Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה הינה פיקציה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צופר האזעקה הפסיק לעבוד (רק הצופר עצמו התקלקל), ראיתי מה החשלמאי בודק, שאלתי אותו מה הבעיה לגנב פשוט לחתוך את הכבל שמתחבר לצופר,

הוא אמר לי שאין שום בעיה, ואף יתרה מכך, הצופר כלל לא מעניין את הגנבים,

הם מתחברים ישירות למחשב הרכב וכו' (וכאן הגיע תאור יותר מידי מפורט של איך גונבים רכב...),

החשמלאי הציע לי לא לזרוק סתם 200 ש"ח על צופר חדש, אלא פשוט לוותר עליו, הוא לא נותן כלום.

1. האם אכן אין שום טעם להחליף את הצופר, ובאמת אזעקה היא פיקציה, או רק האזעקה מהסוג שלי ?

2. ברכב אחר, פונטו גרנדה רובוטית (שנת 2008), לפעמים בתחילת נסיעה הוא צועק עלי ששילבתי להילוך לא חוקי (שקרן),

גם אם אני מחזיר לניוטרל, ממתין מספר שניות ומשלב להילוך ראשון/אחורי, זה לא עוזר,

רק אם אני מכבה את המנוע, ומתניע שוב, הוא מפסיק לצעוק עלי, מישהו יודע מדוע ?

תודה רבה.

פורסם

אזעקה היא פיקציה לגמרי - הגנבים כבר הרבה מאד שנים לא מתרגשים ממנה, והיא מעירה את השכנים ומעצבנת סתם.

אצלי היא כבר מזמן לא קיימת, מרגע שהביטוח הפסיק לדרוש אותה.

פורסם

אבל גם כדי להגיע לחוטים ע"מ לחתוך אותם, הגנב צריב לפתוח את מכסה המנוע,

וזה יפעיל את הצופר, גם אם לזמן קצר, הגנב לא יברח ?

בנוסף, האם אין אזעקות חכמות יותר, שלא קל לחתוך את החוטים,

ושהן גם מנתקות הצתה וכו' ?

פורסם

שלום רב

ישנם צופרים גם שחותכים להם את החוטים הם עדיין "צופרים" מכיוון שינו במצבר גיבוי בתוך הצופר.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

ולעומת זאת,

ישנם לא מעט רכבים חדשים מהיבואן שמגיעים ללא צופר אזעקה מלכתחילה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הזעקה זה דבר מיותר וטיפשי שלא תורם בכלום, רק עושה בעיות כל הזמן וגומר לך את המצבר אם אתה חונה לשבוע.

שאנשים שומעים אזעקה ברחוב הם חושבים זה סתם שגעון שלה ואף אחד לא מחפש גנב בכלל...

אבל אפילו באזעקות זולות ומעפנות יש סוללה בתוך הצופר ככה שזה ממשיך לעשות רעש, אבל שוב, אף אחד לא מסתכל. אלא אם כן אתה בבית פרטי ואתה תשמע את זה טוב (אבל גם אז, מה תבוא להרביץ לגנב? :lol:)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
. ברכב אחר, פונטו גרנדה רובוטית (שנת 200:cool:, לפעמים בתחילת נסיעה הוא צועק עלי ששילבתי להילוך לא חוקי (שקרן),

גם אם אני מחזיר לניוטרל, ממתין מספר שניות ומשלב להילוך ראשון/אחורי, זה לא עוזר,

רק אם אני מכבה את המנוע, ומתניע שוב, הוא מפסיק לצעוק עלי, מישהו יודע מדוע ?

תודה רבה.

תלחץ ברקס ותעביר לניוטרל. חכה שניה. תלחץ ברקס ותעבר לD

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...