Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות גולף קבריולט (2002) ומצאתי רק אחד למכירה שהוא ידני והמחיר מופקע.

יש בשכונה שלי בחור שמוכר רכב כזה אוטומט עם נתונים מצוינים לשנה שלו והוא נראה חיצונית ממש טוב.

רציתי לברר אם מישהו יודע תווך מחירים לתיבת הילוכים ידנית(או במקרה מישהו שעשה הסבה כזאת),לא אמור להיות בעיה למצוא גיר מתאים כי גולף זה רכב נפוץ ואני מאמין שיש בפירוקיות.

וגם לקחת בחשבון את הקלאץ' את כל החיבורים,תושבות ושאר הדברים שצריך להחליף+עבודה.

מקווה שזה ישתלם לי כי מאוד אהבתי את האוטו ומקווה שהכל יכנס לתקציב שלי.

תודה

פורסם

הכול אפשרי, השאלה זה על כמה עומד התקציב שלך?

ומה הטוח מחירים (הסופי) בין 2 הרכבים.

אם הטווח הוא כ10 אלף שקל לדעתי לא שווה לעשות זה ההסבה מלכתכילה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

הרכב הספציפי הזה בידני שראיתי רוצה הרבה מעל המחירון והמצב שלו לא בשמיים:צבע לא במצב הכי טוב,עבר יותר מידי ק"מ ויד גבוהה.(אין מבצ שאני קונה אותו)

וחיפשתי בעוד כמה מקומות והרכב הזה נדיר יחסית ואין למכירה.

הבחור מהשכונה שלי גם יד שניה וגם 100,000 ק"מ שזה לא הרבה בכלל והאוטו נראה לפחות מתוחזק כמו שצריך ומאוד מושך והמחיר שהוא רוצה אפילו קצת פחות מהמחירון ונראה משתלם מאוד.

אני אישית לא רואה את עצמי נוסע ביום יום עם רכב אוטומט כי אני הולך להנות מהנהיגה ואוטומט פשוט לא עושה לי את זה.

בגלל זה אני שוקל לקנות את הרכב הזה,להשקיע בו,לפנק אותו ולהנות ממנו כמה שנים טובות.

פורסם

לקח לי כמה חודשים עד שמצאתי את הגולף שלי (מנוע 2.0 ידני לבן פחות מ150 אלף קילומטר ויד נמוכה (2)).

אז ככה שאני מכיר את המצב שלך( בערך).

אם זה המצב תקנה את הרכב תחסוך קצת, ולאט לאט תשקיע.

עלות של גיר מפירוק אני לא מאמין שתעלה על 5000 שקל.

אם אתה מעוניין אני יכול לבדוק לך על חלקים מיבוא, צור קשר בה"פ או בטלפון 0546615205

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
רציתי לקנות גולף קבריולט (2002) ומצאתי רק אחד למכירה שהוא ידני והמחיר מופקע.

יש בשכונה שלי בחור שמוכר רכב כזה אוטומט עם נתונים מצוינים לשנה שלו והוא נראה חיצונית ממש טוב.

רציתי לברר אם מישהו יודע תווך מחירים לתיבת הילוכים ידנית(או במקרה מישהו שעשה הסבה כזאת),לא אמור להיות בעיה למצוא גיר מתאים כי גולף זה רכב נפוץ ואני מאמין שיש בפירוקיות.

וגם לקחת בחשבון את הקלאץ' את כל החיבורים,תושבות ושאר הדברים שצריך להחליף+עבודה.

מקווה שזה ישתלם לי כי מאוד אהבתי את האוטו ומקווה שהכל יכנס לתקציב שלי.

תודה

איזה מנוע משודך לגולף ? איזה נפח ?

למעשה ניתן לעשות את ההסבה, מבחינת מחירים תציין את סוג המנוע ואז נהייה יותר חכמים.

פורסם

הדבר היחיד הנכון שנאמר פה הוא,גיר ידני עדיף על אוטומטי,במיוחד בגולף קבריו

כל השאר גיבוב שטויות והשערות

1.הסבה כזו לגולף קבריו אפשרית דבר לא פשוט לא נגמר רק בגיר,דוושות,משאבת קלאץ,כבל,ידית,מסגרת,פנל,אולי גם חיבור למחשב ועוד

2.לא יגמר ב10K

3.חפש לך אוטו אחר

4.בוצעה הסבה כזו בבורה בצע חיפוש

פורסם

בגלל שמשודך מנוע 2 ל' ההסבה יותר פשוטה ( יחסית ), ניתן למצוא את החלקים בפירוקיות או לחילופין למצוא גולף דור 4 כתורמת איברים עם מנוע 2 ל' ותיבה ידנית. רכב כזה קומפלט יעלה לך בערך 6K ומדובר בכל החלקים שאתה צריך.

מבחינת עבודה, אתה יודע כבר מי יכול לעזור לך עם ההסבה ? המחיר יכול להגיע לדעתי ל 3K על העבודה.

תברר את העניין, בהצלחה.

• תוכן חדש...