Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לפני כשעתיים טיילתי עם הכלב שלי בשכונה (לפני ששואלים, עם רצועה כמובן)

מאחד הבתים התנפל עליו פתאום כלב בערך פי 3 מגודלו, נשך אותו והעיף אותו באוויר. לקח לי כמה שניות לצאת מהשוק והצלחתי להבריח את הכלב התוקף.

הכלב שלי מעורב קטן והכלב התוקף היה ויימראנר. בינתיים הכלב שלי מאושפז אצל הוטרינר עם 2 חתכים בגוף וטראומה להרבה זמן כנראה

חזרתי עכשיו מהוטרינר ותפסתי את הבעלים בדיוק כשיצא מהבית. הוא מכחיש ואומר שאין סיכוי ומראה לי שהכלב קשור והשער סגור - יופי שזה המצב עכשיו, זה לא היה ככה לפני שעתיים. השער היה פתוח והכלב לא היה קשור.

באותה המידה הכלב יכל לתקוף אותי, או גרוע מזה- ילדים קטנים מהגן שנמצא במרחק חמישה בתים משם.

הייתי מצפה מהבעלים את המינימום ההגיוני של לשלם את הוצאות הטיפול שעוברות את ה-1000 ש"ח, וזה בלי לכמת בכלל את הטראומה שלי או של הכלב.

זה לא שיש עשרות ויימראנרים בשכונה, ושהם מתאספים כל יום בדיוק ליד הבית שלו. הוא היחיד באיזור (שכונה של בתים פרטיים) למרות שהוא טען "שיש עוד כלבים כאלה בסביבה"

מה אתם מציעים לעשות?

מיד לאחר מכן התרעתי לפיקוח העירוני אבל לא נראה לי שהם עשו משהו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

תסביר לבחור שאתה מתכוון להגיש תביעה בנושא אם הוא לא לוקח אחריות על המקרה.

ניתן להתלונן בעיריה ולהכניס את הכלב להסגר.

בנוסף, אתה יכול לתבוע את הבעלים בבמ"ש לתביעות קטנות.

כל מה שנשאר לך זה להוכיח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך אפשר להוכיח משהו כזה? זאת המילה שלי נגד המילה שלו

קשה לי להאמין שיקחו אותי ברצינות במשטרה או בבית משפט כי רק הכלב שלי נפצע ולא אני

עריכה: חשוב לי להוסיף שעניין הכסף הוא שולי. יותר מטריד אותי מה יקרה אם מחר בבוקר הסיפור יחזור על עצמו? ואז שוב מחרתיים? ואם בפעם הבאה זאת תהיה אחותי או אחי הקטן שיהיו עם הכלב?

פורסם

תן לעצמך ביס ברגל ותגיד שזה הכלב שלו עשה לך :)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תודה לכל המצחיקים, זה מחמם את הלב

אני אזכור לענות לכם בדיוק אותו הדבר כשיקרה לכם משהו כזה

פורסם

קצת CSI- בקש מהוטרינר הערכה כתובה איזה סוג כלב יש שיניים לנשיכות כמו ששיש על הכלב שלך .

אפשרות שניה, אם הוא יוכל למצוא DNA על הכלב שלך , קפוץ לשכן, קח מהכלב שלו קצת רוק בשקית סגורה(אלא אם כן הכלב מטורף אז עדיף שלא תתקרב). אחוזי ההצלחה של שני האפשרויות קטנות מאוד.. אך זה הדבר היחידי שעלה לי לראש.

פורסם

למה אתה חושב שיתייחסו בזלזול לעדות שלך? נכון ש"המוציא מחברו עליו הראיה".

אז תעבור ליד הבית שלו עוד כמה פעמים, תצלם את הכלב שלו כשהוא לא קשור, והנה יש לך עוד קצת הוכחות.

את התביעה המשטרה/פיקוח עירוני (לא מתמצא אז לא יודע אם יש עוד גופים) תגיש מהר ככל הניתן.

