Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ישן 30K-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וחג שמח.

לפני כשבועיים עברתי תאונה קשה עם האיביזה טורבו שהייתה לי והרכב התהפך ולמזלי הרב לי ולשאר הנוסעים שהיו איתי לא קרה משהו רציני.

האוטו כמובן הלך טוטל-לוסט ועוד מספר ימים אני מקבל כ-30 אלף ש"ח מהביטוח ואני יכול להוסיף מקסימום עוד 5 אלף ש"ח,כלומר התקציב המקסימלי שלי הוא 35K.

מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי מאוד מכוניות ספורט אבל אחרי מה שקרה ההורים שלי לא מסכימים לי כמו שהם מכנים "רכב טורבו" ואני מכבד את בקשתם וגם אולי אני צריך להפסיק לקחים.

אבל בכל זאת אני מחפש רכב "ספורטיבי" שאהנה ממנו.חשבתי אולי על כיוון של רכב ישן עם גג נפתח או רכב קופה שמתאים לתקציב שלי,אם יש כזה.

אשמח לרעיונות והצעות.

תודה-שגיא

פורסם

יש עוד מישהו שרוצה לרדת עלי או שיש פה גם אנשים רציניים?

אני ממש לא מעוניין לפרט מה קרה בתאונה בגלל אנשים כמוך!מה שאני יכול לספר זה ששלושה ימים אחריי משאית התהפכה וסגרו את הכביש המקולל הזה.

זה בדיוק האופי הישראלי-לדעת להאשים בלי שום מושג מה קרה בכלל.זה היה יכול לקרות לכל אזרח תמים אחר,אבל שוב-אני ממש לא מעוניין לדבר על זה

פורסם

רוצה תשובה רצינית, בבקשה,

קנה צרפתית ישנה, 106 ראלי או איזה 205GTI1.6

לא רכב עם מעל 120 כ"ס.

תלמד עליה, תשתפשף כמו שצריך.

בהצלחה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אהלן שגיא, כפרה עליך.

מודה אנוכי, אין לי מושג מה קרה בתאונה המחרידה שעברת.

אני כן יודע מה הוריך חושבים על התאונה המחרידה שעברת. וזה מספיק לי.

שגיא לוי, אחרי שינהג 10 שנים, אחרי שיעשה 2 קורסים לנהיגה מתקדמת, לא ישבית מכוניתו הספורטיבית למחצה יהיו תנאי הכביש אשר יהיו. זו דעתי. חלק מזה אי אפשר לבצע, כי לדברי ד"ר אמט בראון תתקיים הפרעה ברצף הזמן-מרחב שתביא לתוצאות הרסניות. החלק האחרון לעומת זאת, בהחלט אפשרי. וזו המלצתי אליך.

ערב טוב ותתרחק מאמא שלי. זאת אומרת, הבנת קיצר.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

יצא לי לנסוע בראלי של חבר והאמת שהדבר היחיד שאני זוכר היא האחיזה המצוינת שלה על הכביש.

מצד שני לאותו חבר כל הזמן היו בעיות עם הרכב וכל היומיים הוא "בילה" במוסך והוציא המון כסף עליו,ואותו חבר מניסיון לא "קרע" את האוטו,ולהיפך.הוא עושה את כל הטיפולים בזמן ובאמת "מפנק" את הרכב,אבל בכל זאת כל יומיים הייתה בעיה אחרת.

לי אישית אין ניסיון עם פיג'ו או צרפתיה אחרת(הייתה לי תקופה ארוכה הונדה הצ'בק ולאחר מכן את הסיאט 20vt) ולפי הרבה סטיגמות הצרפתיות עושות הרבה בעיות.

זה באמת נכון?או שחבר שלי נפל על אחת כזאת.

בכל אופן רציתי לשאול על אופציות אחרות אם אתם מכירים.

תודה

פורסם
אהלן שגיא, כפרה עליך.

מודה אנוכי, אין לי מושג מה קרה בתאונה המחרידה שעברת.

אני כן יודע מה הוריך חושבים על התאונה המחרידה שעברת. וזה מספיק לי.

