Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קראוונים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן

אם מתחשק לך אחד, יש קטגורית "אוטוקראוון" ביד 2 תחת "מיוחדים".

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

יש כמה וכמה קרוואנים שמסתובבים בארצנו. אני ראיתי אחד שתמיד חנה בראשון לציון. שזה קרוואן בפני עצמו ולא נגרר..

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

קרוואנים כאלה מעולם לא זכו לביקוש משמעותי בארץ, בעיקר כי טיול "ארוך" אצלנו דורש בקושי חמש שעות נסיעה.

נכון לעתה אין כל יבוא סדיר של קרוואנים, וספק רב אם זה ישתנה בעתיד (אבל אם בא לך לנסות לייבא, בהצלחה :wink:).

פורסם

גם לגור בקרוואן זו אופציה טובה, ראיתי איזה 3 פה באילת, אחד פורד, השני פיאט, השלישי משהו חייזרי כזה.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
אבל אין שום דבר חדש, מהיפים והמגניבים האלה שרואים תמיד בסרטים אמריקאים?

ראיתי אחד ענק אמריקאי, משנות ה90 של איזה מישהו. ראיתי אותו נוסע, אם שלטים של דתיים...

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
ראיתי אחד ענק אמריקאי, משנות ה90 של איזה מישהו. ראיתי אותו נוסע, אם שלטים של דתיים...

אתה מדבר בטח על זה של חב"ד...טנק המצוות.

גם יש ניידת של האגודה למלחמה בסרטן שזה אוטובוס ענק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חבר שלי שגר במושב בים המלח סיפר לי שיש כמה חבר'ה שגרים בקרוואנים נגררים או קרוואנים מיניבוס שחיים בהם ומטיילים בהם בארץ וכל פעם עוצרים במקום אחר ונגיד כשהם מגיעים למושב שלו אז מחברים אותם לחשמל שלהם והם מבלים שם כמה ימים וככה כל פעם במקום אחר. מעניין איך זה לגור ככה. בכל מקרה תודה על המידע. אני יודע שאין בארץ באמת מרחבים גדולים כדי לחיות בקרוואנים ולטייל בהם בארץ אבל עדיין יכול להיות מגניב שיהיה אחד כזה בחניה בנוסף לאוטו משפחתי וכשנוסעים לאנשהו לטבע אז לקחת את הקרוואן.

• תוכן חדש...