Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לבאלנו - 46 אמפר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום המצבר שמומלץ לבלנו 2000 ז ה46 אמפר? באוטו דיפו רוצים 680 שקל על שנפ

מה נחשב הכי איכותי שנפ, וולטא או אנרג'י? שמעתי שבACE יש מבצעים אבל הם לא אומרים מחירים בטלפון.

ואגב מצבר 56 אמפר לא יתאיים לבאלנו? תודה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

שווה לקחת מצבר של שנפ 46 אמפר ב450 שקל? אבל הקאץ פה שהאחריות היא רק לשנה..

ותמורת שנתיים אחריות צריך להוסיף 200 שקל.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

רגע האיציק מצברים הזה בא אליי עד הבית בחינם ומרכיב את המצבר תמורת 480 שקל??

איך אני יכול לדעת שהמצבר שקיבלתי הוא מקורי ולא השתמשו בו? או שהוא לא עמד הרבה בלי שימוש?

אם אני אקנה את המצבר וארכיב לבד בבית זה יהיה בסדר? בנתיים הרכב שלי לא מניע ונמצא בחניה.

פורסם

סורי על ההקפצה אני צריך תשובה - תראו המצבר של שנפ ב450 שקל נשמע חשוד בעניי, וגם קראתי בפורום וברשת כל מיני תלונות על שנפ ושמועה שאומרת שכל המצברים שלהם מה3 שנים אחרונות יוצרו בתורכיה באיכות גרועה.

לכן אני מעדיף לקחת מצבר של וולטה בלבד גם אם זה יעלה לי יותר. אני צודק?

• תוכן חדש...