Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2.0 גנרישין VS גולף 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת השוואה על שני הרכבים ממישהו שבאמת מבין שניהם אוטומט לצורך משפחה ונסיעה מרובה מחוץ לעיר מה היתרונות של כול אחד מהם חיסרונות וכו '

פורסם
ההשוואה הזאת כל כך נחרשה בחודשיים האחרונים שחיפוש הכי בסיסי עונה לך על כל השאלות.

תאמת לא מצאתי וחיפשתי עם אתה יכול להביא לי קישור לאשכול אני אשמח...מישהו תעזרו הרכב הולך להיקנה ביום ראשון

פורסם

עם חבילת ג'נריישן או לא, ה- 2000 עדיף בכל מצב.

המנוע הרהב יותר גמיש. ההבדל הגדול הוא במומנט ומכאן הגמישות.

ה- 2000 מצויד בבלמים הרבה יותר גדולים, ובכיול מתלים מוצלח יותר (טיפה יותר נוקשה)

ג'נקיישן היא חבילת אבזור ואין לה משמעות על הצדדים המיכניים של המכונית למעט המידה של הצמיגים והחישוקים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
... ובכיול מתלים מוצלח יותר (טיפה יותר נוקשה)

אורן

אהה יפה, עכשיו אני מבין למה שלי נוקשה יותר (במובן הטוב) מהרכב של חבר שלי (דור 4 - 1400, כן 1400 לא טעיתי :-P)

Bimmer

פורסם
עם חבילת ג'נריישן או לא, ה- 2000 עדיף בכל מצב.

המנוע הרהב יותר גמיש. ההבדל הגדול הוא במומנט ומכאן הגמישות.

ה- 2000 מצויד בבלמים הרבה יותר גדולים, ובכיול מתלים מוצלח יותר (טיפה יותר נוקשה)

ג'נקיישן היא חבילת אבזור ואין לה משמעות על הצדדים המיכניים של המכונית למעט המידה של הצמיגים והחישוקים.

אורן

עזוב את זה שהיא מגיע עם חבילת גנרישין גם הק''מ של נמוך 79K יד 1 ולי בנתיים יש גולף 1600 הכי פשוטה וזה יצא לי להוסיף ממש קצת הבדל מזערי של כמה אלפיים

• תוכן חדש...