Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאט הוא 1.4I.e.s הבעיה התחילה בזה שמדי פעם בזמן לחיצה על הגז הכוח היה נעלם לסירוגין. מדי פעם הייתה בעיה שבלחיצה מעט חזקה בעלייה לדוגמא, האוטו היה משתנק.

היום הרכב סרב להניע בנסיונות הראשונים. לאחר שהניע הוא היה על טורים נמוכים מאוד וכל לחיצה על הגז גרמה לרכב להיכבות.

לחיצה עדינה במיוחד גרמה לטורים לעלות ולרדת באופן מחזורי ולבסוף הצלחתי בקושי רב לגרום לרכב לזוז על מהירות של קמ"ש בודדים, כשהרכב מתנדנד בנסיעתו. לאחר כ20 דקות שנסעתי ככה, הרכב פתאום חזר לחיים.

אני רוצה לטפל בבעיה ולא יודע מאיפה להתחיל כי הבעייה היא לסירוגין. מישהו מכיר את הבעיה? ללכת לחשמלאי או מכון קרבורטורים והזרקה? אם יש משהו שאפשר לבדוק בעצמי זה עדיף. תודה לתגובתכם.

פורסם

מפרקים את המסנן דלק, רצוי במוסך, מחליפים לחדש, מבצעים נסיעת מבחן,וב99 אחוז שבעייתך תפתר.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמתי תוסף לא מזמן מסוג K44. כדאי לשים שוב?

סה"כ הרכב הוא ב-160,000 ק"מ לא מעשן ובדיקת זיהום אוויר בטסט תמיד עברה.

פורסם

שלום רב !

אם אני קורא אותך נכון, אתה מסוג האנשים שמתעלמים מעצות מקצועיות פשוטות, לא מתיחס אליהם ונתעקש לחפש את המטבע מתחת לפנס !

קיבלת שתי עצות מקצועיות פשוטות, משני בעלי מקצוע מעל 40 שנה בתחום הרכב, ואתה מתעלם מהם, ומתעקש על הנתון שהחלפת מסנן דלק לפני 7000 קילומטר, ולאחר החלפת המסנן, שמת ללא שום צורך חיוני תוסף דלק שגרם להמסת הבוצה בטנק הדלןק, ולסתימת המסנן, ואתה עדיין מעדיף להשתמש בתוסף שגורם לך נזק וסתימות, ולא להחליף מסנן?!

אם כך מדוע אתה פונה לעזרת חברי הפורום, אם אתה כזה מומחה לרכב, ויודע יותר טוב מחברי הפורום?!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה היקר!

אני מודה לך על תשובתך וגם תודה לך רפי.

אני לא מתעלם רק ציינתי עובדה שלא צוינה בהתחלה. עד עכשיו לא ידעתי שאלה ההשלכות של התוסף. שמתי לפני 5K ק"מ תוסף דלק.

בשבוע האחרון התייעצתי עם 2 מוסכים שאמרו לי שוב לשים תוסף וזה נשמע לי לא סביר אחד הציע לי ללכת לחשמלאי שכל ביקור אצלו עולה ביוקר. לכן אני מתייעץ איתכם. מספר פעמים נעזרתי בכם ותמיד קיבלתי תשובות מקצועיות לעניין.

רפי איזה פילטר לקנות?

תודה וערב טוב

פורסם

פילטר דלק יעודי להזרקה העשוי ממתכת, בניגוד למסנן לרכבי קרבורטור העשוי מפלסטיק, שקוף, והמכיל ניר מיקרוני צפוף, המונע מחלקיקים גדולים ממקרון לעבור את המסנן ולחדור ל קרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

עכשיו יש לי מסנן שחור מפלסטיק לא שקוף בדקתי ברישומים וגיליתי שהוחלף לפני כ30000 ק"מ. כל כמה ק"מ מחליפים?

התקשרתי לסודאי מתל אביב אמרו לי שאין בוש יש מקורי של פיאט או חילופי מפלסטיק שחור.

הפילטר ממתכת נראה ככה?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=310200133095

תודה

פורסם

החלפתי פילטר דלק והמצב ללא שינוי.

לאחר 20 דקות של עקשנות הצלחתי להניע ולחמם אותו. לחיצה על גז גרמה לטורים לעלות ולרדת באופן מחזורי אבל לא מספיק כדי לגרום לרכב לזוז בגלל ירידת הסל"ד והעלייה הקצרה בסל"ד של 2 שניות בערך. לאחר פמפום בגז, הרכב פתאום חזר למצב הרגיל.

נסעתי למוסך וחיכיתי שהרכב יתקרר (מזל שמזג האויר קר). התופעה חזרה. חשמלאי התחיל לבדוק והתופעה נעלמה. החלטתי להתיז קצת ספריי מגעים ולנסוע משם עד הפעם הבאה. כרגע הכל בסדר והרכב מניע בבוקר בלי בעיה.

• תוכן חדש...