Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 מודל 92' מקרטעת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 205 מודל 92 מטופלת טוב ובמצב מכני טוב/מצוין, לאחרונה האוטו התחיל לגמגם לי באופן תמידי גם בנסיעה וגם במצב סטטי, אופי התקלה היא שכאשר האוטו במצב סטטי לאחר הנעה המנוע מגמגם כמה שניות וישר נכבה, אותו הדבר אם אני לוחץ על דוושת הדלק עד הסוף המנוע מראה סימן חיים לשתי שניות ולאחר מכן לא מגיב ונכה אך אם אני מפמפם את דוושת הדלק אני מצליח לשמור על המנוע עובד ואפילו מגיע לטורים גבוהים אך לא כמו אלה בעבר, אותו סיפור גם לגבי נסיעה כאשר מפמפמים את דוושת הדלק האוטו נוסע אבל עדיין מקרטע עם קפיצות וגמגומים.

רציתי לדעת אם מישהו יודע מה התקלה אם אפשר לסדר אותה בצורה פשוטה יחסית, אם זה באמת הקרבורטור ומה טווח המחירים שאני צריך להשקיע בכל זאת אני חייל אני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מדי כסף על האוטו, ואני גר ברמת ישי הבנתי שצריך לרשום את זה בשביל שתפנו אותי למוסך אמין וזול אם אתם מכירים אחד כזה תודה וסליחה על החפירה...

פורסם

רון שלום רב וברוך בואך לפורום !

כל הסימנים שציינת מצביעים על בעייה אחת, על קרבורטור הזקוק לנקוי שיפוץ וכוון וליד מלטפת ,של בעל מקצוע מענף הקרבורטורים ,שזה תחום עיסוקו העיקרי, ולא למוסך.

ערוך חיפוש בקישור הבא, על המלצות חמות על בעלי מקצוע, ובינהם המלצות חמות, על מכוני קרבורטורים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343143&page=3

חזור לפורום לעדכן בנושא!

בהצלחה !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תבדוק קודם את מה שאתה יכול ,כדי ללכת מהקל לכבד

בדוק שצינורות הוואקום מחוברים היטב,

תבדוק שחוטי הצתה מחוברים היטב לפלאגים ולמפלג,

תבדוק שהחיבורים של המצבר מחוברים חזק ואין קורוזיה על קטבי המצבר,

האם זה התחיל אחרי תדלוק? או שנסעת ממש עד סוף מיכל הדלק?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...