Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף לא זזה רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע תורי?

היום בערב, ליד הבית, שילוב הגיר ל- R, ו.... גורנישט. אחרי כמה שניות נלדקת גם מנורת מנוע צהובה.

לא יכולתי לנסות D כי אין לאן לנסוע... הצג מראה שילוב ל- R, זה רק הגיר שלא משתלב ;-)

ביום א' נגרור למוסך (גולף 160 בת שנה וחצי); הם ביקשו לשלוח טכנאי לפני, משום שאןלי מדובר בבעיית חשמל.

עדכונים בהמשך.

(אז נסענו לגוסטו במונית, לאכול פיצה; מזל שלא היינו צריכים לברוח מאיזה שריפה...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזתומרת לא יכול לשלב בD? שים רגל על הברקס ותעביר ל-D. אתה תרגיש את המכה של השילוב של ההילוך וגם את ירידת הטורים, וככה תדע האם ההילוך שולב או לא. אין צורך לנסוע, וגם אם אתה רוצה לדעת האם הרכב זז ב-D דחף את הרכב מטר אחורה ובצע בדיקה של מטר נסיעה קדימה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

קרה גם בגולף 122 שלי לפני כמה חודשים.

למחרת הרוורס השתלב כרגיל וגם המנורה הצהובה כבתה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

יצא לי להתקל בכמה שרשורים בעולם על הבעיה ונראה שזה גליצ' זמני, משחק עם הגיר וכיבוי והתנעה מחדש כנראה מעלימים את הבעיה כאילו לא הייתה. (כמובן שכדאי לגשת למוסך ולדווח כדי שייבדקו)

פורסם

פליקס שלחו טכנאי. חיבר סורק למחשב הרכב, בדק פיוזים, ואבחן: מכטרוניק. כרגע ממתין לגרר.

לפחות יש לי זמן לראות ביוטיוב איך מחליפים את זה...

http://www.youtube.com/watch?v=QSVWwkSonFI

מעניין אם בפליקס יודעים את זה, או שצריך להראות להם את הסרטון...

פורסם
פליקס שלחו טכנאי. חיבר סורק למחשב הרכב, בדק פיוזים, ואבחן: מכטרוניק. כרגע ממתין לגרר.

לפחות יש לי זמן לראות ביוטיוב איך מחליפים את זה...

http://www.youtube.com/watch?v=QSVWwkSonFI

מעניין אם בפליקס יודעים את זה, או שצריך להראות להם את הסרטון...

תהיה בטוח שאתה לא הראשון ולא האחרון שהם מחליפים לו "מכטרוניק" ("מוח" לגיר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

על כל פנים, הרכב אצל פליקס, צפוי להתקבל חזרה לידי מחר.

מנהל המוסך הסביר שהחלק בדרך אליהם היום, מחר יחליפו, ולאחר מכן יבצעו ברכב נסיעה כדי להתאים את החלק הספציפי לגיר (?). עניין של כ- 3 שעות all togther. נחיה ונראה. אם לא יספיקו מחר - ידאגו לי לרכב חלופי.

עדכונים נוספים בהמשך.

פורסם
אכן. אולי צריך לתת לפותח השרשור (כל שרשור) אופציה למחוק ;-)

על כל פנים, הרכב אצל פליקס, צפוי להתקבל חזרה לידי מחר.

מנהל המוסך הסביר שהחלק בדרך אליהם היום, מחר יחליפו, ולאחר מכן יבצעו ברכב נסיעה כדי להתאים את החלק הספציפי לגיר (?). עניין של כ- 3 שעות all togther. נחיה ונראה. אם לא יספיקו מחר - ידאגו לי לרכב חלופי.

עדכונים נוספים בהמשך.

בהצלחה עם התיקון!

תנסה לקבל מהם הארכת אחריות על הגיר.

פורסם
בסדר גמור, התכוונתי להתייעצות.

זה שהרכב באחריות לא אומר שהמוסך יודע מה הוא עושה.

הבנתי מפליקס שאני לא הראשון עם בעיה כזו, אבל שאין איזו מגפה או סדרה של תקלות, ושהם לא נתקלים בזה הרבה. לטנעתם גם ב- DSG6 נתקלו בזה. ההסבר שקיבלתי היה שמדובר בחלק שחלקו מכאני (בוכנות) וחלקו חשמלי (המוח), ושכנראה משהו חשמלי עשה בעיה, אבל שלא מבררים מה בדיוק או איזה ג'וק הלך, אלא מחליפים את כל החלק. אחרי שראיתי את הסרטון שקישרתי אליו בתחילת השרשור, די ברור לי למה. זה פשוט יותר קל...

לגבי הארכת אחריות - בהחלט אדבר עימם. אני שוב ניצב בפני בעיה: עוד מספר חודשים הגיע זמן החלפת הרכב, ושוב אין שום דבר (אוטומטי) מעניין בתקציב הזה, מחוץ לצ'מפיון. הג'ולייטה מעניינת, אבל היא רק ידנית כרגע, והדלתא לא מעניינת בכלל. ידוע מתי פורד יביאו גרסאות נורמאליות?

פורסם
בסדר גמור, התכוונתי להתייעצות.

זה שהרכב באחריות לא אומר שהמוסך יודע מה הוא עושה.

איזו סיבה יש להתייעץ עם מוסך לא מורשה כשהאוטו מטופל במורשה טוב?

אני גם לא רואה שום סיבה להטריד מוסך אחר בעבודתו כדי שייעץ למישהו שלא מתקן ולא מתכוון לתקן אצלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...