Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב20K לצעיר (וחסון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים מכונית מיני נוספת במשפחה עד 20K, שתהיה נוחה(כמה שאפשר) לבחור גבוהה שכמוני(1.90). צריכת דלק טובה, והכי חשוב אמינות(כמובן, בהתאם לשנתון).

אני אוותר על הפיאטים למיניהם, ולא בגלל אמינות , פשוט בגלל הנדירות שלהן.

פורסם

אני בדיוק כמוך לביינתים הרבה המילצו לי על

מאזדה 323 לאנטיס

הונדה סיווק

אתה יכול להשיג בשנים 97-99 בכסף הזה

פורסם

אני אוותר על מנועי ה1600, ואקח בסגנון ה1300-1000. אני לא בטוח וממוקד על איזה סופר מיני ללכת...

שכחתי לציין, למרות הכל אוטומט בלבד!

פורסם

אתה יכול לנסות לחפש פורד פיאסטה. אמינה יחסית, חסכונית ולא אמורה להיות לך בעיה להכנס למושב הנהג. החיסרון שלה הוא בביצועים, או יותר נכון בעובדה שאין ביצועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מיקדתי את החיפוש לאיזור המגורים שלי וקיבלתי 3 מכוניות שכיכבו הרבה בתוצאות החיפוש:

אופל קורסה, דייהטסו סיריון וסוזוקי יורו(?) סוויפט.

מזה הדגם הזה של הסוזוקי? למה הוא נראה סטיישני כזה?

נתקלתי בכמה מודעות עם הנתונים הכי טובים מכל רכב:

אופל קורסה- חוץ מטריידמובייל שמציפים את יד2, לא נתקלתי בתוצאות טובות ממש, אם זה ק'מ נמוך הידיים גבוהות(יד 5, 170K), מילא זה, אבל רשום אוטו משפחתי, נהג יחיד על האוטו המחיר 20K. עוד מודעה עם מכונית שנראת טוב יד3 עם 255K.

דייהטסו סיריון- סיריון נפח 1000, יד 3, 157K+, כל שאר המודעות(משהו כמ ו5-6 בסגנון הזה)

אני אוותר על המראה הסטיישני הזה של הסוזוקי יורו סוויפט.

כרגע אני נוטה יותר לדייהטסו בגלל נתנוי הפתיחה היותר טובים(חוץ מהמנוע 1000 סמק, למרות שזה לא מה שמשנה לי)

פורסם

ה"יורוסויפט" הוא הסוויפט המוכר, אשר הורכב בהונגריה ולכן זכה לשם "יורו". מופיע בדגמי 4 ו-5 דלתות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כבר אתמול בדקתי את הפורד פיאסטה ביד 2, לצערי השנתונים היו 2004, והמחירים שלהם נשקו ל30K.

התכוונתי לדגם קודם של הפיאסטה, זה שנמכר כאן עד שנת 2002. הוא נכנס לך בקציב בקלות ויש מבחר די גדול של כאלו כך שלא תיהיה לך בעיה למצוא רכב טוב.

הסיריון 1000 סמ"ק סובלת מבלאי גבוה יחסית למנוע. שים לב לתקינותו ודע שרוב המנועים האלו דורשים שיפוץ או החלפה בקילומטראז' מוקדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
התכוונתי לדגם קודם של הפיאסטה, זה שנמכר כאן עד שנת 2002. הוא נכנס לך בקציב בקלות ויש מבחר די גדול של כאלו כך שלא תיהיה לך בעיה למצוא רכב טוב.

הסיריון 1000 סמ"ק סובלת מבלאי גבוה יחסית למנוע. שים לב לתקינותו ודע שרוב המנועים האלו דורשים שיפוץ או החלפה בקילומטראז' מוקדם.

ביררתי לגבי הפיאסטה, כולן ידניות מה שפוסל אותן מבחינת שאר הנהגים שינהגו על המכונית.

מה שמשאיר אותי עם האופל קורסה. הבנתי שהתיבה היא לא אוטמטית רגילה, או שיש גם וגם. מה ההבדלים בין ה1200 וה1400. יש הבדל בחיסכון בדלק בינהם?

• תוכן חדש...