Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מפורסם ברוסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מכרו לך את הרכב ולא שמת לב? :lol:

הבחור מוכר לי מראשון, ויש תמונות שלו בנוף מדהים של ארצנו, כגון ניידת משטרה וכו'..

אז הוא לא מרוסיה.

לייק על האוטו:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לקנות רכב ולשפר אותו ככה זה לא עסק זול ודורש גם המון זמן והשקעה , אז תחשוב כמה חסכת לו :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שיט, איגור הקדים אותי... :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קבלו קטע הזוי, מישהו פירסם את הבורה כרכב שלו

הוא עושה עיסקת back to back.

אחרי שהמפרסם מוצא קונה פוטנציאלי לרכב שבתמונה, הוא דואג להעביר את הרכב ישירות ממך אל הקונה :roll:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יום אחד בן דוד שלי גילה שרכבו מוצע למכירה ביד 2 , כולל תמונות עדכניות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כשמכרתי את הגולף הקודמת שלי מישהו לקח טרמפ על התמונות שלי, ככה שהיתה מפורסמת במקביל הגולף שלי עם התמונות שלי ועוד גולף זהה גם עם התמונות שלי :D

התלוננתי לאתר יד 2 והתמונות ירדו תוך יום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השאלה המתבקשת "איך לעזאזל מצאת אותה שם ? " :lol::twisted:

חיפש "רוסים משועממים" בגוגל?

בתמונות ניתן לראות גם גולף מצולמת היא שייכת לאיגור, ואיגור מצא את הדבר הזה.

אנשים פשוט חיים בסרט, שמתם לב על הנתונים של הרכב ?

T3 ו T10 :lol:

• תוכן חדש...