Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודות לאפליקציה שמאפשרת שיחות חינם על רשת הנתונים אני חוסך עוד כ-200 שקלים לחודש על שיחות ושליחת SMS לחברים שיש להם אייפון (כמעט לכולם).

האפליקציה עובדת מצויין ואיכות השמע מצויינת ללא הפרעות (קצת יותר מידי טרבל).

http://itunes.apple.com/us/app/viber-free-phone-calls/id382617920?mt=8

אז למה לא לקנות אייפון עם לרוב חבריי ומכריי יש אייפון ואני יכול לשוחח איתם שעות בחינם ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם יש תוכנה כזו לאנדרואיד ואם כן חפש עם לדבר בתוכנה הזו מכיוון שאני אישית לא מכיר הרבה אנשים מקרב חבריי או בעבודה שיש להם אנרואיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה שאני רואה נכון לציין לגבי האייפון שהוא פשוט שומר על ערכו הכספי , אייפון נמכר במחיר מאוד גבוה , קרי אייפון 4 שנמכר היום בשוק ב 3500 שקל לעומת הבלאק ברי 9700 שנמכר ב 1500 שקל (אפשר לבדוק אותי חבר'ה ביד 2 )

אז אני אומר : רכוש לעצמך אייפון 4 , בבעלותי אחד שרכשתי דרך מבצע סטודנטים של פלאפון ויש בו כל כך הרבה דברים אתה מגלה כל יום משהו חדש שהדבר הזה מסוגל לעשות , והוא במילה אחת - מגניב ! אם זה מזיהוי קולי עד לאפליקציות שעושות את האייפון כמו מירס (אוקי טוקי על תדרים, מעניין אם אפשר לעלות על זה של המשטרה )

שתי אפליקציות שחייב להיות לכם אם יש לכם אייפון 4 - whatsapp - אס אמ אס חינם ושליחת תמונות ווידיאו והודעות קוליות וצאט ומלא הודעות של " ערה ? " חינםםם לכל הרשימה (רק למי שיש גם את האפליקציה )

וכמו שציינו מעליי viber זה נחמד ... למרות שהאיכות לא משהו ואני יסביר : לדוגמה אתה בבית למטה והראוטר למעלה אז העוצמת אינטרנט מאוד חלשה אבל עדיין האייפון מנסה להתחבר על הWIFI ולכן השיחה תהיה ממש באיכות שאי אפשר לנהל שיחה , לעומת זאת ברגע שגולשים על האינטרנט של חברת הסלולאר אז זה סבבה

בהצלחה , אני הייתי קודם בודק את הHTC ששמעתי עליו ואז מחליט

פורסם

אין בכלל מה להשוואות בין הסמסונג לאייפון, הסמסונג לוקח אותו בכל פרמטר אם זה מסך יותר טוב ויותר מדויק מערכת הפעלה יותר טובה. סתם כולם לוקחים אייפון לא מבין מה ההתלהבות.

אני הלכתי לפני חודש לקנות מכשיר סלולרי והנציג אמר לי עזוב אל תקנה אייפון גם בגלל שאין לו אחריות וגם בגלל שיש לו משהו יותר טוב להציע לי וזה הסמסונג WAVE ותאמין לי בנתיים אני מרוצה שהוא הציע לי תמכשיר הזה, כל בעלי האייפון שהתעסקו לי במכשיר התלהבו ממנו ורצו להחליף איתי. ותחשוב שהסמסונג גלאקסי יותר טוב מהמכשיר שלי. באמת הפעם סמסונג הביאו מכשיר שאין לו כמעט מתחרים.:shock:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

גיל - המסך של הS ממש לא יותר טוב מהRETINA של האייפון 4.

גם לא על הנייר ובטח לא כשאתה שם אותם אחד מול השני.

ההבדלים ביניהם מינורים ברמות שלא תאמין , לדעתי זה של האייפון קצת יותר חד , זה של הסמסונג קצת יותר צבעוני.

לגבי הדיוק - כל בדיקה שעשו של מסכי נגיעה (של מעבר על גרידים ומבחנים אוטומטים) - האייפון לקח.

לגבי המערכת הפעלה - תפסיק לזרוק סיסמאות - במה היא יותר טובה - תן 5 דוגמאות ונמק למה אנדרויד טובה מIOS.

בקשר לWAVE - הוא מתחרה ל3GS והוא נופל על סעיף מערכת ההפעלה שסגורה לגמרי ואף אחד לא ממש טורח לעשות לה אפליקציות (כמה אפליקציות יש לWAVE? בערך 2000? )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אפשר להוסיף את הWAVE של סמסונג מול האייפון?

ךWAVE יש ביטוח, טוב לנער כמוני. מעבד וזכרון RAM דומים\זהים לאייפון. מסך מעולה ע"פ ביקורות

אין הרבה אפליקציות,יחסית לאייפון- אין כלום.

האם היתרונות עולים על החסרונות?

