Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי גולף 160 מהחברה ביום שני האחרון :)

האוטו מצויין ואני מרוצה אבל יש קטע מסויים שאני מתחיל את הנסיעה ולוחץ על הגז ולרכב יש מין השהייה כזאת

לפני שהוא מתחיל לנסוע. האם מדובר בדבר טבעי או שיש תקלה ברכב?

נאמר לי שזה תוצר של הגיר אבל ההסבר הזה נשמע לי לא הגיוני. אני לא מאמין שחברות כמו AUDI וVW ירשו לעצמם גיר בעייתי כזה במכוניות כ''כ יקרות.

אשמח לתשובה :) תודה

פורסם

DSG זה גיר רובוטי, אמנם מתקדם עם שני מצמדים, אך עדיין גיר רובוטי וככזה, תמיד תהיה השהייה קצרה עד שהתיבה תשלב את ההילוך הראשון, בניגוד לתיבה אוטומטית. זה תקין לחלוטין ולומדים לחיות עם זה וגם נהנים משאר היתרונות שהגיר הזה מציע.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שזה נחשב לסביר בגיר הזה?

ההשהייה מרגישה ארוכה מדיי, ואם זה אכן כך אני לא מבין מאיפה השבחים שאנשים נותנים לגיר הזה...

פורסם

אני יודע שזה לא מקובל ולא נהוג אז אני מתנצל מראש.

קראתי במספר מקומות שהבעיה שאני מדבר עליה הסתדרה ע''י עדכון תוכנה של הגיר. האם יש מצב שאוטו מגיע עם גרסא ישנה?

יש דרך לבדוק את זה?

אני מוכן לקבל את זה שיש חסרונות לגיר הזה , אבל להרגיש כזאת כבדות כל פעם שמתחילים נסיעה נשמע לי לא סביר...

• תוכן חדש...