Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונות דרכים, הגורם: המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם נכבדיי.

המשטרה כל הזמן מתלהמת נגד הנהגים בטענה שמהירות גורמת לתאונות, אז רציתי להביא אליכם 2 מקרים של תאונות שנגרמו בגלל המשטרה:

1. http://hnn.co.il/gallery12164.html

2. נסעתי לפני שעה קלה לראשלצ, בין צומת בית דגן לראשלצ, על ציר המכבים, מתחבא שוטר תנועה בין העצים לפני תחנת הדלק "פז" ומוריד אנשים על נסיעה בנת"צ, השוטר החביב עצר רכב בגין העברה, ורכב שהיה מאחור לא הספיק לבלום ונוצרה תאונה בין 3 כלי רכב שעמדו אחכ להחליף פרטים.

אני שואל את עצמי אם נוסף לתאונה, השוטר בסוף מסר את הדו"ח לנהג:lol:

ועכשיו ברצינות:

מתי הם יפסיקו לעמוד במקומות מסוכנים ע"מ לאכוף את החוק ? ? ?

שיהיה המשך ערב נעים וסעו בזהירות חברים

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

2. נסעתי לפני שעה קלה לראשלצ, בין צומת בית דגן לראשלצ, על ציר המכבים, מתחבא שוטר תנועה בין העצים לפני תחנת הדלק "פז" ומוריד אנשים על נסיעה בנת"צ, השוטר החביב עצר רכב בגין העברה, ורכב שהיה מאחור לא הספיק לבלום ונוצרה תאונה בין 3 כלי רכב שעמדו אחכ להחליף פרטים.

אני שואל את עצמי אם נוסף לתאונה, השוטר בסוף מסר את הדו"ח לנהג:lol:

ועכשיו ברצינות:

מתי הם יפסיקו לעמוד במקומות מסוכנים ע"מ לאכוף את החוק ? ? ?

שיהיה המשך ערב נעים וסעו בזהירות חברים

אח,כמה שאני מכיר את הצומת הזו.מה שהכי מעצבן הוא שהם מורידים אנשים מהכביש אפילו כאשר מאחוריהם נוסעים אוטובוסים ומוניות שנאלצות לסטות מהר לימין כדי לא להתנגש בניידת של השוטרים המהוללים.מה גם שהאזור הנ"ל חשוך בקטע אי התנועה (יש עמודי תאורה מסביב אך הם לא מכסים את כל האזור שבו מוצבת הניידת),ויצא לי אפילו לראות אותם עוצרים רכבים בלילות,ולא מפעילים איתות אזהרה שיזהה את רכבם בחושך.

ד"א-יצא לי לראות אחוז גבוה של ניידות סמויות בציר בית דגן ועל כביש 44-בעיקר מאזדה 3 ליסינג לבנה,ויונדאי אקסנט.השמרו לנפשותיכם.

מיותר לציין שממש מעבר לכביש שוכנת מאורת הזאבים (AKA משטרת התנועה) :twisted:.

פורסם

יש חובה לשמור מרחק,

וכרגע זה ממש לא משנה אם רכב נעצר בגלל הוראה של שוטר או שילד קטן זינק לכביש.

אז אנא מכם לא לזרוק שטויות באויר .

שמרו מרחק בטוח מהרכב שלפניכם.

ירון מאיר

פורסם

נכון אתה צודק, המשטרה אשמה ולא נהג הסוזוקי המטומטם שלא שומר מרחק ולא שם לב שהמשאית בולמת... :?

נו באמת, מה אתה מצפה שהמשטרה תפסיק לאכוף עבירות מהירות כדי שנהגים "מסטולים" לא ייכנסו ברכב שנעצר? נו באמת.

אולי פשוט שנהגים יתחילו לשמור מרחק ולנהוג בערנות כדי לא להיכנס ברכב שבולם לפניהם?! תחשוב על זה.

פורסם

נניח שיש צדק בדבריך על מקומות שבהם עומדים השוטרים.(גם אותי עצרה שוטרת שזינקה כמעט לתוך מסלול הנסיעה.)

