Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שלא התייחסת להכל.

מה עם סכו"ם ומגע עם כסף?

לדוגמא קניתי במכולת, משהו עלה שקל (נמציא, סוכרייה מסטיק וכ'ו) וקיבלתי עודף, אני אומר למוכר, תניח אחי, ולוקח ושם בארנק.

סכום - בעבודה אני לא אוכל בסכין ומזלג, וכשאני כן, או למשל יושב במסעדה, אני לוקח את הסכו"ם שמקבל, הולך איתו לפינת נטילת הידיים, ומנקה בעצמי, עם מים וסבון.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב ידידי, יש לך OCPD! :-D

אבל שוב, יש מיליוני אנשים שחיים ברחבי העולם שלוקים בזה ולא מטופלים וזה לא מזיז להם.

במידה וזה כן מפריע/פוגע בך, כפי שציינתי, ניתן לטיפול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחזק את בגירה.

לחלוטין OCPD, מתוך ההודעות שלך אני גם מרגיש קצת שכנוע עצמי ש"זה בסדר, זה לא מפריע לי בכלל!".

אגב, הכסף שאתה "לוקח ושם בארנק" הרבה יותר מלוכלך מידי המוכר.

או שיש לך שיטה גם לזה. :)

הנה קצת מידע בנושא:

http://172.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=15&a=89474&c=7690&sc=2324&ssc=0

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מזל טוב ידידי, יש לך OCPD! :-D

אבל שוב, יש מיליוני אנשים שחיים ברחבי העולם שלוקים בזה ולא מטופלים וזה לא מזיז להם.

במידה וזה כן מפריע/פוגע בך, כפי שציינתי, ניתן לטיפול.

עוד לא הבנתי למה לדעתך זו מחלה, כשמבחינתי זו דרך חיים.

אני לא איזה גזען או משהו חס וחלילה, אבל אתה במקומי, היית אוכל בסכין ומזלג, כשבתוך המוח שלך מתיישבת לה מחשבה, שדקה לפני כן, אכלה במזלג הזה סבתא עזיזה? או ילד מנוזל, שדקה לפני כן ירק על המזלג הזה, רק כי זה נראה לו כייף?

לא משנה מדיח כלים, לא משנה הגעלת כלים מבחינתי, אפילו של חסידי פונוביץ בבני ברק, רק המחשבה על זה מעלה קבס בגרוני והזדעזעות בנפשי ורוחי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מכאן ועד "בעייה נפשית" הדרך ארוכה במיוחד.

(אלא אם כן תסביר לי על מה ולמה, ואם זה יהיה מספיק הגיוני, אולי אסכים איתך)

כל התנהגות שהיא סטויה מנורמה חברתית מקובלת היא בעיה נפשית.

אצלך אנחנו רואים בעיה נפשית על רקע חרדתי-ניירוטי, מכיוון שלפי הבנתי אתה לא סובל מחולשה חיסונית.

באשר לבריאות שלך אתה גורם יותר נזק מתועלת. כי מערכת חיסונית כמו כל מערכת בגוף אינה משתפרת מזה שהיא לא מתמודדת עם חיידקים או תחלואות.

כאשר נולד לי ילד ראשון אני הייתי מאוד מוטרד מכל הקטע של זחילה וסטריליות. היה לי מכשיר אינפרא-אדום שהיה מחטא את הבית. אמרו לי שזה קצת חולני, ולנוכח העובדה שילדים של חברים שלי זחלו איפה שבא להם, עשיתי קצת שיעורי בית.

ילד השני כבר זחל איפה שבא לו הוא לעולם לא חוסן והוא בריא כמו שור (חמסה, חמסה, שום בצל)

פורסם
אבל אתה במקומי' date=' היית אוכל בסכין ומזלג, כשבתוך המוח שלך מתיישבת לה מחשבה, שדקה לפני כן, אכלה במזלג הזה סבתא עזיזה? או ילד מנוזל, שדקה לפני כן ירק על המזלג הזה, רק כי זה נראה לו כייף?[/quote']

זה בדיוק הקטע, האדם הסביר לא חושב על הדברים האלו.

