Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חבר שלי החליט למכור את האוטו שלו והוא רוצה לא איזה ג'יפ רציני..

משהו שאפשר לרדת איתו לים ולא להזדקק לחילוץ..

התקציב 50 - 60 אלף גג

ושיהיה חסכוני יחסית

תודה מראש

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא כתבת אם הוא מחפש 3 דלתות או 5 דלתות...

אם הוא מחפש ג'יפ קטן 3 דלתות, הוא בכיף יכול ללכת על האופל פרונטרה - ג'יפ מצויין גם באמינות וגם בעבירות, אך נדיר יחסית.

אם לא איכפת לו לבלות קצת במוסך מדי פעם, שיחפש סוזוקי סמוראי שיביא אותו למקומות נידחים ביותר (וכל מי שאומרים שאין כלי כזה שהוא לא שחוט, אז דווקא יש).

עוד אופציה היא סוזוקי ויטארה, עם אמינות טובה, אך הוא שתיין לא קטן. הגראנד ויטרה שתיין פחות אך מעט יותר יקר.

ג'יפון אחרון שאני מסוגל לחשוב עליו הוא הטריוס... אמינות בלתי מעורערת, עם מנוע 1300 בסדר (83 כ"ס) וחסכוני יחסית. אני מכיר כמה אנשים שיש להם אותו והם מרוצים עד הגג.

עוד אופציה מעניינת היא ראב 4 של טויוטה, אך אני לא מכיר את המחירים.

יום טוב!

איתמר.

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

תראה אם הוא מחפש ג'יפ שיעניק פשרה הכי טובה בין רכב עירוני לטיולי שבילים מקסימום ולא שטח, אז יש את הטריוס של דייהטסו.

זול לאחזקה כמו כל רכב משפחתי ויכול ליסוע בחוף הים.

יתרונות משמעותיים נוספים: לא קרעו אותם בשטח, למעשה רוב רובם המוחלט לא ראה שטח ולכן קל למצוא אחד שמור מאוד. כמו כן הוא רכב מאוד אמין. נוח לחנייה ותמרון בעיר. סחיר ולא תהיה בעיה למכרו. המנוע חסכוני וזריז. שילוב טוב גם עם תיבה אוטומטית וגם עם גיר ידני.

חסרונות: חסר פוזה, צפוף לחמישה נוסעים. לא מתאים כלל לשטח טכני כלשהו.

אם הוא מוכן להתפשר קצת על איכות החיים בעיר, אז הויטארה הישנה של סוזוקי היא עדיפה הרבה יותר בשטח, כמו כן גם הסמוראי הוותיק (אבל שמה ההפרש יילך לכירופרקט).

ה-HRV של הונדה לפי דעתי לא תיכנס לך בתקציב.

ה-RAV4, של טויטה אם הוא נכנס בתקציב הוא גם אופציה מצויינת.

ה-קאיה ספורטאז' הוא רכב ששמעתי עליו רק טובות, אבל הסחירות שלו היא לא בין הטובות.

זה מה שעלה לי עכשיו בראש.

פורסם

תודה רבה על התשובות

אז ככה

לא משנה לו 3 5 דלתות

על הטריוס הוא חשב אבל אתם בטוחים שהוא לא יתקע איתו באיזה חוף נידח?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
ה-RAV4, של טויטה אם הוא נכנס בתקציב הוא גם אופציה מצויינת.

quote]

אוטו חלומות,

יש למישהו מחירון שלו?

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

• תוכן חדש...