Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף לא זזה רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי מפליקס שאני לא הראשון עם בעיה כזו, אבל שאין איזו מגפה או סדרה של תקלות, ושהם לא נתקלים בזה הרבה. לטנעתם גם ב- DSG6 נתקלו בזה. ההסבר שקיבלתי היה שמדובר בחלק שחלקו מכאני (בוכנות) וחלקו חשמלי (המוח), ושכנראה משהו חשמלי עשה בעיה, אבל שלא מבררים מה בדיוק או איזה ג'וק הלך, אלא מחליפים את כל החלק. אחרי שראיתי את הסרטון שקישרתי אליו בתחילת השרשור, די ברור לי למה. זה פשוט יותר קל...

לגבי הארכת אחריות - בהחלט אדבר עימם. אני שוב ניצב בפני בעיה: עוד מספר חודשים הגיע זמן החלפת הרכב, ושוב אין שום דבר (אוטומטי) מעניין בתקציב הזה, מחוץ לצ'מפיון. הג'ולייטה מעניינת, אבל היא רק ידנית כרגע, והדלתא לא מעניינת בכלל. ידוע מתי פורד יביאו גרסאות נורמאליות?

לא רוצה להיות בנאלי אך נראה לי שהGTI יושבת עליך בול,

חוצמזה איך אתה חושב לעזוב את VW ללא להחזיק GTI לפחות פעם אחת? :)

כאחד שמחזיק אחת ויצא לי לעשות סיבוב בגולף 160 כ"ס - אתה תרגיש בשדרוג בכוח ובהתנהגות.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזו סיבה יש להתייעץ עם מוסך לא מורשה כשהאוטו מטופל במורשה טוב?

כי הוא ציין שהוא לא בטוח שהם יודעים לעשות את העובדה כמו שצריך.

Bimmer

פורסם

כשאתה שם את הרכב בפליקס שים לב שלא יישטפו לך את הרכב כמחווה של "רצון טוב":

http://www.scirocco.co.il/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=605&start=20

בפורום שירוקו עשו נזק רציני לאחד מהחברים (ראה תמונות בלינק) לפני כמה ימים,

שווה שתציין באופן ספציפי את המקרה הזה כדי שייראו שיש להם חשיפה בפורומים.

פורסם

עדכון: אספתי את הרכב, מרגיש בסדר אבל נסעתי רק נסיעה מאוד קצרה ולא הספקתי לבחון ממש.

לטענתם האחריות היא עד לתום תקופת האחריות. אחריות על חלקי חילוף per se היא רק לחלקים שמשלמים עליהם. איזה יופי להיות לקוח של צ'מפיון... לפחות שמו לי נוזל לניקוי שמשות בחינם. אין מה לומר - הלכו לקראתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני רק רוצה להבין משהו, חלקים אשר הוחלפו במסגרת האחריות (מן הסתם לא משלמים עליהם) לא מקבלים תוספת אחריות מעבר לתקופה האחריות המקורית על החלק שהוחלף?

פורסם

ברור שלא.

האחריות היא על הרכב, לא על החלק שהוחלף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היצרן מתחייב לספק אחריות לרכב מהרגע שהוא נמסר ללקוח לתקופה של X שנים. דקה לאחר מכן אין אחריות לרכב וזה לא משנה מה החליפו ומתי.

למרות זאת, כל עוד הרכב מטופל במוסכי החברה ויש היסטוריה - אם יש משהו שחזר על עצמו לאחר תום תקופת האחריות של הרכב, בשביל זה קיים מפקח\מנהל שירות איזורי שניתן לפנות אליו במידה ובמוסך לא הצליחו להשיג ללקוח איזושהי מחווה או עזרה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

על חלק שמשלמים עליו מקבלים אחריות על החלק ועל העבודה כל יבואן לפי גישתו.

בקרסו למשל לתקופה של שנה. ולא משנה בן כמה הרכב.

על חלק שהחליפו בתקופת האחריות נגיד חודש לפני סיומה לא תקבל אחריות אלא רק לחודש.

הגיוני ? לא

דבילי ? כן

לשם כך לא צריך מפקח שירות ולא מנהל שירות, אלא רק שירות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על חלק שהחליפו בתקופת האחריות (ולא שילמת עליו אגורה!) נגיד חודש לפני סיומה לא תקבל אחריות אלא רק לחודש.

שים לב להערתי באדום.

פורסם

ואני לתומי חשבתי שאחריות זה שקט נפשי.

איציק נ., אני לא מעוניין בטובות משום מנהל/מפקח/whatever אם חס וחלילה תהיה איזשהיא בעיה לקראת תום תקופת האחריות והחליפו לי לחלק בעייתי או טעו בדיאגנוזה והבעיה חוזרת על עצמה כשהרכב כבר לא באחריות.

לפי ההגיון שלי, עשה לי שכל שאקבל הארכת אחריות על המכלול שהתעסקו בו, במיוחד כאשר מדובר על מכלולים עיקריים כגון: מנוע, גיר וכו'...

פורסם
על חלק שהחליפו בתקופת האחריות (ולא שילמת עליו אגורה!) נגיד חודש לפני סיומה לא תקבל אחריות אלא רק לחודש.

שים לב להערתי באדום.

בטח ובטח שילמתי בדיעבד על תקלות שיהיו או לא יהיו ברכב כאשר קניתי אותו - מגולם בתשלום על הרכב!

bagira, ראה משפט מודגש.

פורסם

"עשה לי שכל" נישמע עילג ביותר או פלצני להחריד.

באיזה מהאופציות אתה בוחר?:wink:

פורסם
"עשה לי שכל" נישמע עילג ביותר או פלצני להחריד.

באיזה מהאופציות אתה בוחר?:wink:

אני בוחר לענות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם,

אם אין לך משהו ענייני לומר אתה לא חייב להתערב בשרשור שכרגע כל התרומה שלך בו היא:

"ברור שלא - האחריות היא על הרכב, לא על החלק שהוחלף."

עכשיו מי מאיתנו הפלצן?

פורסם

רגע,

בזמנו החליפו לי מצבר במסגרת האחריות (חודש לפני תום האחריות).

נאמר לי, שלמצבר החדש יש אחריות של שנתיים (לא שילמתי שקל אחד על המצבר).

יש הסבר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...