Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שיהיה מעניין כמו באח הגדול בארה"ב והולנד וכו' , כל מה שהיה פה בעונה האחרונה זה בלבולי מוח ו2 אייטמים שטחנו שוב ושוב הריב של סער ואלירז , והזוגיות של סער ואיילה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תיכף יבואו כל האינטלקטואלים ויצרחו שמדובר בתוכנית מזעזעת חסרת צד חינוכי שגורמת לריקבון פני הנוער בארץ ישראל ולהתמוטטות השפה העברית...

פורסם

בסך הכל זה כמו מצלמה בכלוב של הקופים בספארי.

אוסף של יצורים מוזרים שכלואים במקום סגור ואנחנו מתבוננים בהם ותלהבים מהשטויות שהם עושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תיכף יבואו כל האינטלקטואלים ויצרחו שמדובר בתוכנית מזעזעת חסרת צד חינוכי שגורמת לריקבון פני הנוער בארץ ישראל ולהתמוטטות השפה העברית...

מדובר בתוכנית מזעזעת חסרת צד חינוכי שגורמת לריקבון פני הנוער בארץ ישראל ולהתמוטטות השפה העברית !!!

:lol:

בתכלס, זה סתם משעמם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אין ספק: הצמד סיון&סיון, שתי התאומות והפסיכוטית החיפאית הן סיבה מעולה להישאר דבוק למסך ב עונה הזאת.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בסך הכל זה כמו מצלמה בכלוב של הקופים בספארי.

אוסף של יצורים מוזרים שכלואים במקום סגור ואנחנו מתבוננים בהם ותלהבים מהשטויות שהם עושים.

רק שבספארי הזה לא ממש הפרידו בין סוגי החיות :-)

פורסם

אני מכיר מישהו שיצא עם החיפאית הזאת, סתם בחורה משעממת (לפחות ממה שהוא אמר).

תקח כל טיפוס, שים לו מייקאפ, תגיד לו לברבר שטויות ולהקצין את עצמו בכל אספקט אפשרי, תערוך את הברבורים עם הרבה אפקטים, קאטים וקשקושים, שים עוד קצת מייקאפ וקיבלת משהו "כאילו" מעניין כשבעצם אין כלום מתחת. בטח לא משהו שמצדיק 140% רייטינג.

חבורה של אנשים בדיוק כמו כל אחד מאיתנו שעושים מהם כוכבים גדולים ואנשים מתמכרים לזה כמו סמים. SHIT HAPPENS.

לפחות התוכניות הערוכות ערוכות טוב, לא ברור לי מדוע אנשים מוכנים על המזבלה בערוץ 20.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קשה להגיד שהתוכנית הזו משחיתה את הנוער , הנה , למשל ג'קי - לימד אותי לגלוש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...