Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בירשותי כרגע פיג'ו 205 forever שנת 95. בלי ליצחוק או להידבדח. אני מת על האוטו שלי ואני מרוצה ממנו ללא שום ספק!

אני רוצה לקחת את הרכב כפרוייקט להסיב אותה ל XSI 1.4 :twisted:

אשמח לדעת קצת יותר פרטים.

ודרך אגב אני בא מעולם האספנות שזה קצת שונה לי :] תודה.

שחר.

פורסם

הכוונה שיש לי עכשיו פיג'ו 205 1.4 FOREVER אני רוצה לעשות לה הסבה למנוע למנוע של ה 106 XSI 1.4 נשמע מעניין מאוד !

אשמח לדעת עוד כמה פרטים כגון עלויות וכול הצמות והתושבות והגיר ומה שמבניהם אשמח לדעת עוד פרטים תודה !

שחר.

פורסם
למה לחשוב בקטן אולי עדיף מנוע של 106 ראלי דור 2???

הבעיה היא שבשביל מנוע של ראלי דור שני צריך הרחבות סרנים ופינוי המון מקום שהוא יקנס(יכנס). להזכירך שיש לי מנוע 1.4 כרגע אני לא רוצה לשחק כ"כ עם משרד הרישוי. מנוע של הXSI נוח יותר לבניה והרקבה (הרכבה) ו 100 כ"ס יעשו שיפור רציני.

תאחלו בהצלחה שהפרוייקט יצא לאור יתקבלו תמונות

שחר.

פורסם
הבעיה היא שבשביל מנוע של ראלי דור שני צריך הרחבות סרנים ופינוי המון מקום שהוא יקנס. להזכירך שיש לי מנוע 1.4 כרגע אני לא רוצה לשחק כ"כ עם משרד הרישוי הבבונים האלה. מנוע של הXSI נוח יותר לבניה והרקבה ו 100 כ"ס יעשו שיפור רציני.

תאחלו בהצלחה שהפרוייקט יצא לאור יתקבלו תמונות

שחר.

למעשה השידרוג דיי פשוט:-)

צריך רק להחליף לראש מנוע של XSI ,מחשב,צמא,סעעפת יניקה,סעפת פליטה.

הבלוק זהה !

השיפור יהיה דווקא דיי זניח תקבל שיפור יותר משמעותי ממנוע 1.6!

גודל הבלוק זהה שניהם מסידרת הTU.

לגביי החוקיות זה כבר סיפור אחר לגמריי אבל בזמנו היה גם 1.6 אוטומט לכן יתכן וניתן לשתול 1.6 בצורה חוקית ויקרה.

אופציה נוספת היא הסבה ל205 ראלי 1.3:idea:

פורסם

לדעתי עדיף לך, להביא בלוק, של 306 tu עם ראש של ראלי דור 1 ,חבר שלי עשה כזה פרויקט והאוטו נוסע יפה מאוד. בהצלחה

פורסם

הבלוק זהה !

לגביי החוקיות זה כבר סיפור אחר לגמריי אבל בזמנו היה גם 1.6 אוטומט לכן יתכן וניתן לשתול 1.6 בצורה חוקית ויקרה.

האוטומטי זה האוטו שיש לי וזה מנוע XU לא בא בחשבון!!

את הראלי דור שני אפשר להכניס ...(נא להמנע מתיאורים לא חוקיים בעליל)... ההבדל הוא רק בסעפות ומערכת הזרקה

פורסם

הבלוק זהה !

רגע רגע רגע :] :]

אפשר לעשות דבר כזה יעני לפרק ראש, לפרק סעפת יניקה וסעפת פליטה, וצמות וכו'

ואפשר להרכיב את זה על המנוע שלי בעצם כי זה TU נכווןןן ?! :twisted: והבעיה עם הראלי שיש לי 5 דלתות..

פורסם

ל1.4 לא יהיה כ"כ הבדל, כמו שאמרו מעליי 1.6 יתן לך שיפור שתרגיש באמת .

אני מאמין שעם המנוע 1.4 XSI תרגיש קצת יותר חד והרכב יגיב יותר חזק אבל שוב זה לא הבדל שיהיה שווה את ההשקעה.

אם כבר משקיעים אז על משהו שנותן את ההבדל.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אנשים אני צריך איזה המלצה לקפיצי הנמכה משהו שיושיב את התחת הצרפתי והיפה שלה טוב על הריצפה :]

וג'אנטים של הGTI אני מחפש בנרות אשמח לעזרה קצת..

פורסם

למי שמבין טוב בלבד !!!

מצאתי GTI205 1.9 שנת 92 נדירה ! אחרי תאונה מקדימה.

עכשיו יש על הרכב חוץ מהעמוד שהרכב נכנסה בו מקדימה, מלא תוספת ,כגון קפיצי הנמכה פילטרים סעפות משופרות פליטה ויניקה ושאר ירקות.

עכשיו אני שואל אם שווה לרכוש אותה ולעביר ממנה חלקים ל 205 שלי זה 1.4 והיא 1.9 .

חייב עזרהה דחוףףף !!!

שחר

• תוכן חדש...