Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין איזה מחשב תכניס לו? עם רק מסך עולה בארך 900 ש"ח

ספק בין 70 ל90$

כרטיס מסך + מארז+קירור+זיכרון עם קירור+כונן קשיח שהוא באמת זול בכל זאת זה לא יכנס ל 3K עם אני טועה תסביר עדיף תן דוגמה שיהיה על מה לדבר ולא באויר.

וכל זה לא כולל התקנה.

Gigabyte GA-MA78LM-S2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1

₪305

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1540

Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1

₪189

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

₪100

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

LeadTek GeForce GTS450 Extreme 850Mhz 1024MB GDDR5, יחידות 1

₪648

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2139

CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt, יחידות 1

₪305

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1950

AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1

₪309

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107

Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2

₪250

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2106

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

+

מסך ליליפוט 669GL וספק M4 יוצא 304 דולר שזה 1090 ש"ח.

סך הכול יוצא 3196 ש"ח וסגרת פה מחשב כולל הכול,המחשב הזה יהיה די והותר לשימושים שלו.

ועוד לקחתי מחירים מהאתר MP3CAR שדיי יקרנים.

גם אם הוא רוצה לשחק יש פה כ.מסך חזק אל תשכחו שזה מסך קטנטנן עם רזולוציה נמוכה ולא צריך הרבה כוח להפעיל ברזולוציה שכזו משחקים.

זה היה בשליפה מהירה ככה,אפשר לחסוך בעוד דברים כמו מארז ,אפשר למצוא אחד שלא מגיע עם ספק וזה מוזיל עוד עלויות,ואפשר לייצר אחד ,קצת יותר כאב ראש פחות כסף.

דרך אגב אין בעיה עם דיסק 3.5 אינצ' של מחשב רגיל ולא נייד,אפשר גם לחבר אותו עם גומיות למארז שישמשו כבולם זעזועים.

איזה רכב זה? אם יש לך תא מטען גדול היתי הולך על מארז רגיל אבל קטן,הסרקולציה של האיוורור שם עדיפה פי כמה ממארזי HTPC.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז אחרי שקראתי בעיון את כל התגובות, אני אמנם מרגיש חכם יותר אבל נותרתי עוד יותר מבולבל...

ברור שכמו בכל נושא יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן ואני צריך לבדוק יותר לעמוק מהם היתרונות והחסרונות.

ולנושא:

המשחקים עבורי היו באמת רק אופציה, אני לא אקנה מחשב רק בשביל זה, אם הדבר אפשרי ולא מייקר משמעותית את המערכת אז זו תוספת מבורכת.

ההמלצה להתקין אך ורק מוצרים איכותיים נשמעת לי הגיונית ביותר כי אכן הם יעבדו מעל הממוצע.

לגבי הבלאי למכשירים זה חלק מהעניין ואין מה לעשות, כמו שיש לי בלאי גבוה יותר ברכב.

לעניין השלטים באם אוסיף אותם אני כמובן לא אתן לכל נוסע לשחק ולא אשאיר את זה נגיש לכל אחד אבל יש לי נסיעות ארוכות ונסיעות עם לקוחות קבועים שבמקרה הזה אני יכול לתת להם לשחק בכיף.

על גלישה אני לא מעוניין כל כך לוותר, השאלה האם יש גלישה במערכת דאבל דין? או שבשביל גלישה חייבים מחשב?

שאלה נוספת, המסך הזה של ליליפוט שאתם מדברים עליו האם הוא רק מסך מגע למחשב או שהוא בעצמו יכול לשמש כמערכת מולטימדיה עם חיבור לUSB?

לגבי ההתקנה העתידית אני בהחלט מתכנן לתת את העבודה לאחת מהתותחים פה...

לבחור ששאל איזה רכב זה מדובר על סקודה אוקטביה עם בגאז גדול שלרוב סוחב מזוודות.

אז לסיכום אני אשאל עוד פעם כדי לעשות סדר בדברים, בשביל גלישה באינטרנט חייבים מחשב? כי אם כן זה מבטל מבחינתי את האופציה של מערכת מולטימדיה בלבד.

שוב תודה לכולם ויום נעים

פורסם

אני אישית לא שמעתי\ראיתי מערכת דאבל דין שהיא לא מחשב שאפשר לגלוש איתה, יתקנו אותי המומחים.

