Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לנטיס 323 GLX 1600 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא יעצו לי בכמה עלי למכור מאזדה לנטיס 323 GLX 1600 1999.רוצה מעל המחירון. יד ראשונה 45000 ק"מ בלבד ,טיפולים מתוקתקים כנדרש רק במוסך מאזדה . טסט לשנה במצב מעולה ללא תאונות.רוצה לקנות בינואר מהליסינג מאזדה 3 2008 33000 ק"מ שהיתה בשימוש בלעדי של בן זוגי.בכמה? תודה רבה שבת שלום ונסיעה טובה ובטוחה

פורסם

אני באופן אישי הייתי נותן על כזה רכב,במידה השאר המערכות תקינות,4-5 אלף מעל,45 זה ק"מ נורא נמוך לשנה,זה מנוע חדש אפשר להגיד,ועוד יד 1. כול הכבוד!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני, רכב כזה במצב סביר נמכר גם מתחת למחירון,ככה שגם מחיר המחירון כבר גבוהה ממחיר השוק.

תרשום מחיר שנראה לך, ותמתין לטלפונים רק כך תדע אם אתה רושם מחיר גבוה מדי.

לנו אישית במשפחה הרכבים גומעים בממוצע 8K לשנה והם גם יד 1, הבנתי שרכב אחרי 10 שנים מתחיל לו בלאי טבעי,ולא משנה כמה טטפל ברכב.לכן אני לא רוה בזאת "מציאה של החיים".

(כמו שתיקח צמיג חדש ולא תיסע עליו ק"מ אחד בודד, עצם זה שישב בשמש הוא כבר הרוס)

אביב8)

פורסם

אני חושב שבלאי יהיה יותר בגומיות אולי שמתייבשות,אבל עם הרכב עשה טיפולים שנתיים כמו שרשמו המנוע אמור להחזיק הרבה מאוד זמן וכך גם הגיר שלא עבד הרבה.

ואלו המכלולים שעולים הרבה כסף,כמו שרשמתי אישית הייתי משלם על כזה רכב מעל המחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם. בשבוע שעבר בטיפול השנתי האחרון הוחלפו רצועות המזגן (או איך שזה נקרא), לא בגלל שהתייבשו אלא כי כך כתוב בהנחיות מאזדה. כל ק"מ או פעם בשנה מחליפים גומיות כנדרש.המכונאים במוסך מאזדה אמרו לי שמי שיקנה יעשה עסקה טובה

פורסם

כנראה שעם קצת סבלנות תוכלו לקבל על הרכב הזה יותר ממחיר המחירון, השאלה היא האם יש לכם את הסבלנות הדרושה.

רוב מי שרוכש רכב כמו המאזדה מסתכל רק על השורה התחתונה - המחיר. תצטרכו לחכות לקונה שבאמת מחפש רכב טוב, וזה יכול לקחת זמן, אפילו כמה חודשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...