Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקת קומפרסיה שביצעתי במסגרת בדיקה לפני קניה לפני כחודש, לפני שקניתי את הספייס ELX שברשותי (03 ידנית), ישנם הפרשים גדולים יחסית בקומפרסיה בין הצילינדרים

A - 100%

B - 93%

C - 85%

D - 92%

רציתי לדעת האם זה משהו שצריך לטפל בו? איך משפרים ומה בסופו של דבר ארוויח מזה?

ד"א, התוצאות בבדיקת הספק הם 72.7 מתוך 80 סוסים

פורסם

לפי התיאור והתוצאות אני מניח שהבדיקה נעשתה במכון בדיקה, כלומר במדידה עקיפה של זרם ההתנעה ולא במדידה ישירה עם שעון קומפרסיה. נסיון העבר מלמד שהבדיקה הזו לא ממש מדוייקת ולפעמים נותנת תוצאות שגויות. אם אתה רוצה לאמת את הממצאים צריך לבצע מדידה ישירה במוסך.

אם כבר קנית את הרכב ואין איתו בעיות מיוחדות אל תעשה כלום (כולל אל תבדוק). ממילא לא ניתן לעשות הרבה חוץ מלשפץ מנוע.

כמה ק"מ הרכב עבר?

פורסם

שלום אביב ותודה על התשובה

הק"מ יחסית נמוך - כ110K, הרכב סוחב מצויין ועד כמה שידוע לי הוא טופל בקפדנות (נקנה מיד ראשונה מחבר של אבי)

אני אקח את עצתך ולא אתעסק בזה.

אבל סתם שאלה כללית, בהנחה שתוצאות הבדיקה (שאכן בוצעה במכון בדיקה) נכונות (הנחה מעט שגויה לפי מה שאתה אומר, אבל נזרום על זה לשנייה), האם התוצאות הנ"ל טובות? בעייתיות? סבירות?

פורסם

אם אלו היו יוצאות התוצאות בבדיקת קומפרסיה אמיתית- סבירות.

במצב תקין מצפים לקבל עד הפרש של 10%. לכאורה אצלך ההפרש המירבי הוא 15%, שזה לא קריטי.

אני במקומך הייתי שוכח מזה לחלוטין. מנוע שעבר 110K, לא עבר שום אירועים מיוחדים של התחממות, נמצא שהוא מגיע כמעט להספק המוצהר וטופל ע"י מישהו שאתה מכיר- הלוואי על כולנו.

אם אתה מתחרט אני קונה עכשיו :-)

• תוכן חדש...