Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם -גמר שיפוץ וספה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וספה px200 מודל 1997. הגשמתי את זיכרון הנערות שלי מסוף שנות ה60!!! אז היתה לי וספה ספרינט חדשה !!! עכשיו שיפצתי את זאת...עברה שיפוץ כללי ויסודי ! מצופה ברובה בניקלים - גם חלק מהאהבה שלי.

הפרויקט הבא הוא אופנוע nsu גרמני שנת יצור1935

יורם מקובר

IMG_2081.jpg

IMG_2080.jpg

IMG_2084.jpg

תמונה וספה 002.jpg

תמונה וספה 006.jpg

תמונה וספה 004.jpg

תמונה וספה 008.jpg

פורסם

היי יורם

גונבה לאוזני שמועה שרפי מגלוונומטה הגיש בקשה מיוחדת להשלים חוסר בניקל.

הוא אמר שוספה כלשהיא שאבה לו את הכל.

שתהינה מהיצירה, וסע רק בדרכים טובות

מזל טוב

צביקה מרגלית

פורסם

תתחדש! השארת אותי פעור פה :shock:

רק דבר אחד לא ברור לי. אני לא מכיר איך עובד העניין עם הניקל. האם היה צורך בפחחות לכנפיים לפני הניקל, כי אם כן, ומשתמשים בחומר, איך הניקל תופס על זה? זה לא עניין של זרם חשמלי?:idea:

פורסם

יורם. רק טוב שיהיה לך תהנה מכל מה שאתה עושה(ביסודיות)

ההתחלה היתה עם הדודג' דארט.והמוסטנג.והטנדר.ועכשו וספה.

הכל חדש (לא כמו) תהנה ובהצלחה עם n.s.u. גם הוא יהיה

כמו שיורם יודע . בהצלחה

בכר יעקב

שברולט בל אייר, אופנוע BMW

פורסם

מגניב לגמרי!:shock:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היי יורם

גונבה לאוזני שמועה שרפי מגלוונומטה הגיש בקשה מיוחדת להשלים חוסר בניקל.

הוא אמר שוספה כלשהיא שאבה לו את הכל.

שתהינה מהיצירה, וסע רק בדרכים טובות

מזל טוב

צביקה ידידי, אכן שאבתי לו הרבה מהניקל...אך השארתי משהו לפרויקט הבא.

יורם

פורסם
תתחדש! השארת אותי פעור פה :shock:

רק דבר אחד לא ברור לי. אני לא מכיר איך עובד העניין עם הניקל. האם היה צורך בפחחות לכנפיים לפני הניקל, כי אם כן, ומשתמשים בחומר, איך הניקל תופס על זה? זה לא עניין של זרם חשמלי?:idea:

קניתי את כל חלקי הפח בחברה (חדשים). אתה צודק...לא יוצא יפה אחרי עבודת פחחות.

• תוכן חדש...