זה מפתיע עד כדי מעצבן ברגע הראשון, אבל תסתכל מנקודת המבט של השוטר ואולי אז תבין.

אני בסופו של דבר נפרדתי מהשוטרת בלחיצת יד למרות הדו"ח שחטפתי ובצדק.

וגם אמרתי לה שהמשטרה עושה עבודה חשובה במלחמה בתאונות הדרכים.

נתפסתי ביום שבת בבוקר בשעה 08:30 .(בכל זאת כמה שתקבל שכר זו הקרבה !)

חבל שפעולת השוטר גרמה לתאונה. אך נזקי פח ופלסטיק תמיד ניתן לתקן ,ומכסימום כואב קצת בכיס.

יותר מכל חשוב שתדע נוכחות ואכיפה יביאו תוצאות. וזה מה שצריך לצערי בכבישים.אני מתרשם שיש נהיגה פרועה בכבישים .ואין שמירת חוק ואין כבוד לזולת .אתה באמת חושב שהנהיגה בכביש בסדר???

לא יזיק גם קצת חינוך מהבית ומהסביבה בנושאי תרבות נהיגה.

נכון שיש גם הרבה דברים לשפר בצד כחולי המדים ,אך לרוב אנחנו מספקים להם את הסחורה!!!

שיהייה סופ"ש נפלא!

צ'צ'יק

פורסם

תגידו, אתם גנובים או מה ?

מצויין מפורשות, שהמשאית חסמה את הנתיב !!!

במקום המחבוא של השוטרים בכביש המכבים, גם כן מדובר בחסימת נתיב.

ולחבר שהגיב ראשון, אני לא מדבר על השוטרים שיושבים במדשאה בצומת בית דגן עצמה, הם עוד יושבים במקום בטוח פחות או יותר.

אני מצטער, אבל לי אישית זה נראה דבילי לאכוף חוק תוך סיכון חיי אדם.

(ולא, לרגע לא אמרתי שלא יאכפו חוקים, רק שימצאו מקום בטוח לעשות את זה, כמו השוטרת שעצרה אותי על מהירות לפני הכניסה לאשקלון)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם השוטרים רוצים להוריד רכבים מהכביש בדרכים בינעירוניות/מהירות, שיידאגו שהרכבים יירדו למפרץ של תחנת אוטובוס/דלק, ולא יעצרו אותם באמצע נתיב נסיעה.

פורסם
תגידו, אתם גנובים או מה ?

מצויין מפורשות, שהמשאית חסמה את הנתיב !!!

האם אתה מדבר על הציטוט הבא מהכתבה שהזכרת?

נהג רכב פרטי שככל הנראה לא הבחין במשאית הבולמת, התנגש בעוצמה רבה במשאית ונפצע באורח קל.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אני לא יודע לקרוא

אני תוהה לאיזה תגובה אתה מצפה לטענה שכזו... :roll:

תסתכל על התמונות ותגיד שהם עצרו אותו במקום הגיוני ?

אני מסתכל על התמונות ורואה סתם עוד תאונת דרכים שבה נהג של בלנו נכנס במהירות די גבוהה (יחסית למשאית שלפניו) מאחורה במשאית. זה לא ממש משנה אם המשאית עצרה עקב הוראות השוטרים, כי נהג המשאית הפיל סיגריה בוערת הישר על איבריו הרגישים או, כמו ש-maier אמר, כי איזה ילד קפץ לכביש.

ללא קשר לידיעה הקודמת, יצא לי להיות עד לכך ששוטרי תנועה סיכנו חייהם וחיי נהגים אחרים על הכביש בצורה חסרת אחריות, והכל במטרה לרשום עוד דוח.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני מכיר את התופעה המגעילה הזו, הצביעות של השוטרים בנושא אכיפת התנועה.