שגיא לוי, אחרי שינהג 10 שנים, אחרי שיעשה 2 קורסים לנהיגה מתקדמת, לא ישבית מכוניתו הספורטיבית למחצה יהיו תנאי הכביש אשר יהיו. זו דעתי. חלק מזה אי אפשר לבצע, כי לדברי ד"ר אמט בראון תתקיים הפרעה ברצף הזמן-מרחב שתביא לתוצאות הרסניות. החלק האחרון לעומת זאת, בהחלט אפשרי. וזו המלצתי אליך.

ערב טוב ותתרחק מאמא שלי. זאת אומרת, הבנת קיצר.

קודם כל אתה לא יודע מה הוריי חושבים.להיפך,לאבא שלי אין שום בעיה שאני אקנה שוב את אותו רכב אפילו והוא גם הציע זאת.

למה? משום שהוא מכיר אותי ויודע שאני אחראי וסומך עלי בעיניים עצומות,אפילו אחרי התאונה.כנ"ל לגבי אמא שלי.ביום התאונה אמרה לי"תחפש לך אוטו חדש" וגם היא מוכנה שאני אקנה אוטו ספורט עד נפח מנוע 2.0 ובלי טורבו.

ורק בשביל להבעיר-לעולם לא השתוללתי על הכביש,ולעולם לא נהגתי תחת השפעת אלכוהול ויותר מיזה:יצאתי עם רכב לבלות עם חברים ו"זרמתי" על שליש בירה,ולא הרגשתי בטוח לנהוג(כן אני כוסית שמסתחרר לו הראש אחרי כוס בירה) והזמנתי מונית וחזרתי לקחת את הרכב יום אחרי.

ודווקא בגלל שאני כזה,התגובה הזאת הרגיזה אותי.

אז אני רוצה לראות אותך חס וחלילה במצב שאני הייתי עם כל הקורסים שעשית ועם כל שנות הניסיון שלך על הכביש שאני לא מזלזל בהם לשניה-יוצא מהמצב שאליו נקלעתי.

בכל אופן אני מעדיף לסגור את הנושא הזה.

חג שמח ושבת שלום.

פורסם

פונטו HGT תכנה על צרכיך וגם גם קלאו ספורט.

לא תשנה מודל כי שניהם יהיו משנתון 01 ואפילו 02.

אופציה נוספת לא מוגדשת אך מהנה- אלפא 147.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם יודע לא להיכנס למצבים שפיקח יודע לצאת מהם.

אפשר להשליך את המשפט הזה גם על נהיגה.

אתה לא מאומן, לפי סגנון הכתיבה שלך אתה גם נשמע לי צעיר.

אני מעריך שאתה בן לא יותר מ20.

ישנם מצבים שכל הקורסים בעולם לא יוציאו אותך מהם.

אבל היו מלמדים אותך לא להכנס אליהם.

בלי קשר לטורבו או לא טורבו. רכב חזק זה רכב חזק, וצריך לדעת להתנהג איתו.

בקיצור.

אל תתעצבן מתגובות עם ביקורת.

גם אם הן עוקצניות, לפעמים יש בהן דברי חוכמה.

המלצה שלי בשבילך היא רכב כמו 206XS

או 306XSI או 307XS

רכבים "ספורטיביים למחצה" עם מראה קרבי יחסית והתנהגות כביש טובה.

סע בזהירות.

גיל אסרף

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תודה על התגובות!

רק בשביל לסגור מעגל-אתם צודקים אני בן 20 ובמהלך שלושת השנים שיש לי רישיון אני יום יום על הכביש לפחות שעתיים,ומיום ליום אני משכיל ולומד דברים חדשים,מה עוד שאבי נהג מנכ"ל משרד הבריאות 30 שנים עם ניסיון רב שמסביר לי כ"כ הרבה ואנחנו נוסעים כמעט כל סופ"ש לירושלים או לצפון ואני דואג לעשות שיעורי בית.

אז נכון,אין לי ניסיון עשיר על הכביש,ועדין לא עברתי קורסים(רציתי ללכת לעשות עכשיו אבל אני מעדיף לחכות לרכב שאני אקנה,ללמוד אותו קצת ורק אז ללכת לעשות את הקורס כדי להפיק את המקסימום),ואני מקבל הרבה מאוד תגובות מאנשים ומקבל אותם,אבל לא מקבל תגובות ילדותיות כמו-תתרחק ממני באמא שלך.

אני אומר זאת רק בגלל שבאמת זה יכל לקרות לכל אחד.

