Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקווה שיש לך את הכתובת של הקונה.

כתוב לו מכתב רשום .

תן לו 7 ימים להתייצב אצלך לשם העברת בעלות, ותתרה בו כי אם לא יעשה כן יורד הרכב רישומית מהכביש במשרד הרישוי וכל האחריות מכך תחול עליו.

אין לך כתובת שלו , יצטרך הבחור להגיע אליך במועד הטסט.

או שהוא מסוג הבחורים שטסט זה לא בראש שלו.

אין לך את כתובתו יש לך את מספר ת.ז שלו, פנה למשרד הפנים שלם אגרה ובקש את כתובתו, ותחזור להתחלה.

מה לעשות בשביל טיפשות משלמים.

ובינתיים תטפל בכל הקנסות שיגיעו אליך כביש 6 וכו'.

אני חושב שלהוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי לאחר שמכרת אותו היא פעולה לא נכונה מבחינה משפטית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לי קרה מקרה כזה בדיוק לפני כמעט 10 שנים.עשיתי החלפה עם מכר של המשפחה רכב ברכב והוא היה צריך להוסיף לי כסף.

הכסף בושש לבוא ואז התברר לי שהוא העביר את הרכב למישהו אחר שהוא זה שהיה צריך לשלם.כל נסיונותינו לאתר אותו או את הרכב עלו בתוהו.הלכתי למשרד הרישוי,החזרתי את רשיון הרכב וקיבלתי רשיון מופקד (צבע כתום).מאותו רגע ידעתי שכל עצירה אקראית של שוטר- הרכב ובעליו ייעצרו במקום.הסוף היה שאחרי תקופה של כמה חודשים חבר טוב שלי ראה את הרכב נוסע,עצר את הבחור- שלא ידע אפילו לרגע שהוא נוסע ברכב מופקד,מסר לו את מס' הטלפון שלי ואחרי שהוא העביר את הכסף החזרנו את הרשיון הרגיל.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...