סתם במקרה יש לי כמה תמונות במחשב שצילמתי באוגוסט דרך הנייד בסביבות השעה 00:00:

http://img30.imageshack.us/img30/7360/22072010076.jpg

http://img708.imageshack.us/img708/3218/22072010075.jpg

http://img38.imageshack.us/img38/8306/22072010074.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/1130/22072010073.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/5312/22072010072.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/226/22072010071.jpg

הניידת נסעה במהירות גבוהה עם כמה עובדים זרים מאחורה ונכנסה בתוך שטח ההפרדה בכביש.

ראו ולמדו איך המשטרה שלנו מתנהגת בתור אחת שצריכה להיות דוגמה לעם.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

אתחיל דווקא מהמקרה השני - אכן אתה צודק. אחת ההנחיות שניתנות לשוטרים היא לבצע מחסומים ובדיקות נהגים באופן שלא יסכן את שאר המשתמשים בדרך. ברגע ששוטר עובד ובעצם מסכן את התנועה, הוא לא עשה כלום.

לגבי התאונה עם המשאית - נכון, אם המשטרה לא הייתה שם, כנראה שנהג המשאית לא היה בולם ולא הייתה תאונה, אבל חובתו של נהג הרכב הפרטי היא לשמור מרחק. אם הוא פגע במשאית, כנראה שהוא היה עסוק במשהו אחר ולא בנהיגה, או לחילופין ללא מספיק ניסיון כדי להבין שכשמשאית בולמת, לא צריך לתת גז. זה בדיוק כמו שתיתן לי סיטואציה שבה המשטרה עושה מחסום, רכב אחד נעצר להוראתה, וזה שהיה מאחוריו פגע בו. מי אשם? המשטרה? כמובן שלא. מי שלא שמר מרחק, הוא האשם. אם המחסום הוצב כחוק או לא כחוק, זה לא מעניין את הנהגים המעורבים. אם הם חושבים שנעשה עוול, אפשר תמיד לפנות לבימ"ש.

Xbox12341

פורסם

בקשר לתאונה באשדוד,

דווקא בכביש הזה בדרך כלל נוהגת בחוכמה ומכוונת את הנהגים לעצור בחנייה של בית הקברות שצמודה למקום(אירוני?).

יכול להיות שמכיוון שזאת משאית, היא נאלצה לעצור בצד הדרך.

בכל מקרה, להיכנס במשאית מאחורה, באמצע היום בכביש עם 3 נתיבים כאשר אתה בנתיב הכי ימיני מאחורי משאית, בשביל זה צריך להיות ממש מוכשר. לדעתי אין פה שום סיבה להאשים את השוטרים.

הם עשו עבודה טובה. עצרו 2 עבריינים במכה.

פורסם
אני לא יודע לקרוא, תסתכל על התמונות ותגיד שהם עצרו אותו במקום הגיוני ?

:roll:

באמת מה אתה מצפה שיכתבו לך ?...

כתוב מפורשות שנהג הבאלנו נכנס במשאית לאחר שלא הבחין שהיא בולמת,הגיוני שבתאונה כזאת מיד אחרי ההתנגשות הרכבים נותרו במקום ולא הוסעו עדיין לשוליים (הרי אתה יכול לראות בעצמך שהבאלנו עדיין "מחוברת" למשאית).

לראות אתה רואה,כן ?

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למרות שהנהגים אשמים באי שמירת מרחק, יש דבר שנקרא עצירה סבירה.

כשאתה נוסע בכביש פנוי מאחורי רכב אתה לא מצפה לבלימת חירום. אפילו אם אתה שומר מרחק, רק ההפתעה מהעצירה ומהירות תגובה נמוכה יכולה לגרום לאיבד זמן ולתאונה. ככה קרה גם לי ולחמישה אנשים נוספים שנסעו באיילון וגילו רכב שנעמד באמצע הנתיב כדי לשאול שאלה משהו שעמד בשוליים (אשה כמובן :-) ).

רכב שיעצור ללא סיבה באמצע הנתיב ויגרום לתאונה ייצא אשם בבית המשפט למרות שהשני לא שמר מרחק, ואפילו טענת החתול לא תמיד תציל אותו.

בקיצור לעקוף חוק זה בסדר אבל חייבים לשמור על בטיחות מקסימלית.

• תוכן חדש...