Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בין עירוני - 90 קמ"ש או 110?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבועיים לאחר ששינו את המהירות המותרת בדרך בין עירונית ל110 נכשלתי תאוריה כשאחת הטעויות הייתה מה המהירות המותרת בכביש בין עירוני עם שטח הפרדה בנוי.

התשובה שלי - 110 \ תשובה נכונה - 90?

הם לא מעודכנים או שהטעות אצלי?:|

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

איפה שמעת ששינו את המהירות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אחרי בדיקה של צוות שנמשכה כ-4 שנים הוחלט להעלות את רמת המהירות בכבישים בין עירוניים מ-90 ל-100 קמ"ש ומ-100 ל-110 קמ"ש - מדובר בכבישים מרכזיים כמו 1, 3, 431, 433 ועוד. שר התחבורה גם הורה לא לאכוף את החוק על מי שנוהג במהירות של עד 10% מהמהירות המותרת (ככל הנראה בשל סטיית התקן). מה שכן, השינויים האלו ייכנסו לתוקף רק ברגע שהשלטים וההודעות המתאימות יעודכנו, וכנראה בגלל זה פותח האשכול נכשל בתיאוריה.

פורסם

המהירות נשארה 90.

מהירות של 110 - הועלה מ-100 קמ"ש, רק בדרכים מהירות, כמו כביש החוף בקטע בין אשדוד לחולות, איילון, 431.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין שום שינוי חקיקה בינתיים. בכלל.

היתה הצהרה שרוצים להעלות (ע"י תמרורים) את המהירות המותרת באיזה 5 כבישים מסויימים.

החוק לא השתנה ועדיין המהירויות המותרות (בהיעדר תמרור ספציפי) הן 50 בעירוני, 80 בינעירוני, 90 בינעירוני עם הפרדה, 110 מהיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כל העניין הזה של העלאת המהירות המותרת עוד לא נכנס לתוקף בכלל. אנחנו עוד מאוד רחוקים מהיום שבו זה יקרה.

צר לי שלא הבנת נכון מה שפרסמו בתקשורת.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מהירות של 110 - הועלה מ-100 קמ"ש, רק בדרכים מהירות, כמו כביש החוף בקטע בין אשדוד לחולות,

כביש 4 בקטע בין אשדוד לחולות זה לא כביש החוף.

ובכל מקרה, נכון לעכשיו המהירות המותרת שם היא 100 קמ"ש, כי יש שם תמרורים, שמגבילים ל 100.

גם אם בתקנה כתוב שזה 110, עד שהתמרורים לא שונו, זה נשאר 100.

תמרורים קובעים את המהירות בשטח, גם אם בתקנה רשום משהוא אחר.

פורסם

למעשה השינוי הוא שבכבישים מסויימים שבהם עד כה המהירות הוגבלה ל-90 או 100 קמ"ש המהיות תוגדל ב-10 קמ"ש - בסימון על ידי תמרורים מתאימים. מאידך הכוונה דווקא להוריד את המהירות המותרת בכבישים חד מסלוליים בשטח שאינו בנוי מ-80 ל-70 קמ"ש. גם תקנה זו טרם שונתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבנתי. טעות מיותרת. כבר עברתי 3 תאוריות ראשונות אז נכנסתי לזו בזלזול יתר, לא נורא.:-)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
ברור ברור, כאילו שמישהוא כאן נוסע על פחות מ-110 גם היום.

במידה ושוטר תופס אותך נוהג במהירות הנ"ל, זה עדיין דו"ח וזו כנראה הפואנטה של השרשור.

פורסם
הבנתי. טעות מיותרת. כבר עברתי 3 תאוריות ראשונות אז נכנסתי לזו בזלזול יתר, לא נורא.:-)

LOL

אם זאת כבר הפעם הרביעית שאתה נאלץ לעשות תיאוריה מחדש (כלומר 3 פעמים עשית עבירה מאסיבית או עבירות כנהג חדש over and over), אני לא בטוח שאני רוצה להיות באותו כביש יחד איתך...

פורסם
LOL

אם זאת כבר הפעם הרביעית שאתה נאלץ לעשות תיאוריה מחדש (כלומר 3 פעמים עשית עבירה מאסיבית או עבירות כנהג חדש over and over), אני לא בטוח שאני רוצה להיות באותו כביש יחד איתך...

אין קשר בין התיאוריה לביצועים בכביש. זניח מאוד.

• תוכן חדש...