדיוק אתה הבנתה אותי

פורסם
ממקד אני מעוניין ברכב קופה

מה לגבי איביזה קופרה? שנתון 07-08 נכנס בתקציב שלך

ולאנשים "רגילים" היא נראית כמו איביזה רגילה... :wink:

בדיוק אתה הבנתה אותי

...

זה שאתה לא יודע מה ההבדל בין קופה והאטצבק זה לא אשמתי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

גם אני הייתי בסיטואציה דומה לפני בערך חצי שנה וגם אני אוהב להיות אנונימי על הכביש (עד כמה שאפשר)

ידעתי שאני רוצה גולף GTI אבל לא הצלחתי למצוא לכן בדקתי את ה A3 2.0TFSI.

הA3 מכויילת קצת יותר לנוחות ופחות ספורטיבית , עם זאת היא יותר מפנקת עם רשימת תוספות אינסופית שהוצעה כאופציה לרוכשים. זו שאני שקלתי לרכוש היתה בין היתר מאובזרת בריפודי עור/אלקנטרה (וגם דיפונים) מדהימים!

מכיוון שהסיכוי שלך למצוא גולף GTI בתקציב הזה שואף לאפס (לי לקח כמעט שנה) , הייתי אומר שאתה דיי בכיוון הנכון.

נ.ב. מיאטה זה רכב שלא מתאים לכל אחד, למעשה לרוב האנשים לא מתאים.

לפי מה שהבנתי, זה והפיאט 500 קבריולט אחד הרכבים האהובים בקהילות ההומוסקסואלים בעולם :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...