Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי פורד אנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חובבי פורד אנגליה בקרוב יפתח אתר שיהיה ברשותי

ואני מועניין שיהיה בו גם את האנגליות שבארץ ובשביל זה

אני צריך את עזרתכם עם יש ברשותכם פורד אנגליה בכל

מצב שהוא אבקש לשלוח לאימייל שלי תמונות וכמה מילים

על המכונית ועם ריאתם במגרש או במוסך פורד אנגליה

הבקש לשלוח לי תמונה האתר יפתח ממש בקרוב

והכתובת תתפרסם בפורום זה תודה מראש :p

Ford Anglia 105E

פורסם

תודה לכל מי שפנה אלי בנוסף לאתר שלי כנראה שיפתח גם מועדון פורד אנגליה בתוך אתר קלאסיק קאר הכל תלוי בכמות התמונות שנצליח לאסוף לכן אנחנו זקוקים להרבה יותר תמונות שאותם תוכלו לשלוח לפורום זה או לאימייל שלי.

אני יותר מחפש תמונות של 105E בשביל האתר שלי

שלכם שלומי :)

Ford Anglia 105E

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תודה לכל מי שפנה אלי בנוסף לאתר שלי כנראה שיפתח גם מועדון פורד אנגליה בתוך אתר קלאסיק קאר הכל תלוי בכמות התמונות שנצליח לאסוף לכן אנחנו זקוקים להרבה יותר תמונות שאותם תוכלו לשלוח לפורום זה או לאימייל שלי.

נצפתה פורד אנגליה עומדת במפעל בין תחנת הדלק לבין חנות ביבי לון ביבנה (לא רחוק מתחנת הרכבת.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אךך.........זיכרונות..............

לפני איזה 10 שנים הייתה ברשותיינו פורד אנגליה לבנה מאממת 8)או שרק אני חשבתי כך

עד שאבא שלי החליט כי עבר זמנה :? והיא נמכרה למוסכניק ב 400 שקל. שהריץ עלייה שיפוץ רציני.

המממממ...........הייתי מת לדעת מה עלה בגורלה

:wink:

פורסם

נצפתה פורד אנגליה עומדת במפעל בין תחנת הדלק לבין חנות ביבי לון ביבנה (לא רחוק מתחנת הרכבת.

עמית

מכיר אותה, המצב שלה בוא נגיד בצורה יפה- בכלל לא טוב :(

יש לה מקדימה מכה (כנראה תאונה חזיתית) אבל ניתן לשקם אותה....

הגריל הקדמי שבור לגמרי, הדשבורד במצב מתפורר....בכללי, האוטו מוזנח ומונחות עליו חביות ענקיות :shock::shock:

חבל....

שי.

(הרכב נמצא בתוך חצר של מפעל)

פורד פיאסטה 83':arrow:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב הראשון שלי היה פורד אנגליה 62 וזה היה הרכב שאהבתי אותו הכי הרבה ועד היום אני חולה על פורד אנגליה

• תוכן חדש...