Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם צבע אדום דוהה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי סוויפט אדומה 2007 בצבע אדום-כתום ולא יכולתי לשים לב אם הצבע מטאלי או לא כי זה היה בשעות הערב. כמובן שאני אבדוק זאת גם באור יום אבל באופן עקרוני, האם אתם יודעים האם הסוויפט החדשה מגיעה גם בצבע לא מטאלי? ומכיוון שהיה לי פעם רכב אדום והצבע דהה בגלל השמש, האם גם המצב זהה ברכב חדש?

פורסם

אבל בעוד שבצבע לא מטאלי אתה משלם 300 שקל פעם בכמה שנים לדייטלינג ומוציא אוטו חדש עם אדום פרארי נוצץ, בצבע שכן מטאלי אחרי כמה שנים הוא יתחיל להתקלף, והלכה תסרט ותשרף, ופה אין מה לעשות חוץ מלצבוע מחדש... לקחת צבע מטאלי כדי לשמור עליו לאורך זמן זה לפי דעתי לא דבר חכם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הכלל הוא שאין כללים.

הכל תלוי בבעלי הרכב והדרך בה טיפלו בו.

היתה לי ZX אדומה (כמעט כמו אדום פרארי, נגיד) 10 שנים. שום דהיה ושום כלום. ונניח שאיכות הצבעים השתפרה קצת מאז.

פעם בחודש או חודשיים שטיפה לבד, פעם בשנתיים וקס. זה הכל.

האוטו חונה בחוץ בשעות העבודה, והן לא מעט, נסע גם במדבר וגם בבוץ, כמובן בצורה סבירה ומתאימה ליכולתו, וכלום לא קרה לצבע, או לאוטו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כנ"ל - מאזדה 6 אדמדמה - בת שנתיים + , ווקס פעמיים שלוש בשנה , ושטיפה פעם ב 2,3 שבועות .

אחרי שטיפה ויבוש מבריקה ומנצנצת כחדשה ..

פטנט שלמדתי מאבא - אם אין זמן - לבצע ווקס רק על משטחי הרכב , גג ,מכסה מנוע ומכסה תא מטען , והשלמות אח"כ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הנה הדגמה חיה מהבית :lol:

האוטו הצהוב מטאלי היה נראה ככה לאחר 6-7 שנים - הפתרון היה צביעה בלבד...

האוטו הוורוד זה האוטו הקודם שלי איך שקניתי אותו.

והאוטו האדום זה אותו האוטו איך שמכרתי אותו - וזה אותו הצבע עם אותם סריטות עליו..

image115.jpg

2 יום הקניה.jpg

43 אחרי נקיון.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כל צבע דוהה אם לא שומרים עליו, באדום זה יותר בולט. למי שזה באמת חשוב ישמור עליו גם אם הוא לבן (ותאמין לי שגם בלבן אפשר להבחין בקלות אם הצבע שמור או לא).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...