Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אנחנו לא באנגליה אז זה לא רלוונטי.

רוני, סך הכל כתבתי את מה שנאמר לי לא פעם ולא פעמיים שהשלדה של GTI MK6 ושל השירוקו שונות מאשר השלדה של הגולף הרגילה ושל הלאון. אתה לא צריך להתחיל להפציץ במושגים שיאנו עושים אותך מבין עניין כדי לנסות לעשות אותי קטן, אפשר להסביר בצורה טובה.

אוראל, MK5 או MK6?!

בברכה, בן.

Got To love It

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המיטו הידנית מגיעה עם מנוע 155 כ"ס לא מולטי-איר. השאלה אם הפונטו הנ"לֹ מגיעה עם גרסה מחוזקת של המנוע הזה או גרסה מוחלשת של מנוע ה-170 כ"ס מוליטאיר מהמיטו QV.

זהו אכן המולטיאייר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רוני, פביה VRS היא סופר מיני ספורטיבית (עד כמה שניתן) בדיוק כמו קופרה ופולו GTI.

הרכבים זהים. ההבדלים הם בכיול המתלים מעט שונה ותוספת הדלתות. יש מגזינים גרמנים ובריטים הטוענים שהיא המוצלחת ביותר מבין השלוש, בעיקר אם אתה מחפש משהו פרקטי ונעים יותר.

אוקיי, אני רק לא מבין למה אתה מסביר לי את זה, כשזה בדיוק מה שגם אני כתבתי (בנוגע למשפחתיות של VAG אמנם, אבל זה כמובן אותו עיקרון בנוגע לקטנות).

ואגב - לאחר נהיגה באוקטביה VRS, גולף GTI MK5 ולאון קופרה, גם אני מעדיף את הכיול של האוקטביה. בדר"כ זה עובד ככה - סקודות ספורטיביות מכוילות טיפה רך יותר, פולקסווגן איפהשהוא באמצע, וסיאט פשוט מקשיחים ב-20-30 אחוז וקוראים לזה "ספורטיבי". לארץ דווקא מתאים יותר כיול כמו של הסקודה, ובנוסף יש לה זנב שמח יותר מלאחרות :wink:

רוני, סך הכל כתבתי את מה שנאמר לי לא פעם ולא פעמיים שהשלדה של GTI MK6 ושל השירוקו שונות מאשר השלדה של הגולף הרגילה ושל הלאון. אתה לא צריך להתחיל להפציץ במושגים שיאנו עושים אותך מבין עניין כדי לנסות לעשות אותי קטן, אפשר להסביר בצורה טובה.

.

מצטער, לא הייתה לי כוונה לעשות אותך קטן, רק להסביר. אם אתה לא מעוניין לדעת - אין בעיה. בנוגע למושגים - לא היית מעדיף לדעת אותם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכב כבר הגיע לסוכנות?

אכן הגיעה כבר. לא יודע אם לכל הסוכנויות, אבל בסוכנות המרכזית היא כבר כשבועיים.

אני רואה אותה כל בוקר מכיוון שאני עובד ליד הסוכנות.

אני מחר הולך להזמין עליה נסיעת מבחן, אולי סוף סוף אני אגשים פנטזיה ויקנה את המיני הספורטיבית הראשונה שלי :)

אחרי הנסיעת מבחן מבטיח לכתוב את חוות דעתי האישית והלא מקצועית.

פורסם
אוקיי, אני רק לא מבין למה אתה מסביר לי את זה, כשזה בדיוק מה שגם אני כתבתי (בנוגע למשפחתיות של VAG אמנם, אבל זה כמובן אותו עיקרון בנוגע לקטנות).

ואגב - לאחר נהיגה באוקטביה VRS, גולף GTI MK5 ולאון קופרה, גם אני מעדיף את הכיול של האוקטביה. בדר"כ זה עובד ככה - סקודות ספורטיביות מכוילות טיפה רך יותר, פולקסווגן איפהשהוא באמצע, וסיאט פשוט מקשיחים ב-20-30 אחוז וקוראים לזה "ספורטיבי". לארץ דווקא מתאים יותר כיול כמו של הסקודה, ובנוסף יש לה זנב שמח יותר מלאחרות :wink:

מצטער, לא הייתה לי כוונה לעשות אותך קטן, רק להסביר. אם אתה לא מעוניין לדעת - אין בעיה. בנוגע למושגים - לא היית מעדיף לדעת אותם?

