Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע חלקים "חשוכים" באוטו, אנני מעוניין לבזבז כסף לשלם לאיש מקצוע ולבצע את הצביעה לבד.

מעוניין בהמלצה לצבע מטאלי כסוף (חברה,סוג וכו').

ואם אפשר גם מקומות בהם ניתן לרכושו.

תודה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

תן תמונות של החלקים, אולי תקבל המלצות מאנשים כאן איך לתקן את הבעיה (איזו הכנה צריך, איזה צבע יסוד וכו')

בגדול, צבע מתרסיס שווה לת#ת, הם מאבדים מהגוון ומהברק... אפשר להשיג ברשת אוטו דיפו...

לדעתי חבל על הכסף, על הזמן, ועל האוזון...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אין לי מצלמה דיגיטלית, וגם לא סורק...

מתחת לחלון למשל, ממש מתחת לגומיה, יש "פיצוצים" בצבע (בלי חלודה בלי כלום), אני רוצה להוריד את הפיצוצים ולצבוע.

יש עוד כל מיני מקומות של פיצוצים ושריטות לבנות וכו', זה לא שאני הולך לצבוע חלק ענק, אז זה שזה מאבד את הברק זה לא משנה, זה אולי 2 סמ"ר של צבע בכמה מקומות.

אמרת אופיס דיפו, שמעתי שאצלהם הצבעים באמת לא שוים.

אבל יש צבעים שאפשר לקנות מפחחים וצבעים, ולאו דווקא מחנות חלפים.

יש הצעות?

משכנתא זה קל

פורסם

בכיף אח שלי, אל תקשיב לשום מילה שאני אומר...

אמרת אופיס דיפו, שמעתי שאצלהם הצבעים באמת לא שוים.

אני אמרתי

אפשר להשיג ברשת אוטו דיפו...

לא משנה... בכל אופן, הצבע לעולם לא יהיה באותו גוון של האוטו שלך. אפילו אם תיקח את הצבע האורינלי של הרכב שלך! למה? כי צבע דוהה... ביגלל זה איש צבע (צבעי) יודע ליצור גוון לפי ה"עין".

אם מדובר בכמה סריטת, לכל אורך האוטו, לך למכון צבע, בקש בצעת מחיר, אני מאמין שההצעה לא תעלה יותר מ 300 ש"ח... מה שבטוח היא לא תתקלף או תדהה לך כמו ספריי....

בקיצור, חבל על הזמן והכסף שלך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מזה פיצוצים? שכבה שמתקלפת?

אים ככה פוליש+ווקס ואתה מסודר

בשום אופן אל תרסס ספריי צבע.. זה ממש גרוע לא מחזיק מעמד בגרוש וגם יוצא מגעיל

פורסם

אני לא מבין 3 דברים

א. מה זה פיצוצים בצבע אם לא חלודה? נקודות שבירה של הצבע? היתה מכה? כי אחרת זה די נשמע כמו התחלה של חלודה...

ב. רדבורן , בגלל אנשים שעשו "לפי העין" אני מתבאס כל פעם שאני רואה את הצד הימני של האוטו שלי , אז אני בהחלט הייתי הולך לפי הקוד צבע של היצרן במיוחד אם זה צבע מטאלי ועוד אחד יחסית חדש.

ג. ספריי = 40 ש"ח בערך ... פחח פחות מ300 ... יש הבדל קט...

ד"א

בזמנו אם אני לא טועה אביב קנה ספריי צבע ( אני לא זוכר אם פחח הכין לו או שספריי מוכן לפי קוד ... ) והוא צבע איתו את רוב המכסה מנוע , מדהים לא יצא , אבל מרחוק נראה סביר ביותר ... נעשה עקב דהיה קשה של הצבע , איך יצא נקודתי? כדאי לך לשאול אותו , הוא נקרא QUICKSILVER בפורום.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...