Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני רוצה לקנות HU חדש וחשבתי על האקליפס 3200.

רציתי לדעת כמה דברים על המכשיר:

-אם הוא קולט רדיו ישראלי?

-לפי המפרט שלו הבנתי שהוא תומך עבודה/הגברה אקטיבית.

-איך נוחות השימוש במכשיר.

מה עוד האופציות שלי למכשיר שתומך בעבודה/הגברה אקטיבית בתקציב של 1600 ש''ח מקסימום?

יד2 לא בא בחשבון.

תודה והמשך ערב נעים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בזמנו רציתי מאוד את האקליפס 3200 אבל ירד לי ממנו תריץ חיפוש בפרוום תמצא תשובות לשאלות שלך. בקשר לרדו דיסק יש לך את הקלריון 785 כולל קרוס מלא3way

A3

K04 Inside

פורסם

מקפיץ.

האקליפס ירד.

מבקש המלצה להד יוניט שתומך בעבודה אקטיבית בתקציב של 1600 ש''ח.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

Up

עוד לא נמצא מכשיר - אני שובר את הראש.

איזה מכשיר שתומך בעבודה אקטיבית מלאה אפשר למצוא בתקציב הכי פחות יקר?

פורסם

מכשירי הקלריון הם הזולים ביותר ,הזול מבניהם הוא ה-775

מלבד העובדה שהוא בא עם קרוס 3WAY הוא גם בא עם טיים קורקשן יציאות 6V למגבר

ועוד שלל פיצרים ,יש איזה 2-3 פרמטרים קטנים שמבדילים בינו לבין ה 785 המפורסם

העלות של ה 775 היא 1200 שח ושל ה-785 היא 1500 שח ,הבעיה היא שמדובר במכשירים משנת 07

והיום לא קל למצוא אחד,הסיומת 5 במכשירים אילו מעידה שהם באים עם כיול תדרים אמריקאי ,ומשווקים בארץ

לאחר כיול לתדרים ישראלי {יש לבדוק שאכן בוצע הכיול עם המוכר},סיומת 6 היא עם כיול תדרים שמתאים לישראל במקור.

מלבד המכשירים הנ"ל ,כול מכשיר אחר שבא עם קרוס 3WAY וטיים קורקשן יעלה מעל 2000 שח.

פורסם

הבעיה שאני לא מוצא אחד מהם חדש.

קיים משהו ב2000 ש''ח?

פורסם

ב HU אין שום חשיבות (לדעתי) לחדש/ישן.

אני עשיתי את הטעות של לקנות HU חדש, ומצטער שלא קניתי ישן...רמקולים, סאב, אפילו מגברים לדעתי לגיטימי...מצד שני ה HU שלי אחרי יומיים לא "נתפס" במקום שלו לאחר יומיים ואז קיבלתי חדש...אבל בכל זאת :-P

בכל מקרה אם אתה מוכן ליד2, אז אני ממליץ ללכת על alpine 9887r בלי למצמץ. גם HU עם סאונד מצויין, ממשק נוח, TC טוב, מלא פיצ'רים ואקוולייזר מעולה. ותומך עבודה אקטיבית ב3way.

לדעתי לא כדאי לחסוך ב HU, עדיף להשקיע יותר ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי ולוורסטליות התקנה, אחרת בעוד שנה-שנתיים תמצא את עצמך זקוק ל HU מתקדם יותר. זה תופס גם למגברים. כמובן הכל במסגרת התקציב הכלכלי...אבל לדעתי עדיף תמיד למתוח קצת למעלה ברכיבים ש "מרימים" את האלמנטים.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

מה שאני מחפש אמור לתמוך בשדרוגים בעתיד.

כרגע יחוברו אליו סט קלארוס אקטיבית וסאב, ובעתיד יתווספו מידים כלומר מעבר ל3 חלקים.

פורסם

אם אני הולך על יד שניה אז אחפש 9887R או 9855R מיד שניה אבל רק ממישהו רציני ומוכר מהפורום.

(לך תדע איזה מכשירים מתוקנים מנסים למכור)

פורסם

קח בחשבון שכל המכשירים שהוזכרו בשרשיר הזה לא תומכים בעבודה ב 4WAY (סאב+וופר+מיד+טויטר),

אלא רק ב 3WAY.

אם יש לך תוכניות להפעיל 4WAY בעתיד, תתחיל לעשות שיעורי בית על פרוססורים/מעבדים עצמאיים.

מתחדשת*

פורסם

כאשר אנחנו אומרים 2WAY או 3WAY בדרך כלל מתעלמים מהסאב. בנתוני 3WAY HU כוונה ל-2WAY + סאב. ישנם HU שיכולים לעבוד ב-3WAY + סאב, אבל זאת כבר קטגוריה ומחיר אחרים.

פורסם

אין אף מכשיר במחיר שפוי שתומך ב 4WAY, אז בהחלט אם אתה מתכנן לעבור לשלושה חלקים כדאי לך לשים יותר חשיבות ותקציב דווקא על פרוססור טוב...

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...