עם התביעות הקטנות תחכה עד שתהיינה לך עוד כמה תמונות.

בנוסף, האם הוטרינר יכול להעיד שסוג הנשיכה מתאימה לסוג הכלב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פשוט תתלונן, מהנסיון שלי הוא יצטרך להוכיח שזה לא הכלב שלו.

זה הרבה יותר קשה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתלונן במשטרה. תצלם את הנשיכה. נסה לצלם את הויימרנר משוחרר שוב. תמשיך לנדנד למשטרה שיגישו כתב אישום. תגיש תביעה קטנה.

פורסם

פשוט תסביר לשכן, שאם הוא לא משלם את ההוצאות שלך אתה פונה למשטרה ולעירייה.

העירייה תשים את הכלב בהסגר בכל מקרה, גם את הבעלים ייטען שזה בכלל לא היה הוא.

העלות של ההסגר תתקרב מאוד לסכום שאתה הוצאת על הטיפולים, ובנוסף כבר יירשם שהכלב היה בהסגר, לכן אם זה יקרה שוב, ומישהו אחר יתלונן, יש סיכוי גבוה שהתוצאות תהיינה הרבה יותר רציניות מהסגר.

ברגע שתסביר את זה לשכן, הוא יבין שעדיף לו לסיים את זה כאן ועכשיו.

פורסם

מה אתם מציעים לעשות?

מיד לאחר מכן התרעתי לפיקוח העירוני אבל לא נראה לי שהם עשו משהו

ראשית מצטער לשמוע על כך, היה לי לפני בערך 12 שנה את אותו סיפור ב-ד-י-ו-ק, הלכתי עם לטיול עם בת דודה שלי בעגלה והכלב צעד איתנו (קשור ברצועה), כשהגענו סמוך לאחד הבתים כלב רועה גרמני התנפל בריצת אמוק על הכלב שלי (מעורב קטן) והעיף אותו באויר, הכלב ניצל בנס כי הביס שקיבל היה קרוב מאוד ללב, היה מאושפז יומיים ועבר ניתוח לא זול בכלל.

בשורה התחתונה- באנו לבעל הכלב מיד בתום הניתוח שהכלב עבר (השעה היתה כמה שעות לאחר חצות), הערנו אותו והבהרנו לו בצורה מאוד ברורה שיש לו 2 אופציות:

1.לשלם לנו את עלויות הטיפול בכלב ולשים את הכלב בהסגר כדי לוודא שאין לו כלבת או מחלות אחרות.

2.לקבל תלונה במשטרה.

הוא בחר באופציה הראשונה, שם מיוזמתו את הכלב שלו בהסגר ל-3 ימים ושילם לנו את הוצאות הטיפול בכלב.

זה צריך להיות הכיוון שלך.

מעבר לזה, קח בחשבון שהכלב עבר טראומה, יכול מאוד להיות שהוא יחשוש לצאת מהבית בימים הקרובים, אל תלחץ עליו, אם צריך שהכלב יעשה צרכים בבית תן לו את האופציה הזאת, הוא צריך להתאושש מהחוויה שעבר.

בהצלחה ותרגישו טוב, גם הכלב וגם אתה, שניכם עברתם חוויה לא נעימה בכלל (מי כמוני יודע), אבל תתנחם בעובדה שדברים כאלה עוברים, הכלב יתאושש ויחזור לעצמו.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכולם

בינתיים לא עושה רושם שדרכי הגיון יעבדו עם הבן אדם הזה. הוא מכחיש כל אפשרות שזה הכלב שלו, צעק עלי ועל בני משפחתי והתנהג בגסות רוח למרות שאני דיברתי אליו ברוגע ולא איימתי. אם אני אתלונן לפיקוח שוב היום בערב או מחר בבוקר עדיין יקחו את הכלב להסגר? כשדיברתי איתם לאחר המקרה רק תיארתי להם את האיזור ולא ידעתי לומר את מספר הבית. הם אמרו שישלחו ניידת ולא יצרו איתי קשר מאז

• תוכן חדש...