אריק- מארז עם ספק ? למה אם אתה קונה M4?

מי אמר שמבחינת מבנה הוא יתאים לגובה של הכרטיס קול\M4 למשל (סתם נתתי דוגמא, אני לא ממש מבין בזה )

פורסם
,

דרך אגב אין בעיה עם דיסק 3.5 אינצ' של מחשב רגיל ולא נייד,אפשר גם לחבר אותו עם גומיות למארז שישמשו כבולם זעזועים.

HTPC.

מבלי להכנס לויכוח אם המונית כן צריכה CARPC או לא, אבל :

דיסק רגיל שצריך לעבוד כל הזמן בתוך רכב נוסע / מקפץ / מהמורות ושאר ירקות = קיצור חייו של הדיסק - זה לא איפוד שמטעין שיר אחד ומפסיק להסתובב , לדברים כאלו צריך דיסק SSD בלבד. דיסק פלטות מסורתי בסביבת עבודה כזאת חי על זמן שאול, ולא משנה כמה גומיות תשים לו בין הברגים.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

Ofer 1973 צודק בהחלט.

לפתוח השרשור עוד פעם בגלל שזה רכב עבודה ההיתי מצטרף

לדעה של אהובי שי,לשים דאבל דין עם כל הפיצ'רים חוץ מאינטרנט ושני מסכים במשענות ראש.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם
מבלי להכנס לויכוח אם המונית כן צריכה CARPC או לא, אבל :

דיסק רגיל שצריך לעבוד כל הזמן בתוך רכב נוסע / מקפץ / מהמורות ושאר ירקות = קיצור חייו של הדיסק - זה לא איפוד שמטעין שיר אחד ומפסיק להסתובב , לדברים כאלו צריך דיסק SSD בלבד. דיסק פלטות מסורתי בסביבת עבודה כזאת חי על זמן שאול, ולא משנה כמה גומיות תשים לו בין הברגים.

ממש לא צריך SSD בלבד למחשב כזה.

יש המון CARPC שנוסעים עם דיסקים קשיחים רגילים והכול תקין.

ואני דיברתי על גומיות במקום ברגים,לא בנוסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בדיוק כמו שאפל בכבודם ובעצמם הכירו בעובדה כי איפודים (כאלו המבוססים על דיסק קשיח ) אינם מתאימים לריצה!

בדיוק כמו שיצרני מחשבים (בעיקר ניידים ) אינם ממליצים להזיז את המחשב כאשר זה עובד.

לשאלה אם עדיין מותקנים דיסקים "רגילים" כאלו כיצד זה עדיין עובד? , הרי שבשנים אחרונות ציידו יצרני הדיסקים כל מייני חיישני תאוצה כדי שיזהו מתי הדיסק בתנועה, כמובן הדבר נועד לצמצם נזקים כאשר הדיסק במצב נפילה.

טכנולוגיות שונות כמו אלו - פשוט מפסיקות את פעולת הדיסק הקשיח כאשר הם מזהות תנועה של הדיסק שיכול לנבוע מכל דבר , כולל טלטול של נסיעה. - אפשר לעשות ניסיון פשוט , לבצע נסיעה עירונית פשוטה של 20 דקות, עם מחשב נייד אשר מצוייד בטכנולוגיה הזאת , ולהעלות את התוכנה שמראה את הסטטוס של החיישן ולראות כל כמה זמן היא נכנסת לפעולה.

זה שמציידים כל מיני CARPC עם דיסקים קשיחים רגילים, זה פשוט סוג של פשרה כואבת.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

שום פשרה כואבת.. אתה סתם מקצין את המצב.

ולראיה, אופיר DJGUTZ משתמש כבר שנים בדיסק 3.5 רגיל שלא נועד לעבוד בסביבה כזאת והוא עדיין מתפקד כראוי (דיסק 500GB עם פלטה אחת). מומלץ להשתמש בדיסק בגודל 2.5 עם חיישן ייעודי כי זה בסה"כ מאריך את חיי הכונן ואת המידע שבו.יש משתמשים ב MP3CAR שמדווחים על 10 שניום של שימוש בכונן 2.5 בנפח 60GB !!

