Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אספר הכל מהתחלה ולא בטוח שהכל קשור, אז

ככה: לפני כשבועיים ניסיתי לחבר למצת של הרכב

מטען GPS שגרם לקצר ולשריפה של פיוז שבעקבותיו

הרדיו והמצת לא עבדו, הפיוז הוחלף באותו יום

אבל מאז הרדיו חזר לעבוד אבל המצת עדיין לא עובד

2

אגב בדקתי בספר הרכב ואין פיוז למצת לבדו,

ליתר בטחון עברתי על הפיוזים מתחת להגה ולא

מצאתי פיוזים שרופים

האם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

אם זה משנה מדובר בלאנטיס 2002

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

בתוך גוף בית המצת ישנו עוד נתיך למקרה חרום, פרק את בית המצת אם מגיע לו מתח חיובי ושלילי ובכל זאת לא עובד אז או שתחליף את בית המצת או שתבצע הלחמה במוקום הנתק (אין בעיה לעשות זאת כיוון שיש את הנתיך בבית הפיוזים).

פורסם

מתחת להגה בקופסאת הנתיכים בדוק פיוז בשם cigar‏ ופיוז בשם room.

אם הם תקינים, וגם אם מה שניסן הציע לך ניראה תקין, אז יתכן שהחוטים של שקע המצת נישרפו וניקטעו, בדרך כלל החוטים ניקטעים ממש בחיבור לגוף השקע.

פורסם

קודם כל תודה לכם

תוכלו להסביר בצורה יותר מפורטת איך לפרק את בית המצת?

תודה ושבת שלום

פורסם

או, קיי פירקתי ובדקתי את חוטים קטועים ולא מצאתי פיוז באיזור, הפיוז הקשור בתיבת הפיוזים לא שרוף. מה עוד יכולה להיות הסיבה?

פורסם
או, קיי פירקתי ובדקתי את חוטים קטועים ולא מצאתי פיוז באיזור, הפיוז הקשור בתיבת הפיוזים לא שרוף. מה עוד יכולה להיות הסיבה?

בדקת אם מגיע מתח עד לתקע בית המצת או לא?

• תוכן חדש...