Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכל חבריי הפורום

אני מעוניין לשדרג את הקומפוננו שלי למשהוא שיתאים יותר לסגנון מוסיקה שאני שומע האוס ושחורה טראנס ,זאת המערכת ראשונה שאני קניתי אני חדש בתחום ויש לי הרגשה שלא עשיתי שילוב נכון של ררכיבים...מעוניון לשמוע עצות לשדרוג המערכת מותקנת בפיגו 307 מזה שנתיים ,אלה הרכיבים שלי

מגבר 4 ערוצים : CERWIN VEGA HED 300.4

מגבר מונובלוק : CERWIN VEGA HED 500.1

רמקולים אחוריים: rockford fosgate 6x9 P1694C

קומפוננט קדמי : rockford fosgate 6.5 1652-S

סאבוופר : rockford fosgate P2D212 500W/250RMS

בתודה מראש ושבת שלום

פורסם

מעוניין ביד שניה?

תראה בתקציב כזה לחדש אין הרבה אופציות שבאמת תרגיש שיפור בסאונד.

יש לך רק את המורל דוטק, וDLS R6Aו CSX265 Rainbow ששווים את ההוצאה הכספית הזאת בטווח הזה לסט חדש.

פורסם

הרכיבים בסדר גמור מלבד הרמקולים סידרת פתיחה של רוקפורד ,אותם הייתי ממליץ למכור

דבר שיוסיף לתקציב עוד 500-600 שח ,בתקציב של 1500 שח כולל עבודה אתה מביא:

קומפוננט מורל דוטק אוביישן

רמקולים 6X9 מורל טמפו

פורסם

+1 לאודיו קינג.

אם אתה עדין רוצה שיהיה לך 6X9 ולא יהרסו לך את הסאונד ממליץ לך לקנות את הטמפו 6X9 + המורל דוטק.

הגב יש מורל דוטק בפורום יד שניה חדשים מיבגני בחור אמין וישר + MT22 ב- 600 ש"ח ממליץ לחטוף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=342456

פורסם

לי יש סט כמו שלך מדגם 1652 מאחורה

מקדימה יש לי את הT162 לאוזן שלי הוא פצצה ביחוד בטראנסים ושחורה

לא נראה לי שזה בתקציב שלך 800 ש"ח, תנסה לחפור ביד 2 או לפעמים יש עסקים שעושים מבצעים.

לגבי שאר החברות שהמליצו לך, אני שמעתי את המורל והתרשמתי לטובה, לגבי ה DLS שמעתי אותם ברכב הדגמה של חנות מסויימת ולא התלהבתי.

לגבי המורל אהבתי מאד את הסאונד, סוג של ליטוף (לא מיני).

אבל הT162 נתן לי יותר בתחושה של עוצמה.

ד"א גם לסרויין וגה אני חושב שיש סטים לא רעים בכלל, שווה בדיקה

• תוכן חדש...