עם כל הכבוד ל IPODים שמיועדים לריצה (וגם הם התמודדו עם העבודה יפה מאוד עם דיסק 1.8" ללא כל חיישן..) סביבת הרכב היא רגוע יותר באופן יחסי וגם אצלי (כשאני נוהג ברכב שהיצרן החליט שאין צורך בבולמי זעזועים - IBIZA) מסתד יופי עם SEAGATE MAXIMOUS 500GB.

בימינו אנו, ממש לא ריאלי להתקין כונן SSD במחירים הנוכחיים, שלא נדבר על ה 370GB+ שיש לי בפלאקים והעלות של כונן SSD מתאים.

...CASKA for life

פורסם

אז תנו לי לעשות רגע סדר בדברים,

יש לי שני אפשרויות:

או להתקין מערכת מולטימדיה נניח כמו ה8026 של KENWOOD בתוספת זוג מסכים למשענת ראש ולצרף לה אנטנת DVB ומצלמת רוורס אבל אז בעצם אני מוותר על גלישה.

או להיכנס לפרוייקט גדול שרובכם לא ממליצים עליו ולקנות מחשב לרכב בתוספת מסך מגע שמריץ תוכנה/ממשק כלשהוא לרכב.

עד כאן אני צודק?

עכשיו נניח ואני קונה מערכת מולטימדיה כזאת, האם בעתיד אני אוכל לחבר אליה מחשב? כלומר המערכת תוכל בעתיד לשמש כמסך מגע למחשב?

חבר טוב שלי אמור לחזור מארה"ב עוד שבועיים ככה שחשבתי שהוא יקנה לי מערכת וזוג מכסכים ואולי בעתיד אוסיף לה מחשב כך שאוכל גם לגלוש ולשחק.

מה אתם אומרים?

פורסם

עולי עניתי לך על כמה שאלות

עכשיו נניח ואני קונה מערכת מולטימדיה כזאת, האם בעתיד אני אוכל לחבר אליה מחשב? כלומר המערכת תוכל בעתיד לשמש כמסך מגע למחשב?
לא, וכן עם אתה מחבר למערכת מולטימדיה כניסת וידיו ומדביק על מסך של מערכת מולטימדיה לא זוכר איך זה נקרה כל הקטע של נגיע שיש במסכים טאצים אז כן.

מה זה בעצם CAR PC ?

זה כמו מחשב שיש לכם בבית, הוא יכול להיות פשוט (חלש) או חזק, זה תלוי לצרכים שלכם, בדרך כלל אנשים רוצים מחשב לכמה דברים GPS, מוזיקה, וסרטים, למחשב אין סוף ליכולתו לדוגמה: לגלוש דרך WIFI באינטרנט או דרך סלולארי שמשמש כמודם, לחבר עליו שליטה של ההגה, לחבר OBD , בלוטוס, לחבר TV TUNER, לחבר דיבורית/ בלוטוס של סלולארי, לשחק במשחקים כבדים, לחבר קונסולות משחקים כמו PSP, X-BOX360,PLAYSTATION,WII ,לחבר צורב DVD, או בכלל שליטה על אותו. כמו שאמרתי אין סוף לדמיון של בן אדם.

הנושא הזה דאי יקר! זה נשמע ואו ובטח אתם אומרים לעצמכם כן כן אני רוצה כזה באוטו שלי אז לפני שאתם חושבים ללכת על פרואקט כזה תחשבו שוב עם אתם באמת צריכים מחשב באוטו, אם אתם כמעת ולא משתמשים באוטו למה לבזבז כסף סתם עם אתם לא צריכים את כל הגאדג'טים, זמן, כאב רוש כאשר הרוב דברים הבסיסים כבר יש למערכת מולטימדיה: GPS,מוזיקה, לראות סרטים, לחבר USB/IPHONE/IPOD/AUX, מצלמת רורס, יש גם אפשרות (לא תמיד) לא לעבד שליטה של הגה, דיבורית, בלוטוס, TV TUNER.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אני די נעול על מחשב במונית כי אני לא רוצה לוותר על גלישה.

מה שעדיין לא הבנתי זה עם איזה ממשק אני מריץ את המחשב?

WIN XP או מה שלא יהיה לא כל כך נוח לתפעול ממסך מגע קטנטן.

יש תוכנה/ממשק שמגיעים עם המסך מגע? עם מחשב? צריך לקנות אחת בנפרד?

• תוכן חדש...