Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרפה מטורפת בכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היסעור יכול לשאת מים אבל בצה"ל ירדו מהאופציה הזאת בעיקר בגלל הבלאי המהיר שזה גורם למסוקים שגם ככה כבר לא מיוצרים.

ב2002 קיבלו בממשלת שרון ההחלטה לא להשתמש ביסעור לכיבוי אש ואלי ישי התנגד בזמנו לכך.

ככה לפי ראיונות בטלוויזיה לפחות.

בכל מקרה, ככה החי בר והכרמל בכלל נראה פעם, עד הים, ואם התמונה לא מוצאת חן בעינכם, לא נורא.

n641.jpg

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה כבר פשוט גועל נפש:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994553,00.html

אישית, כאדם הנמצא במצב זהה לשל טניה, לי לא אכפת אם אחרי מותי יזרקו את חתיכת הבשר שפג תוקפה במזבלות הלא חוקיות של אוספיה.

מהכירות קרובה עם טניה, אני יכול להתנחם בזה שגם היא לא הייתה מתרגשת מהעניין.

הבעיה היא שהנושא הזה מאוד כואב למשפחות, פה כבר אין מה לעשות בנידון.

נ.ב

לדעתי זה כלל לא צריך להיתפס כמשהו כל כך נורא.

אז אני לא אקבר עם היהודים, ביג דיל, מי צריך את זה בכלל והאם החלקה של ה"גוים" פחות טובה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שאלה לי אליכם-

רובנו כאן, אנשים בעלי ידע טכני, סביר להניח שגם בעלי כלי עבודה.

חשבתי שאולי נירתם לעזרה לתושבי הכרמל שבתיהם נהרסו והם זקוקים לעזרה על מנת לסדר את הבתים.

אני הייתי מנסה לארגן זאת אבל- אני סטודנט ומתחילים עכשיו מבחנים של חצי סמסטר, אני יוכל לבוא לעזור רק בחופשת הסמסטר שזה בעוד חודש וחצי-חודשיים.

לכן אני שואל אם מישהו אחר מארגן זאת? אולי מישהו אחר כבר התחיל לארגן את זה ונצטרף למשך יום או יומים?

קובי

פורסם

תן את פרטייך לעמותת "אם תרצו ", הם מרכזים רשימות מתנדבים , אם יהיו כאן מספיק נרשמים אפשר לנסות לארגן קבוצה שלנו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה יכול לומר שהספק לא קיים, טייסי ואנשי צוות בטייסות יסעור יגידו שהספק לא קיים, גם אני לא מטיל שום ספק בכשירותו, ועדיין, יש גורמים (לא מחיל האויר) שכן מטילים ספק, שמעו כמה מהם גם לאחר התאונה ברומניה.

במקרה אני מכיר גם את המערכת ש"אמורה" הייתה להיות שם.

אבל אני לא בטוח כמה מזה רלוונטי, במיוחד על דפי האינטרנט.

יניב, השקים של היסעור והשקים של האנפה קצת שונים בגודל. כך שאי אפשר להשוות ישירות.

משכנתא זה קל

פורסם

שפל חדש לטלוויזיה הישראלית:

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c60e3275dbc21004.htm

משפחות עוד לא סיימו שבעה, ואלה כבר חושבים איך למנף את זה לרייטינג.

אני מקווה שנציב תלונות הציבור ידאג להוריד את זה או לפחות שלא יגיע לשידור חי. :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תראה, ללא ספק מדובר בסאטירה משובחת במיטבה וככזאת היא רלוונטית ומשפיעה רק כאשר היא מכה על הברזל החם.

למרות זאת, אני מסכים שלא היה מזיק לתת כבוד למשפחות ההרוגים ולפרסם בעוד כמה ימים לאחר השבעה.

לשידור חי זה יגיע רק כשתתחיל העונה החדשה של ארץ נהדרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סאטירה היא גם סוג של ביקורת, אם לא בעיקר.

כבר שבוע אנשים מבלבלים במוח ומבקרים את כל העולם ואחותו על המחדלים שבשריפה הזו, לדעתי המערכון הזה עושה את זה יותר טוב מכולם.

פורסם

סאטירה חזקה ונושכת, ככה זה אמור להראות.

