Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בין עירוני - 90 קמ"ש או 110?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג מורנו - הנהג הזהיר לשנת 1967 (הגששים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
LOL

אם זאת כבר הפעם הרביעית שאתה נאלץ לעשות תיאוריה מחדש (כלומר 3 פעמים עשית עבירה מאסיבית או עבירות כנהג חדש over and over), אני לא בטוח שאני רוצה להיות באותו כביש יחד איתך...

אולי הוא פשוט הוציא תחליה רישיון על טרקטור, אחר כך על אופנוע, אחר כך על מכונית ועכשיו על משאית.

כל פעם עושים תאוריה מחדש.

פורסם
אולי הוא פשוט הוציא תחליה רישיון על טרקטור, אחר כך על אופנוע, אחר כך על מכונית ועכשיו על משאית.

כל פעם עושים תאוריה מחדש.

כשעשיתי רישיון על רק"מ, לא הייתי זקוק לתאוריה מחדש :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אין קשר בין התיאוריה לביצועים בכביש. זניח מאוד.

מה זה קשור? כתבתי את זה כי אם הוא עשה 4 פעמים תיאוריה זאת אומרת ש-3 פעמים הוא עשה עברה מספיק חמורה בשביל לגרום לו לאבד את הרישיון ולא רק זה אלא גם לקבל עונש של תיאוריה מחדש. חמור למדיי כשזה קורה פעם אחת, פעמיים זה כבר מפחיד, 3 פעמים זאת סכנת נפשות, 4 פעמים זה מישהו שצריך לשבת בבית הסוהר.

אני מקווה בשבילו שהכוונה היא באמת לתיאוריות על טרקטור אופנוע וכו'..

פורסם

טוב על השאלה שלך כבר ענו. אבל בהמשך לדיון שנוצר פה - אותי רק מעניין כמה זמן לוקח לתקנה לצאת לפועל כשבסך הכל מה שצריך לעשות זה.. להוריד את התמרורים המגבילים בכביש מהירים. החוק גם ככה מגביל אותך ל-110 בכביש מהיר.

דרך אגב, שמתי לב לפירצה קטנה שמאפשרת לנסוע בחלק מכביש 1 גם על 110. אם עולים על כביש 1 מאילון לכיוון ירושלים, אז כרגע מבוצעות שם עבודות על הכביש. באיזשהו שלב המהירות מוגבלת ל-70 קמ"ש. כמה ק"מ אחרי זה הגבלת ה-70 מוסרת ואין הגבלה חדשה ומאחר וכביש 1 מוגדר ככביש מהיר זה אומר שאפשר לנסוע 110 לפי החוק (או איך שאני קורא לזה - הטווח מהירות שבה אפשר לחטוף רק קנס או קנס עם נקודות עלה P-:)

פורסם
מה זה קשור? כתבתי את זה כי אם הוא עשה 4 פעמים תיאוריה זאת אומרת ש-3 פעמים הוא עשה עברה מספיק חמורה בשביל לגרום לו לאבד את הרישיון ולא רק זה אלא גם לקבל עונש של תיאוריה מחדש. חמור למדיי כשזה קורה פעם אחת, פעמיים זה כבר מפחיד, 3 פעמים זאת סכנת נפשות, 4 פעמים זה מישהו שצריך לשבת בבית הסוהר.

אני מקווה בשבילו שהכוונה היא באמת לתיאוריות על טרקטור אופנוע וכו'..

רשמתי שעברתי כבר 3 תאוריות ראשונות. משמע הראשונה לקטנוע, אח"כ לרכב והשלישית למטרת חידוש רישיון לרכב עקב תאונה שנגרמה בכביש בינעירוני עקב ריכוז מטומטם שלי בטרקטורונים בשולי הדרך + בחורה שנעמדה באמצע הכביש(בתוך רכב, כן?).:roll:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
טוב על השאלה שלך כבר ענו. אבל בהמשך לדיון שנוצר פה - אותי רק מעניין כמה זמן לוקח לתקנה לצאת לפועל כשבסך הכל מה שצריך לעשות זה.. להוריד את התמרורים המגבילים בכביש מהירים. החוק גם ככה מגביל אותך ל-110 בכביש מהיר.

דרך אגב, שמתי לב לפירצה קטנה שמאפשרת לנסוע בחלק מכביש 1 גם על 110. אם עולים על כביש 1 מאילון לכיוון ירושלים, אז כרגע מבוצעות שם עבודות על הכביש. באיזשהו שלב המהירות מוגבלת ל-70 קמ"ש. כמה ק"מ אחרי זה הגבלת ה-70 מוסרת ואין הגבלה חדשה ומאחר וכביש 1 מוגדר ככביש מהיר זה אומר שאפשר לנסוע 110 לפי החוק (או איך שאני קורא לזה - הטווח מהירות שבה אפשר לחטוף רק קנס או קנס עם נקודות עלה P-:)

לפי זה צריך גם להזהר בכביש הערבה, בכביש יש שלט שמתיר לנסוע 90 במקום 80 כמו כל דרך בין עירונית בלי הפרדה.

בחלק מהכביש מבוצעות עבודות שמגבילות את המהירות, והשלט של ה-90 נמצא רק בצמתים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...