Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה למשרד התחבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבועיים בערך הזמנתי חלק לרכב אספנות והוא הגיע לדואר בחיפה ושם ביקשו ממני להביא רישיון יבוא ממשרד התחבורה.

מחר בבוקר אני רוצה לנסוע למשרד התחבורה לראובן ברדה זה שצריך לחתום לי על המסמכים

מישהו יכול לתת לי פרטים על המקום איך אני מגיע וכדומה?

אני מאזור הצפון ואני נוסע ברכת , אני צריך לדעת באיזה תחנת רכבת בתל אביב לרדת,אוטובוסים וכאלה שעות פעילות של המשרד ובמה להצטייד

תודה מראש

פורסם

אם אתה צריך לרחוב המלאכה 8 בתל אביב, תגיע לאזור תחנת רכבת ארלוזרוב (מרכז סבידור). קח אוטובוס או מונית לאזור גשר מעריב או דרך פתח-תקווה פינת החשמונאים. הרחוב מחבר בין רחוב המסגר לדרך פ"ת. העזר במפה abmaps.co.il

פורסם

לפי השמועות אתה מגיע לחינם.

לא מאמין שיתנו לך להכנס ועוד להפגש עם ברדה אלה אם קבעת פגישה.

אני חושב שהדברים מתנהלים בטפסים.

אם אתה כבר מחליט להגיע זה יותר קרוב לצומת יצחק שדה והמסגר (ליד הביטוח הלאומי).

פורסם

באמת שחבל לך על הזמן.לא תתקבל אישית אצל ברדה שיחתום על המקום , אם זה זה שאתה מצפה.

שלח את המסמכים בדואר רשום+אישור מסירה. אם לא הזמנת חלק בטיחות (חלקי בלמים, היגוי וכו')שייתכן שתהיה בעיה לקבל רשיון יבוא , תקבל את האישור בדואר תוך כמה ימים.אני שחררתי בחיפה בשבוע שעבר סט קרבורטורים 10 ימים אחרי ששלחתי את הניירות.. לא נורא.

פורסם

למה אתם מתעים אותו

בדוק עם יש קבלת קהל מחר ועם יש קח איתך רישון רכב קבלה על תשלום ואת האישור ששלחו לך המכס

בהצלחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למה אתם מתעים אותו

בדוק עם יש קבלת קהל מחר ועם יש קח איתך רישון רכב קבלה על תשלום ואת האישור ששלחו לך המכס

בהצלחה

אין יותר קבלת קהל, את המסמכים יש להשאיר בדלפק בכניסה ואם יאשרו לך, תקבל אותם בדואר הבייתה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אין יותר קבלת קהל, את המסמכים יש להשאיר בדלפק בכניסה ואם יאשרו לך, תקבל אותם בדואר הבייתה.

בכל מקרה תקבל תשובה הביתה חיובית או שלילית או דרישה למסמכים נוספים. (לפחות לפי האתר / שומר בכניסה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

על תבזבז זמן יקר על נסיעה .ממילא זה לא יקדם אותך במאום.

שלח את הטפסים הדרושים בדואר.

אצלי בקשה אחרונה הגיעה אחרי יומיים.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם
ואני עוד לא התחלתי לספר לכם את עלילות מינכאוזן פרק 2

ממתינים בסבלנות ובקוצר רוח, :roll:

מי הכלה החדשה ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...