אני לא חושב שהיא עושה אבל לנופלים ומשפחותיהם.

פורסם
אני לא חושב שהיא עושה אבל לנופלים ומשפחותיהם.

למשפחות יש מספיק אבל, הסאטירה לא עושה להם עוול. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתה לי הרגשה שאני יוצא דיסלקט עם ה"אבל" הזה.

אני בוחר להשתמש בהנחת הרוסי שלי.

פורסם

מי שחושב שהסאטירה לא במקומה כנאה לא מצליח להבחין בין סתם הומור לסאטירה ביקורטית.

כן זה הצחיק אותי.

וכן זה העביר את המסר יותר טוב מאלף ראיונות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ובנוסף למה שנאמר, מה שצוחקים עליו הוא לא האסון ולא המתים, אלא רק ההתנהלות המגוחכת והבזיונית של אלי ישי בסיטואציה.

הרבה פעמים יש מערכונים טפשיים בארץ נהדרת, אך לא הפעם. שוב, כמו שאמרו, מדובר בסאטירה במיטבה.

דווקא נראה לי לגמרי במקום.

"ai motoare capul doare"

פורסם
איך זה שאין פסי הפרדה אפקטיבים?

הרי בכל מקום מתחוללות שריפות , אם מרשלנות ( כמו בכרמל) או מסיבה אחרת, אבל איך זה שהאש מתפשטת והשריפה גודלת בשטח?

האם אף אחד בקק"ל לא חשב שצריך להשאיר פסי הפרדה ( שבהם אין צמחיה) כך שהאש לא תתפשט הלאה?

יהודה

מהו לדעתך פס הפרדה אפקטיבי?

הרה מהשריפות ומוקדים אחרים נוצרו בעקבות גיצים שנישאים ברוח.

אל תשכח שהרוחות בצלע ההר הזה מאד חזקות ואש מדלגת מטרים רבים מעץ לעץ.

הכרמל הוא אזור מיוער גדול מאד ולא ניתן הגיע לכל מקום בעזרת כבאיות ולכן נדרשים המטוסים.

היום ב ynet :

"תוכנית שגובשה במשרד להגנת הסביבה לשיקום אקולוגי ושיקום התשתיות בכרמל,...במסגרת התוכנית שגובשה צוין, שיהיה צורך בהקמת אזורי חיץ סביב יישובים וברכסים, כדי להגן על אזורים מפני שריפות עתידיות. אזורי חיץ אלו יהיו רצועות ברוחב 50 מטר וברוחב 25 מטר, בסדר גודל כולל של 22 מיליון שקל. התחזוקה השוטפת של אזורי החיץ הללו תעלה גם היא סכום לא מבוטל של 1.5 מיליון שקל לשנה. "

הנה גם המשרד לאיכות הסביבה חושב שפסי ההפרדה (איזורי חיץ) חשובים.

התקשורת כהרגלה מתעסקת בנושאים שוליים ( מטוסי כיבוי) ולא בעיקר שהוא טיפול בשריפה כשהיא עדיין קטנה (מערך אתרעה ותצפיות) ומניעת התפשטות השריפה ( איזורי חיץ).

הלחץ התקשורתי עשה את שלו, והממשלה שילמה מליוני דולרים לג'מבו הכיבוי , כאשר לא היה צריך אותו,

"ראש הממשלה בנימין נתניהו לא התייעץ עם שירותי הכבאות לפני שהחליט לשכור את מטוס הסופר-טנקר הענק ששימש בכיבוי השריפה בכרמל, ושעלות השימוש בו מוערכת בלפחות חצי מיליון דולר. זאת על פי גורמים במשרד רה"מ ובמערכת הכבאות. עם זאת, בשירותי הכבאות מעריכים שכלל לא היה במטוס צורך כשהגיע לארץ."

"עלות שכירתו של מטוס כיבוי השריפות האמריקני, ה"סופר טאנקר", נאמדת ב-2 מיליון דולר לעשר שעות של פעילות."

ממשלות ישראל ב 40 השנה הראשונות לקיום המדינה, היו יותר אחראיות, אבל היום התדמית יותר חשובה מהמציאות.

יהודה

• תוכן חדש...