Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.8 האלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום החלפתי טרמוסטט בגולף שלי לאחר הרכבה של כול החלקים נשאר רק מותחן של הרצועה של האלטרנטור וזה עושה לי בעיות להחזיר את זה שמתי לב שלמותחן יש איזה קפיץ שמאפשר לשנות זווית.

יש דרך להחזיר את המותחן בלי יותר מידי מאמץ ?

העים צריך כלי מיוחד ?

איזה שיטה כל שהיא ?

תודה לעוזרים ובבקשה בלי תגובות של תלך למוסך ודברים בסגנון.

פורסם

בהנחה שברכבך מותקן מותחן אוטומטי

פירוק הרצועה

יש להלביש מפתח פתוח על החלק העליון של המותחן היכן שקיימת בליטה ולמשוך את המותחן אחורה בכדי לשחרר את הלחץ מהרצועה, לאחר מכן לנעול את המותחן בעזרת פין או מקדח לבלוק המנוע.

במותחן קיים קדח וגם בבלוק לשם הכנסת פין נעילה.

הרכבת הרצועה

לאחר הרכבת הרצועה שחרר בזהירות רבה את המותחן בכדי שלא תקבל מכה.

A13-0083.png

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי השרטוט שלך זה היה הדבר הכי קל שעשיתי בכל הפרק הזה אז מאיפה השרטוט?.

https://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=70846&d=1159218420

יש עוד משהו לפי השרטוט הזה שמצאתי בפורום אז הטרמוסטט שלי היה הפוך והחדש לא ניכנס לי כי יש לו תוספת מאחורה אז חברתי כמו קודם זה משנה משו ?

פורסם

היי,

כיוון התקנת התרמוסטט חשוב ביותר !! אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ואני אנסה לאתר עבורך את המק"ט הנכון של התרמוסטט ואופן הרכבתו.

התרמוסטט שלך כנראה כפול ולא מתאים לכול דגמי הרכבים.

האם רכשת תרמוסטט מקורי ואם כן מה המק"ט שלו ?

פורסם

כנראה התכוונת לקוד מנוע AGN.

המק"ט המקורי של התרמוסטט עבור רכבך הינו:

050121113C.

התרמוסטט מתחיל להיפתח בטמפ' של 87 מעלות צלזיוס ופתיחה סופית ב-102 מעלות.

ראה תמונה מצורפת ואופן ההרכבה.

התרמוסטט הכפול לא מתאים לרכבך והוא נתקע בבלוק לכן החלף אותו לתרמוסטט נכון ומקורי.

untitled.JPG

040278.jpg

פורסם

בדיוק זה מה שעשיתי זה לא נתקע לי בבלוק הפוך זה כן ניתקע תשמע מנסיון שלי עם המוצרים של החברה הזאת אין לי בעוית נכון שאין על מקורי גם נסעתי עם זה לא מתחמם ולא מתקרר בדיוק 90 מעלות אולי אני ישאיר את זה עד הפעם הבאה מה אתה אומר?

ותגיד מאיפה אתה מוצא את השרטוטים האלה?

פורסם

לא הבנתי :x התרמוסטט שרכשת דומה בדיוק לתרמוסטט בשרטוט שצירפתי ? האם התקנת אותו באותו אופן כפי שנראה בציור ?

את השרטוטים אני 'מביא' לך מתוכנה שניתן לרכוש ב-EBAY הנקראת ELSA.

http://cgi.ebay.co.uk/COMPLETE-ELSA-3-7-WIN-VW-AUDI-SKODA-SEAT-WORKSHOP-9DISC-/270674417154?pt=UK_CarParts_Vehicles_Manuals_Litterature_ET&hash=item3f0573d602

פורסם

אם התרמוסטט שרכשת דומה לזה בתמונה המצורפת קרי תרמוסטט כפול אזי תחליף אותו בהקדם אחרת המנוע התחמם לך בבוא הזמן ייתר על המידה.

044121113.jpg

פורסם

מקורי ניתן לרכוש במוסכי רשת צ'מפיון או תחליפי שווה ערך תוצרת WAHLER אצל רפי חלפים ברחוב סאלמה בת"א במחיר 100 שקלים בערך.

בפעם הבאה שאתה רוכש חלקי חילוף לרכב חשוב לציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב קרי AGN.

• תוכן חדש...