Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב ZX VULCAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לקבל ייעוץ על ZX וולקן מבחינת עלויות אחזקה קרי אגרת טסט וצריכת דלק כמו כן טיפולים ,הרכב הזה אם ייקנה יהיה רכב שני במשפחה לכן השאלות האלה כמו כן האם ניתן להביאאת הרכב למצב של רכב ספורטיבי עם השקעה סבירה.

מצאתי מספר רכבים ביד 2 אבל הרכב הזה נראה לי הכי סביר מאחר והוא יד 1 עם130000 הבעיה שהבחור גר באילת בכל מקרה אלה נתוני הרכב הוא מבקש פחות אויותר מחיר מחירון.

שנת 1995 2000 סמ"ק יד 1 עם 130000 נראה סביר בתמונות

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אהלן.

גם אני לפני לא הרבה זמן חיפשתי וולקן

הנה שרשור החיפוש

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=315393&highlight=%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%9F

ושרשור המציאה. אפשר כמעט לשמוע אותי בוכה מהתרגשות דרך הטקסט

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331871&highlight=%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%9F

אם תצטרך עוד עזרה, אני אשמח.

דרך אגב, הוולקן שאתה מדבר עלייה (שחורה 3 דלתות?) יושבת ביד 2 כבר דיי הרבה זמן (מעל לחודשיים אם אני לא טועה), אם זה בגלל מחסור בקונים פוטנציאליים או בעיות כלשהן אני לא יודע, אבל כדאי לחקור את הנושא בטלפון לפני שנוסעים לשם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

צריכת דלק ממוצעת של 1:10

הרכב לא מהיר מאד אך בעל התנהגות מצויינת שמשולבת בנוחות נסיעה טובה.

הרכב ישן, טיפולים ואחזקה בהתאם למצב הרכב הספציפי...

אחלה רכב!8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אצלי הצריכה 9.8 ק"מ לליטר (ממוצע על 6 שנים).

כמעט 5000 לשנה תחזוקה שוטפת (3000 עבור דברים הכרחיים, 2000 בגדר ליקוק ושיפור).

יובל.

פורסם

בתור בעל וולקן שמוצעת למכירה ביד2 יהיה קשה להיות אוביקטיבי לגבי הרכב שלי.

אבל באופן כללי,אני מאוד נהנה מהרכב,עלויות האחזקה,התנהגות,נוחות.

קצת צובט לי לחשוב שהיא תוחלף בעתיד(הקרוב או הרחוק,מעט מתנדנד בעניין המכירה כרגע).

• תוכן חדש...