רוני

אני מעוניין לדעת, לכן רשמתי מה שנאמר לי(יותר מפעם אחת ולא ממישהו אחד). לא כל אחד מתעניין בשירוקו ולכן הרבה חושבים שזה גולף בתחפושת.

ידע במושגים יש לי, לא רציתי להרחיב יותר מידי אלא לצמצם לעיקר.

תודה בכל אופן על ההסבר מה כן שונה ומה זהה!

בן.

Got To love It

פורסם

הרכב נראה יפה מאוד, אגרסיבי ומרשים . בדיוק הז'אנר שאני אוהב - גרסת 3 דלתות מוחצנת של רכב "תמים".

(אם תרצו - אלפא מיטו, אבל לגברים... :))

השאלה אם הוא יספק את הסחורה מבחינה דינאמית ואת זה לא נדע עד שלא יהיו מכוניות לנסיעת מבחן.

עם זאת - לדעתי ב160K אין לרכב הזה זכות קיום בשוק.

אם סמל"ת (או החטיבה הספורטיבית של היבואן) רוצים לתפוס נתח משוק הספורטיביות הם חייבים להתחיל מלמטה, להתחיל להעיף רכבים כאלה לשוק במחירים מפתים, שיתגלגלו במשך כמה שנים , יצברו קהל מעריצים נאמן ואז יוכלו לדרוש מחירים יותר גבוהים כי לרכב תהיה דרישה לשוק.

כעת עם המוניטין של פיאט בארץ והעובדה שבסופו של יום מדובר בפונטו , יחד עם המחיר - קשה לי להאמין שהרכב הזה לא יהיה כשלון שיווקי.

אולי מבחינת מיתוג , כדאי להם להשמיט את המלה "פונטו" משם הרכב, כמו שVW עושים למשל בGTI.

זו לא גולף GTI. זו פשוט GTI. ככה הרכב הזה נקרא ומוכר בכל העולם, ככה הוא קיים בספרות הטכנית הרשמית (יש גולף ויש GTI - נפרדים לגמרי) וזה התג שמודבק עליו.

ודבר אחרון : לפי דעתי הרכב הזה לא מתחרה בשירוקו. מי שרוצה שירוקו, לא ילך לקנות פונטו.

הפונטו הזו אמורה להתחרות בקליאו ספורט, באיביזות למיניהן ושאר החברות בקטגורית הסופר מיני החמות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפולקסוואגן דגם אחד הנקרא GTI, בפיאט מדובר על תת קבוצה שנקראת אבארת', הכוללת מספר דגמים של פיאט עם אוריינטציה ספורטיבית, כמו AMG במרצדס ( להבדיל, כמובן ), לכן ההצעה שלך אינה מעשית. מה עוד שאני לפחות לא מכיר את ההפרדה עליה דברת ואני גם מתקשה להאמין שמישהו עושה את האבחנה ומסתכל על ה GTI כמשהו שאינו גולף ספורטיבית.

פורסם

טובה ככל שתהיה(ולא בכל דורותיה היתה כזו), בעלת חשיבות הסטורית ככל שתהיה, GTI היא עדיין גולף. וכשמישהו אומר שיש לו פולקסווגן ספורטיבית, הוא תמיד יאמר פולו GTI או גולף GTI. חוץ מזה, לפולקסווגן יש גם את דגמי R של גולף, שירוקו ובקרוב גם פולו.

במכוניות אבארת לא תמצאו זכר למותג 'פיאט', אם כי ברור שהמדובר בגרסאות משודרגות לפיאטים - לפחות עד ליציאת מכונית הספורט הדו-מושבית שלהם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם לדעתי הפונטו אבארת' לא מתחרה של השירוקו.