פורסם
וואי אני בהלם ! הרמקול של האייפון כרגע נשרף לי ! אני פשוט בהלם

אין מצב. זה אייפון, אין מצב שמשהו מתקלקל. ניסית לעשות ריסט למכשיר ? לפי מה קבעת שהוא נשרף ?

Stay Dirty

פורסם

אני במחנה של הגלקסי S והנה הסיבות:

1. ITUNES! למה הדבר הזה קיים בכלל - עדיין קשה לי להבין. זה סוג של עינויי שמשלמים עבורו. אין למערכת הזו שום יתרון על כל פתרון אחר לניהול קבצים.

2. המסך. Super Amoled נראה יפה יותר, חסכוני יותר והכי חשוב - גדול יותר ב0.5 אינץ'. כמו כן הרזולוציה שלו זה 16:9 שעושה אותו הרבה יותר נוח ושימושי מ ה3:2 של iphone (רוב הסרטים בימינו - 16:9 - אם מקרינים אותם על האיפון יש פסים שחורים ענקים לפצות על הרזולוציה).

3. תמיכת קהילה - הגלקסי אס נמכר בכ10 מיליון יחידות. נכון, זה פחות ממה שאיפון מכרו, אך יש הרבה יותר מפתחים שכותבים פטצ'ים ושיפורים. אני לא אגזים אם אגיד שבכל שבוע הטלפון מקבל שיפורים כאלה ואחרים.

4. מחיר - אומנם יקר, אבל עדיין בתחום השפוי.

5. לא להיות כמו כל המתלהבים שברגע שקונים איפון נכנסים לפייסבוק ורושמים הודעות בסגנון "איזה מדהים הוא, נשלח מ..."

מרק, גם באנדרויד, כמו בIOS אפשר להתקין סקייפ. דרך סקייפ מדברים ומתכתבים עם מאות מיליונים בכל העולם, לא רק כאלה שמחזיקים איפון.

פורסם
לא יודע אם יש תוכנה כזו לאנדרואיד ואם כן חפש עם לדבר בתוכנה הזו מכיוון שאני אישית לא מכיר הרבה אנשים מקרב חבריי או בעבודה שיש להם אנרואיד.

זאת כולה תוכנה, זה לא משנה איזה מכשיר, אלה תוכנות סגנון סקייפ!

תתקין את התוכנה, חבר שלך יתקין אותה על אנדרואיד ואתם יכולים לדבר.

כל מה שיש לאייפון יש גם לאנדרואיד בצורה זאת או אחרת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השטיק של וייבר ושל WHATS APP שהופך אותו לנוח כ"כ זה שהוא מתלבש על הספר טלפונים עצמו ולא דורש הפעלת תוכנה אחרת ברקע ויוזר וסיסמא.

זה פשוט תמיד ברקע ותמיד פועל.

לגבי הרמקול באייפון - אם אתה מתכוון ספיקר - זה אכן קורה , נדיר אבל קורה - אפשר להחליף בכל מעבדה.

(עוד יתרון של אייפון - יש המון מעבדות שמכירות אותו כבר מעולה ומלאי חלקים ללא סוף גם בארץ וגם באינטרנט)

לגבי ההשוואה לS מבחינת הגודל מבחינתי הוא חיסרון - האייפון כבר מכשיר גדול , אני לדוגמא לא רוצה מכשיר יותר גדול

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שוב, הWAVE מתמודד מול האיפון או הגלאקסי בכבוד?

קיבלתי הצעה על הWAVE דרך סטודנטים -

450 דק' שיחה לכל היעדים,

3000SMS לכול

3500 דקות לכל פלאפון

WAVE וביטוח 1 G גלישה

20 שח בחודש ניוד(שיכסה לי את הקנס שיש בסלקום)

תמורת 250 שח בחודש

עוד יתרון לאייפון לדעתי- שפה יש את אסף:)

פורסם

הספיקר נשרף כנראה , האייפון באחריות של אפל דרך פלאפון שנה , אין מצב שאני מקבל אייפון מתוקן או משופץ אחרי שאני שבוע איתו ! הטלפון בן שבוע , קניתי מכשיר חדש ואני דורש מכשיר חדש , נסעתי לעמדת פלאפון שממנה רכשתי את המכשיר והראתי לו שהספיקר נשרף / נדפק , הוא אמר שאין בעיה ויביאו לי אייפון חדש , לבוא ביום ראשון לעמדה הראשית בקניון רעננים

עכשיו הספיקר חזק לעוצמה שהייתה מההתחלה אבל שומעים כמו קול של עורב , לא חלק כמו רדיו ישן או טרנזיסטור , צליל של רררר כזה אם אתם מבינים על מה אני מדבר

אין מצב שיגידו לי בפלאפון , "מה זה עובד מעולה אני לא יודע על מה אתה מדבר " ?

הכי מבאס שיש ..

• תוכן חדש...