Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נתחיל בקצת נתוני רקע אני גר באיזור ירושלים והחל מה1.1 אתחיל לסוע למרכז כ4 פעמים בשבוע.

בדרך כלל אהיה לבד ברכב או עם עוד נוסע אחד, אבל אני מעדיף לקנות רכב גדול יחסית, גם מתוך ראיה קדימה

וגם כי אני אוהב להרגיש שהרכב יושב על הכביש כמו שצריך (התחושה הזו חסרה לי ברכב קטן).

התקציב שלי הוא כ100K אני מעדיף להוציא כמה שפחות אבל גם אם יהיה רכב מצויין שחורג מהתקציב בהיגיון הוא יכול לבוא בחשבון

בקיצור אין לי מגבלה כספית יש לי סכום שאותו אני מייעד לנושא.

סדר הדברים שאני מחפש ברכב הוא:

1. בטיחות

2. אמינות

3. ביצועים מכמה מובנים איך הרכב מאיץ ובמיוחד תאוצת ביניים (כיום אני נוהג על רכב עם מנוע טורבו), איך הרכב מסתובב (עד כמה ההגה נוח).

4. עלות אחזקה מבחינת רישיונות ,טסט וטיפולים מיוחדים.

5. שמירת ערך (אני אחזיק את הרכב הרבה שנים).

עברתי על כמה פורומים וחרשתי את יד 2 בחיפוש אחר רכב שיתאים יש לי, הנה האופציות מסודרות לפי העדפה שלי:

1. אודי A4 צורהB7

2. הונדה סיויק הצורה החדשה

3. קורולה חדשה גיר אוטומטי לא רובוטי (האם כדאי לחרוג בשבילה מהתקציב?)

4. פולקסווגאן פאסאט

5. מיצובישי לנסר הדור החדש

רכב שחשבתי עליו אבל הוא חורג מהתקציב יותר מידי הוא סקודה סופרב החדשה חבל :cry:

חלק מהרכבים יכולים לבוא עם מנוע דיזל ו/או גיר יותר מתוחכם אשמח לדעת על מה אתם ממליצים (דגם ספציפי).

סליחה על החפירה :oops:

חזי

פורסם

אם אתה לרוב נוסע לבד או עם עוד בן אדם למה דווקא אתה מכוון למשפחתיות?

בתקציב שלך תוכל להביא אחלה סופר מיני חדשה מהחברה

אלא אם כן רכב גדול זה מה שעושה לך את זה (לגיטימי)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אני מכוון למשפחתיות מכמה סיבות קודם כל רכב גדול יושב יותר טוב על הכביש ובדרך כלל יותר בטוח.

מעבר לזה אני עובד בשוק ההון ובתחום שלי יש חשיבות למראה ורושם ראשוני, כך שאני צריך קצת SHOW OFF מהרכב

ודבר אחרון יש מצב יותר מסביר שבקרוב אני אזדקק לרכב משפחתי.

פורסם

אני לא הייתי מתרשם חיצונית מקורולה או לנסר דור חדש .

מצד שני, לצד ההונדה מבחינה סטטיסטית, הן אמורות להיות יותר אמינות וזולות לאחזקה.

• תוכן חדש...