Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw z3 מנוע 2.0 עם טורבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כזה דבר z3 עם מנוע 2.0 טורבו?

כי חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מנוע כזה ,למרות שבויקיפדיה רשום שתי דגמי מנועים עם נפח 2000 :

M52TUB20

M52B20

(דרך אגב שתיהם רשומים עם אותו הספק של 148 כ"ס http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M52#B20_T)

השאלה שלי עם הT הזאת מסמלת TURBO?

כי זה של חבר ויש רעש פריקה והוא גם אמר לי שיש לה פורק לחץ,אבל לא האמנתי ,ובצדק ,כי חיפשתי ולא מצאתי כזה.

תודה רבה לעונים!

פורסם

Z3 בארץ היו עם מנועים 1.8 ו-1.9.

לא 2.0 ולא טורבו.

(היו גם מנועים 2.8 וכדו')

מה? לא טורבו לא קונה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
Z3 בארץ היו עם מנועים 1.8 ו-1.9.

לא 2.0 ולא טורבו.

(היו גם מנועים 2.8 וכדו')

מה? לא טורבו לא קונה?

תודה!

חח ולא שאני מתכנן לקנות ,פשוט לחבר שלי יש חבר שאומר שיש לו Z3 2.0 עם טורבו ,ואני מתווכח איתו על זה ,אז הייתי חייב פעם אחת לשבת ולבדוק אם אני צודק,מתברר שכן :)

פורסם

אולי מישהו התקין את זה ברכב?.....

תבדקו במנוע ותראה.

אני מקווה שהחבר שלך הוא לא מאלו שרק יודעים לשים ג'אנטים ולהתגלגל על הטיילת והוא ככן יודע איך פותחים מכסה מנוע שלה.....

:lol:

פורסם
אולי מישהו התקין את זה ברכב?.....

תבדקו במנוע ותראה.

אני מקווה שהחבר שלך הוא לא מאלו שרק יודעים לשים ג'אנטים ולהתגלגל על הטיילת והוא ככן יודע איך פותחים מכסה מנוע שלה.....

:lol:

זהו שאני לא מכיר את הבחור ,הוא חבר של חבר שלי ,לכן אין לי כל כך דרך להסתכל לו מתחת למכסה מנוע .

ואם רשום ברישיון רכב שאכן זה מנוע 2.0 טורבו,זה כשר?

אם במקרה יצא לי לראות אותה (הZ3) אני ינסה לראות מה יש מתחת למכסה מנוע :)

פורסם

האמת - מה זה משנה בכלל ???...........

רישום ברישיון רכב אינו ערובה לכלום - ראינו הרבה מקרים של רישומים הזוים שלא קשורים למציאות.

מה שכן - אם באמת רשום לה מנעו עם טורבו אז זה יכול להיות פרוקיט מעניין להתקין קיט טורבו וזה יראה חוקי - לפחות לפי הניירת.

מה שכן - לא נראה לי ששוה לשפוח 30-40 אלף ש"ח על Z3.....

פורסם

כי חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מנוע כזה ,למרות שבויקיפדיה רשום שתי דגמי מנועים עם נפח 2000 :

M52TUB20

M52B20

TU= TECHNICAL UPGRADE

אין שום קשר לטורבו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תודה!

חח ולא שאני מתכנן לקנות ,פשוט לחבר שלי יש חבר שאומר שיש לו Z3 2.0 עם טורבו ,ואני מתווכח איתו על זה ,אז הייתי חייב פעם אחת לשבת ולבדוק אם אני צודק,מתברר שכן :)

היה לי גם "חבר" כזה.

טען שיש לו סיויק עם טורבו מהחברה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה שכן - לא נראה לי ששוה לשפוח 30-40 אלף ש"ח על Z3.....

לידע כללי, למה לדעתך לא שווה לשפוך סכום כזה על Z3 ?

לפותח השרשור,

או שחבר שלך התקין טורבו בעצמו על הרכב או שאין לו טורבו.

ה-Z3 שווקה בתקופה שקדמה למהפך שעברה BMW בהתייחסות לרכבי בנזין מוגדשים, הסנונית הראשונה (אם אינני טועה) ששברה את חשיבת ה"לא צריך טורבו" היתה ה-335 המדהימה, והיא כאמור יצאה מאוחר יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...