אבל היי, יכל להיות יותר גרוע, יכלת לחשוב שאתיופים מנסים להרוג אותך עם קרינה. :)

פורסם
עוד לא הבנתי למה לדעתך זו מחלה, כשמבחינתי זו דרך חיים.

אני לא איזה גזען או משהו חס וחלילה, אבל אתה במקומי, היית אוכל בסכין ומזלג, כשבתוך המוח שלך מתיישבת לה מחשבה, שדקה לפני כן, אכלה במזלג הזה סבתא עזיזה? או ילד מנוזל, שדקה לפני כן ירק על המזלג הזה, רק כי זה נראה לו כייף?

לא משנה מדיח כלים, לא משנה הגעלת כלים מבחינתי, אפילו של חסידי פונוביץ בבני ברק, רק המחשבה על זה מעלה קבס בגרוני והזדעזעות בנפשי ורוחי.

כשתבין שזה במח שלך ולא במח של כולם, תבין שיש לך בעיה.

אבל היי, יכל להיות יותר גרוע, יכלת לחשוב שאתיופים מנסים להרוג אותך עם קרינה. :smile:

או לחשוב שאתיופים זה קופים שמורידים את ערך הבתים בשכונה (גם כאלה יש פה, לצערי).

אני מאונן ביד שמאל.

איזה קטע, גם אני!

אבל זה לא עוזר לפותח השרשור כלום כי אני מגרד בתחת בימין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לדוגמא קניתי במכולת, משהו עלה שקל (נמציא, סוכרייה מסטיק וכ'ו) וקיבלתי עודף, אני אומר למוכר, תניח אחי, ולוקח ושם בארנק.

סכום - בעבודה אני לא אוכל בסכין ומזלג, וכשאני כן, או למשל יושב במסעדה, אני לוקח את הסכו"ם שמקבל, הולך איתו לפינת נטילת הידיים, ומנקה בעצמי, עם מים וסבון.

...וכסף - זה דבר שעובר הרבה ידיים (תרתי משמע).

alfa 156 2.5.

פורסם

ג'רמופוביה/מיזופוביה לפי כל ההגדרות, אחת-לאחת. נעים מאוד.

מחלה (כן, מחלה) נפוצה ומוכרת, בעלת דרגות שונות של חומרה

שאפשר בהחלט לחיות אתה בלי סיבוכים מיוחדים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mysophobia

כשתגיע למצב שבו הידיים שלך מדממות מרוב שפשופים בסבון תדע שהגעת לדרגה גבוהה מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או לחשוב שאתיופים זה קופים שמורידים את ערך הבתים בשכונה (גם כאלה יש פה, לצערי).

תראה, יש בועת נדל"ן ומעלים 8000 בני פאלשמורה, מקריות? :wink:

פורסם

עד עכשיו לא נתתם, שום הסבר או ציטוט, אבחנה או הוכחה רפואית, לזה שזו בעייה.

לצעוק חמס, גם אני יודע.

לדעתכם (אוקי ולדעת רבים אחרים), זה מטורף, אבל לדעתיזה אפילו יותר ממתבקש.

את אומרים טירוף, אני אומר דרך חיים.

אתם אומרים טימטום, אני אומר שבלי כל אלה, אני פשוט לא מתנהל ביום יום.

תביאו הוכחות, תראו לי שאינני נורמלי, אחרת פשוט תצטרכו לקבל את זה, שיש אנשים כמוני.

פורסם

בחורה כוסית שאתה לא מכיר כ"כ, באה לגעת בך באופן כזה או אחר - אתה נרתע?

אם כן, רשמית יש לך בעיה.

באגירה, נראה לי יותר גרוע לנגב ביד ימין, ואני לא מתכוון לחומוס.

פורסם
בחורה כוסית שאתה לא מכיר כ"כ, באה לגעת בך באופן כזה או אחר - אתה נרתע?

אם כן, רשמית יש לך בעיה.

באגירה, נראה לי יותר גרוע לנגב ביד ימין, ואני לא מתכוון לחומוס.

מה יש לה או לשכנה הזקנה שלי, או למטאטא הרחובות, שאני פוגש בכל בוקר סתם לגעת בי?

תן דוגמאות רציניות, אל תכתוב דברים הזויים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...