זהו כביש ליד בסיס נחשונים שהוא מוביל ל"מנחת מסוקים" ורק אנשי צבא עד היום נסעו לשם כאשר הם ידעו למה הם מצפים.

אני נסעתי לשם מסקרנות,ולפתע גיליתי שהכביש נגמר ומתחיל שטח כורכר ששם האוטו החליק,וכנ"ל למשאית שלושה ימים אחריי.

יותר מיזה,מפקד הבסיס התנצל בפני ויודע שזה טעות.וכמו שאמרתי הכביש הזה כרגע נחסם לתנועה ולפי מה שהבנתי שמים שלטי אזהרה והגבלת מהירות נמוכה יותר ויפתחו שוב את הכביש.

ועוד משהו קטן-אם מתישהו הרשתי לעצמי לנסוע טיפה מעל המותר מחוץ לעיר זה שהייתי לבד ברכב!ביום התאונה הייתי עם עוד שלושה אנשים,כך שאין מצב ב-ח-י-י-ם שהייתי משתולל.וגם כולם שמחו לשמוע כמובן שכולם היו חגורים כי זה לא בדיוק אופיני במדינתנו לחגור מאחור,שגם זה לעולם לא קרה ולא יקרה אצלי.

בקשר לדף החדש שאני רוצה לפתוח:

אחשוב על כל האופציות שהצעתם.

עלה לי עוד רעיון לעוד רכב שאני מאוד אוהב את הגימור הפנימי שלו ואת המראה החיצוני שלו והוא רכב בטיחותי יחסית-אוודי A3 הצורה הישנה עם נפח מנוע 1.8(בלי טורבו).

מה אתם חושבים עליו?אני רק יודע שהתחזוקה שלו יותר יקרה ותצרוכת דלק יותר גדולה,אבל לדעתי בכל רכב שאני אקנה יהיו לי את אותם בעיות(תקנו אותי אם אני טועה אם יש עדיפות לרכבים שהצעתם)

תודה מראש!

פורסם
קודם כל אתה לא יודע מה הוריי חושבים.להיפך,לאבא שלי אין שום בעיה שאני אקנה שוב את אותו רכב אפילו והוא גם הציע זאת.

למה? משום שהוא מכיר אותי ויודע שאני אחראי וסומך עלי בעיניים עצומות,אפילו אחרי התאונה.כנ"ל לגבי אמא שלי.ביום התאונה אמרה לי"תחפש לך אוטו חדש" וגם היא מוכנה שאני אקנה אוטו ספורט עד נפח מנוע 2.0 ובלי טורבו.

ורק בשביל להבעיר-לעולם לא השתוללתי על הכביש,ולעולם לא נהגתי תחת השפעת אלכוהול ויותר מיזה:יצאתי עם רכב לבלות עם חברים ו"זרמתי" על שליש בירה,ולא הרגשתי בטוח לנהוג(כן אני כוסית שמסתחרר לו הראש אחרי כוס בירה) והזמנתי מונית וחזרתי לקחת את הרכב יום אחרי.

ודווקא בגלל שאני כזה,התגובה הזאת הרגיזה אותי.

אז אני רוצה לראות אותך חס וחלילה במצב שאני הייתי עם כל הקורסים שעשית ועם כל שנות הניסיון שלך על הכביש שאני לא מזלזל בהם לשניה-יוצא מהמצב שאליו נקלעתי.

בכל אופן אני מעדיף לסגור את הנושא הזה.

חג שמח ושבת שלום.

לא נראה לך שמספיק בוער ?

אאודי אינה רכב ספורטיבי (לטעמי ) . קנה את אחת הצרפתיות ויישאר לך כסף ליישור קו וייתכן שאף לקורס נהיגה .

פורסם

שגיא, תרשה לי להמליץ לך בבקשה,

לעשות קורס נהיגה על הרכב שתקנה

בהקדם האפשרי. עדיף ללמוד על מגבלות הרכב בקורס ולא בכביש.

אני שמח לשמוע שאתה נהג זהיר,

ואגב, למקרה שאתה מתאר דווקא קורס נהיגה היה מלמד אותך בדיוק איך לצאת מהמצב הזה. וגם את נהג המשאית שהתהפך שם.

בכל מקרה סע בזהירות.

בברכה

גיל אסרף.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...