Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבת הילוכים גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי גולף 2001 מנוע 2000 אוטומט, בנסיעה עירונית כשאני נוסע 60 לדוגמא הרכב נתקע על הילוך שלישי ולא מצליח להעבור לרביעי רק אם אני מעביר את זה ידנית בתיבת הילוכים זה קורא גם במהירויות יותר גבוהות כמו 100 פלוס מינוס כמובן.

הרכב עבר עד כה 93 אלף ק"מ.

רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לטפל בה? ומה עלות של תיקון כמו שאתם ממליצים לי

תודה מראש

פורסם

הייתה לי בעייה דומה בסיאט טולדו 2004. הרכב פשוט סירב להעביר הילוכים והיה מושך לי אותם עד ל-5 אלף סל"ד, לפעמיים לא היה מעביר בכלל.

קפצתי למוסך של צ'מפיון, חיברו את הרכב למחשב ועלו על איזה חיישן דפוק. כל העסק עלה לי 450 שקל ומשהו כמו חצי שעה עבודה.

• ספונסר פורום
פורסם

תיתכן בעיה בחיישן מהירות רכב שבתיבת ההילוכים או חימום יתר של התיבה

שהמחשב נועל אותה בהילוך שלישי כדי שלא תוסיף להתחמם .

כנס למוסך שמכיר את הרכב לאיבחון התקלה לפני שיגרם לתיבה נזק בלתי הפיך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום וחג שמח חברים,

כמו שהמליצו לי כאן חברה הלכתי לחבר שהוא בעל מוסך צמפיון מוטורס.

הוא בדק במחשב והיה צריך להחליף חיישן מהירות מקט v 01m 927 321 B

אכן החלפתי חיישן מהירות שזה היה בדצמבר 2010 ב 93,000 ק"מ

הבעיה חזרה לאחר כמה ימים מאז עברו חמישה חודשים והרכב עומד כרגע על 99,000 ק"מ

התיבה עדיין נתקעת לפעמים במהירות 60 עד 80 קמש וההילוף נתקע ולא עובר אולי רק אחרי כמה שניות

או שמזיזים עם התיבה ידני, אני רוצה לציין שזה לא קורה בכל נסיעה אבל לפחות כמה פעמים בשבוע.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת. האם התיבה דפוקה ואין מה לעשות והיא בסוף תישבר ואני לא יוכל לנסוע יותר.

האם זה חיישן אחר.

אשמח לתגובות ועצות.תודה רבה. טל.

פורסם

חבל שבמשך 5 חודשים נסעת ככה.יכול להיות שגרמת נזק בלתי הפיך לתיבה,ותצטרך שיפוץ בעליות אסטרונומיות.

גם ככה התיבה הזו 010M מועדת לבעיות.גש מהר למוסך שיבדקו לך מה הבעייה.

פורסם

הרכב של אחי, אם הרכב היה בבעלותי הייתי קופץ למוסך ברגע שזה חוזר.

האם זה הבעיה בגיר ואין מה לעשות או הבעיה היא בחיישן ששמו לי.

כי בצמפיון ששמתי את החיישן אמרו לי שזהו גם ניסיון להציל את הגיר.

אשמח לתגובות נוספות ולתגובות מאנשי מקצוע ועלי גולף וחברה אשר מבינים בזה

תודה טל.

• תוכן חדש...