את השירוקו ירכוש גם אדם שלא חפץ ברכב ספורטיבי אלא ברכב מעוצב ושונה את האבארת' הרבה פחות.

מסכים עם אייל שבמצב של פיאט הם צריכים למכור את הרכבים הספורטיבים שלהם במחירים מפתים יותר.

כמו שבעבר עשו סיאט עם האיביזה FR וקופרה שנמכרו במחירים של 135K/145K בהתאמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הרכב נראה יפה מאוד, אגרסיבי ומרשים . בדיוק הז'אנר שאני אוהב - גרסת 3 דלתות מוחצנת של רכב "תמים".

(אם תרצו - אלפא מיטו, אבל לגברים... :))

השאלה אם הוא יספק את הסחורה מבחינה דינאמית ואת זה לא נדע עד שלא יהיו מכוניות לנסיעת מבחן.

עם זאת - לדעתי ב160K אין לרכב הזה זכות קיום בשוק.

אם סמל"ת (או החטיבה הספורטיבית של היבואן) רוצים לתפוס נתח משוק הספורטיביות הם חייבים להתחיל מלמטה, להתחיל להעיף רכבים כאלה לשוק במחירים מפתים, שיתגלגלו במשך כמה שנים , יצברו קהל מעריצים נאמן ואז יוכלו לדרוש מחירים יותר גבוהים כי לרכב תהיה דרישה לשוק.

כעת עם המוניטין של פיאט בארץ והעובדה שבסופו של יום מדובר בפונטו , יחד עם המחיר - קשה לי להאמין שהרכב הזה לא יהיה כשלון שיווקי.

אולי מבחינת מיתוג , כדאי להם להשמיט את המלה "פונטו" משם הרכב, כמו שVW עושים למשל בGTI.

זו לא גולף GTI. זו פשוט GTI. ככה הרכב הזה נקרא ומוכר בכל העולם, ככה הוא קיים בספרות הטכנית הרשמית (יש גולף ויש GTI - נפרדים לגמרי) וזה התג שמודבק עליו.

ודבר אחרון : לפי דעתי הרכב הזה לא מתחרה בשירוקו. מי שרוצה שירוקו, לא ילך לקנות פונטו.

הפונטו הזו אמורה להתחרות בקליאו ספורט, באיביזות למיניהן ושאר החברות בקטגורית הסופר מיני החמות.

:mm_yeah:

מסכים לגמרי!

מצד שני...מכרו פה 24 500 אבארט שמהווה תמורה עוד פחות טובה לכסף (אבל בעלת מקדם פוזה עדיף), אז יכול להיות שהמציאות תלמד אותנו אחרת...ימים יגידו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ה500 היא סיפור אחר מהפונטו. זה אביזר, כמו מיני, לא מכונית. חוצמזה, כמה מרוכשי ה500 התלבטו בינה ובין קופרה וכמה קנו אותה סתם בתור 500 יקרה, או תחליף מיני זול?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יודעים מה, אני חושב שפאביה כזו בקומבינציית צבעים מתאימה של גג/גוף/גלגלים(יש משחק בין השלושה) היא יותר 8) מאיביזה קופרה או פולו GTI.

מה דעתכם?

היום צעדתי עם אימי המבוגרת בחניון תל אביבי, ועמדה שם פאבייה סקודתית למשעי - גג בצבע אחד, מרכב בצבע שונה, מדבקות על הצד, וכו'.

לפתע אמא שלי אמרה "האוטו הזה נראה... קצת רוסי"... ושאלה מאיזו מדינה הוא מיוצר, כשאמרתי מצ'כיה היא אמרה "רואים" (יש לנו שורשים צ'כיים אז נא לא להיעלב).

ואז היא שאלה "איזה אוטו אתה חושב שמתאים לי?" אז אמרתי שזה תלוי כמה בא לה להשקיע. אחרי חמש דקות עברה לידנו אלפא מיטו,

ואמא שלי הסכימה שיש סיכוי שזה הרכב הבא שלה :wink: למרות שעוד לא התייאשתי למצוא לה NSU פרינץ כמו שהייתה לה פעם :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...