Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב 200k+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, באמת חבל...

הבנתי ישר שזה הכיוון שלך.

אני זוכר S3 נמכרו חדשות בהנחות ענקיות ועכשיו הולכות מתחת למחירון.

בכל מקרה, תבדוק GTI חדשה. עזוב אותך A3 1.8T (זה לחלשים).

תראה באתר יד 2, יש כמה GTI 2010 משומשות במצב כמו חדש עם כל התוספות (עור, קסנון מקורי, ג'אנט 18", וכו'...).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה על כל התגובות

לגבי מערכת השמע אני באמת אקפוץ לפורום אודיו לבירורים.

לגבי היד 2 לgti חיפשתי גם שמה יש רק אחת עם החבילת פרימיום כמו שאתה מתאר והבנאדם מטירה והאיזורים האלו וכבר כמה חודשים מנסה למכור את הרכב אני לא רוצה לקחת סיכון לא כי אני נגד לתת להם כלכלה אלה גם כי אני לא רוצה להתעסק עם רכב מסומן ובמיוחד לא כאלו שאני אקנה אותו וכעבור יומיים אצטרך שוב לקנות אותו אם אתה מבין.

סליחה אם אני שם פה סטיגמה זו הדעה האישית שלי.

אני רואה שחזרנו לשלות המתמודדות הראשונות שלי ובכן אני אציג את הלבטים שלי אולי אתם יכולים לשפוך קצת אור על הנושא או למצוא פתרון

גולף GTI -הכל מושלם מלבד זה שהם לא מתגמשים כמעט במחיר והחבילת פרימיום שכוללת את האבזור והפינוקים שאני רוצה יקרה מאוד ולעשות את זה אפטרמארקט לא בא בחשבון בגלל החוקיות המפגרת שיש במדינתנו לגבי כל שינוי קטן עוד פרט חשוב הוא שאני דיי רחב בכנפיים ובית חזה וכתפייים יחסית גדולים גם כרגע שאני בתקופת השמנמנות וגם בדרך קבע כאשר אני מתאמן (רציני בתחום.) והבאקטים של הגולף דיי סוגרים עלי ברמה שביום יום כשאני לא נוהג ספורטיבי זה מאוד לא נח(גם אם אני חוזר להתאמן ).

חשוב לציין שאין להם גם נסיעת מבחן לבערך עוד חודש כי מישהו התהפך עם הרכב והם מתקנים אותו.

שירוקו 2.0T-הרכב גם הוא מושלם כמעט מכל הבחינות הכסא שלו מעט יותר נח לרחבים כמוני מאשר הגולף המנוע כמעט אותו מנוע ומבחינת יציבות הוא יציב כמעט אם לא אותו דבר בדיוק מכיוון שהמרכב שלו נמוך יותר מאשר הגולף למרות שהוא חסר בדפרנציאל הקדמי מלבד זו הוא קצת מוחצן משהו שאני יכול לחיות איתו אבל האספקה שלו היא רק לחודש אפריל בערך שזה דיי חסרון.לגבי הנסיעת מבחן אפשר לבצע רק בדגם ה1.4 החלש משמעותית.

אאודי A3 1.8T-מאוד נוחה ליום יום מנוע לינארי וטוב אך חלש בהבדל לעומת שאר המתחרות מגיע מאובזרת בסדר גמור אבל לאחר בדיקה קצרה לא בהפרש ובדברים קריטיים דווקא מה שאני באמת רוצה בתוכה זה בתוספת תשלום וכניראה שזה בהזמנה כי אם לא מרכיבים בארץ (חלק אי אפשר) אז גם לה צריך לחכות תקופת זמן לא ידועה. עוד חסר לה זה איזה שיק קטן אין כמעט שום הבדל בין הדגמים הפשוטים לספורטיביים יותר וגם לא לשנים אחורה היא הרבה יותר סולידית ומהסיבה הזו רואים כאלו בערמות כי כמעט ועין לא מיומנת לא יכולה להבדיל.

בקצרה

אאודי סולידית נוחה וחלשה

שירוקו מוחצנת נינוחה ומגיע באיחור דיי גדול(לוקה בחסר בתחום הקסנון).

גולף מעוצבת בדיוק בשבילי בעלת שוק טוב חזקה אך מעט לא נוחה בתחום הכסא ואיבזור מעט הרבה לוקה בחסר.

אחרי החפירה הזו אם למישהו יש פתרונות או דברים להוסיף או דעות שלו אפילו מבחינת יופי אופי ושאר מיני ירקות כמו סחירות ביטוחים דלק וכו' מוזמן להוסיף אני אשמח לשמוע.

ושוב תודה לכם חזקתם את דעתי שעשיתי שעורי בית טוב וצמצמתי לשלושת מכוניות אלו עכשיו רק נותר לכם לעזור לי בליווי איזה סוכנות תקבל ממני את הצ'ק כדי שלכם כבר יהיו תמונות יפות ועדכונים(=

פורסם

לדעתי סיאט לאון קופרה מתאימה לכל הדרישות שלך: מנוע 2.0T FSI 240 כ"ס, גיר רגיל - 6 הילוכים, לאחרונה עברה מתיחת פנים, מגיעה עם שלל תוספות: ג'אנט 18, פנסי קסנון מתכווננים, בקרת שיוט, סאנרוף, מושבים ספורטיביים ועוד.

המחיר נע בסביבות ה200,000 ש"ח ולדעתי נותנת תמורה מצויינת למחיר ועם עדכון תוכנה תגיע למעל 300 כ"ס וגם המנוע כמו של הS3 רק יותר חלש.

יש גם את הקופרה R עם מנוע זהה לS3 265 כ"ס 2.0TFSI עם גיר רגיל 6 הילוכים, מחירה נע בסביבות ה240,000 ש"ח.

יש גם את הלאון FR שמגיעה עם DSG6 ומנוע כמו של הגולף GTI החדשה (2.0TSI 211 כ"ס), גם עברה מתיחת פנים.

מחירה נע בסביבות ה180,000 ש"ח.

פורסם

אם היית מבחין גיר רגיל לא בא בחשבון אם היה בא היו עוד המון אופציות טובות כמו רנו ספורטיביות הונדה אאודי מיאטה וכו'

אפילו הג'ולייטה תלתן ירוק וגם הלאון קופרה כמו שאתה מציין ועוד המוןןן בלשון המעטה

האף אר חביבה אך בעיצובה קצת שונה מהקופרה וזה דיי הוריד לי ממנה.

ושוב לענייננו יש תשובות לגבי ההודעה האחרונה או שהתייאשתם מהפרפקציוניזם שלי סופית?(=

• תוכן חדש...